NUSPHIR: Tenhle Chapelle mě fakt zklamal. Možná i proto, že naposledy se veřejně zařekl, že o trans lidech už vtipkovat nebude. Mě vtipy na trans lidi neuráží ani nevadí, pokud jejich jediným posláním není trans lidi démonizovat nebo zraňovat, což podle mě Chapelle dřív nedělal. Ale vadí mi, že v tomhle stand upu už to znělo, jako že to dělá ze setrvačnosti, že to dělá proto, že to nese a přitahuje pozornost a titulky v tisku, dřívější vtipy na trans lidi mi přišly tak nějak připravenější, méně prvoplánový, třeba ta jeho metafora o LGBTQ jako o cestujích v autě v autě je chytlavá a v lecčems poukazuje na problém té komunity, ale říct, že při setkání s trans lidma má pocit, jako že na něj něco hrajou a nutí ho předstírat, že jsou něco, co nejsou, je možná jeho pocit, ale není to zrovna vtipný tak, že bych se u toho zasmál, to byl dost nucenej joke a tak nějak to pokračovalo celou dobu i u jinejch vtipů. Lidé z nějakého důvodu víc hejtujou poslední stand up Gervaise, u toho jsem se ale upřímně zasmál, u tohohle ne.