• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AIM_FREEMANSTAND UP COMEDY

rozbalit záhlaví
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    AIM_FREEMAN: Listopad 2019 s tim byl tady? Porad supr..
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    AIM_FREEMAN: Nemohl jsem si pomoct a zhltnul jsem to hned jak jsem přišel z domu z práce. Fucking brilliant. Jako vždycky.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Zítra nový special od Rickyho. Jsem si všiml až teď. Dobrej tejden:)

Ricky Gervais: SuperNature | Official Clip | Netflix
    https://www.youtube.com/watch?v=ovSe80zSptE

JEZINKA: jo, ten mě taky baví :D důkaz: AIM_FREEMAN:
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    Tak aby to tu neumřelo, tak já přidám další největší standup trash, co je aktuálně na netu. Pravděpodobně všichni znáte, ale kdyby náhodou ne, objevil jsem pro sebe Judaha Friedlandera a jeho netflix special.

America Has Truly Weird Holidays | Judah Friedlander | Netflix Is A Joke
    https://youtu.be/pW1luuSA8sw
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    IMOLOL: Mám jednoduché řešení, pokud tě nebaví jaký obsah někdo postuje, stačí zvolit možnost "ignorovat uživatele", dělá se to tak, že levým tlačítkem myši klikneš na ikonu uživatele a vybereš tuto volbu. Není zač.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    JUDAS: když jsme u podcastu, tak vřele doporučuju 2bears1cave, kde je Tom Segura a Burnt Chrysler. I když tam teda hlavně mluví Bret, kterej Toma skoro nepustí ke slovu...

Ještě se mi líbí honeydew, i když tam hodně záleží na hostovi, jak moc ho jako standupa znam. Díly, kde si pozval Seguru jsou top.
    Koukat jde na youtube, nebo stahnout z podbay.fm
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    JEZINKA: cO jSi Zač A prOč JSi iSobnÍ?
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    JUDAS: oni mají nějakej společnej podcast? link pls?
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    IMOLOL: Vyjadřuj se ke svojí mámě, a mě dej pokoj.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    AIM_FREEMAN: Presne! Je malo zenskejch standupu co dokoukam do konce. Christina uplne v pohode.. ale ja sem fanda asi, kdyz ji posloucham kazdej tejdem se Segurou :)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    IMOLOL: Mě Christina P přijde dobrá. Podruhý si to asi už nepustím, ale je mi sympatická, dobrý delivery, dobrý storky. Na rozdíl třeba od Ali Wong a Elizy Schlesinger jsem její special s dobrym pocitem dokoukal. (už nevim kterej, možná jsem viděl dva)
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    JEZINKA: vyjadřuju se ke kvalitě tebou linkovanýho obsahu, ne k tvojí osobě
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    IMOLOL: Co jsi zač a proč jsi osobní?
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    JEZINKA: ty naprosto spolehlivě vždycky vybereš ten největší standup trash co je aktuálně na netu
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    NIKDAS: JEZINKA: jo tak sorry, zesral jsem to. To co leaklo byla klubová verze Sincerely Louis.
    Každopádně jí nahrát můžu i tak.
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    Z toho co jsem poslední dobou viděl novýho, mě pobavila nejvíc Christina P na Netflixu (Mom Genes), ale myslím, že to je dost show pro lidi, co mají děti a jsou tak kolem 40ti. :)

JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    NIKDAS: je zájem :)
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    SHARINGAN: hele u sorry se mi mnohem víc líbila ta leaknutá verze z nejakyho klubu, byla o dost ostřejší.
    Možná ji ještě v pc najdu, kdyby byl zájem
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    AIM_FREEMAN: zklamalo :) nevim kam to poslední slovo odešlo :)

NIKDAS: je to Norm, tak to bude pravděpodobně začínat "if you're watching this, that means you're not dead" :)
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    JUDAS: Doufám, že to bude začínat jako závěti v americkejch filmech: If you're watching this, that means I'm dead.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    JUDAS: to byl ale frajer..

SHARINGAN: co že tě Sorry? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam