• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WENOUSHOldschool Industrial - Throbbing Gristle, Cabaret Voltaire, SPK atd.
    ORLOCK
    ORLOCK --- ---
    album na ktorom je tento track nemate nahodou niekto?
    http://www.youtube.com/watch?v=29rhC27UDM8&feature=related
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    Teda, poslouchal sem dneska poprvy celou Hamburger Lady.. a po precteni textu a toho dopisu si myslim, ze dneska neusnu :)
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    "Proč mu vyčítat, že se vyvíjí.." :))) mne to neprijde ako vyvoj ale ako degeneracia. alebo teda mozno je problem vo mne ze som este neobjavil caro Rolling Stones a PTV3 a podobnych kapiel, ale pre mna je to nuda . . .
    ked je nekompromisny nazormi, tak si jeho nazory rad vypocujem, ale co sa hudby tyka tak to je imho uplny odpad co PTV3 teraz produkuju.

EVAD: no pred par rokmi v rock cafe to nebola vobec az taka katastrofa ako to co hraju teraz. vtedy apson hrali aj nejake starsie veci, ktore za nieco stali. . .
    GLOOM
    GLOOM --- ---
    Nekompromisní v čem? Jasně, že v názorech, v tom, co dělá se sebou, se svym tělem apod. Proč mu vyčítat, že se vyvíjí.. Má do konce svýho života kritizovat politiku? Ostatně, tady na tom auditku se toho zrovna moc neděje. Pak stačí, abych lehce naťuk, že mě zajímaj PTV3 a hned se na mě všichni vrhnou;-)
    ORLOCK
    ORLOCK --- ---
    _ELPH_: asi myslel skor v nazoroch.
    EVAD
    EVAD --- ---
    _ELPH_: mne to znelo (pred par rokmi v rock cafe) uz pomaly jak brit pop :)))
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    GLOOM: víc "písničky"? :) potom co som ich naposledy videl live mam pocit ze to uz neni nic víc nez písničky...aj ked ta pomala verzia roman p bola fajn. inak nuda najvacsia. nekompromisny v com? (v hudbe ani trochu podla mna)
    GLOOM
    GLOOM --- ---
    _ELPH_: To je možný, ale je to pořád působivý, i když už to sou víc "písničky". Ale Genesis je pořád stejně nekompromisní.
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    GLOOM: :)) mne prijde ze PTV3 je tu skoro az offtopic :) ved oni zneju jak rolling stones :)))
    GLOOM
    GLOOM --- ---
    Psychic TV3 vydali "Mr. Alien Brain Vs. The Skinwalkers", ale pochybuju, že to seženu v nějakejch českejch obchodech.Poradí někdo?Díky.
    SYNAESTHESIA
    SYNAESTHESIA --- ---
    LUNDINITE: kdepak, ona hledala Tebe ;-)
    LUNDINITE
    LUNDINITE --- ---
    SYNAESTHESIA: Throbbing Gristle + Psychic TV
    dekuju za hudbu, kterou jsem hledala..

KILL77
    KILL77 --- ---
    doufejme, že to je překlep
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    KILL77: ...
    Dále je zde hudebník Genesis P-Orridge, zakladatel nejkompromisnější kapely všech dob Throbbing Gristle.

to je preklep alebo vtip? :))
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    GLOOM: psychic tv mali take jedno tanecnejsie / acid house / techno obdobie koncom 80's....o prepojeni so spiral tribe netusim. oni si budovali vlastnu sektu/rad TEMPLE OV PSYCHICK YOUTH.....
    GLOOM
    GLOOM --- ---
    Zdravim, badam po vztahu Genesis Orridge a undergroundove techno; pry se vyznamnou merou zasadil pri budovani jakesi filosofie legendarni techno grupy Spiral Tribe, vite o tom nekdo neco? Diky, lukas
    KREJCA23
    KREJCA23 --- ---
    ORLOCK:

Ok stahnu, diky.
    ORLOCK
    ORLOCK --- ---
    KREJCA23: vsetko zo slsk-u.
    KREJCA23
    KREJCA23 --- ---
    ORLOCK:

Mas nejake odkazy na to, dikes.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam