• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WENOUSHOldschool Industrial - Throbbing Gristle, Cabaret Voltaire, SPK atd.
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    Ad TG v Arse, bude nekdo nahravat, nebo si mam vzit vybaveni svoje? :)
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    ORLOCK: Jojo, u me stejne. A neni to kvuli tomu, ze se tak zmenil, jenom je to proste strasna nuda.. :)
    KILL77
    KILL77 --- ---
    mně to baví, i když to je takový mišmaš
    ORLOCK
    ORLOCK --- ---
    ALADAR42: tracky ako venom, break number one - čistý fail.
    ORLOCK
    ORLOCK --- ---
    ALADAR42: Jj, tiež celkom sklamanie. Niektoré tracky doslova odpad by som povedal. Som to pastol, lebo ma celkom prekvapilo, že vôbec niečo vydal, ako aj prekvapenie, že Cazzaza ešte vôbec žije.:)
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    ORLOCK: Jo, tohle uz mam dyl, zajima me co na to rikate? Me osobne to dost zklamalo, i kdyz Birds of Prey je pecka :)
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    KILL77: !!!!
    KILL77
    KILL77 --- ---
    Throbbing Gristle
    30th OCTOBER 2010 PRAGUE ARCHA THEATRE, Czech Republic
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    LECOPIVO: Co ja vim, tak je nulova sance sehnat to kdekoliv jinde nez primo u nich.
    LECOPIVO
    LECOPIVO --- ---
    ALADAR42: sance ze bych to sehnal nekde v cechach v kamenym obchode je asi nulova co? nebo aspon na ceskem internetovym obchode a nebo aspon po evrope. Posilat z ameriky se mi to moc nechce, nemam v to uplnou duveru ze to prijde v pohode a casove rozumne.
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    LECOPIVO: RE/Search to mel nedavno na strankach v jakymsi packu za $99.
    LECOPIVO
    LECOPIVO --- ---
    nevite nekdo kde sehnat knihu Industrial Culture Handbook?
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    ORLOCK: Dik! Jsem myslel, ze COUM meli jedinou nalezenou nahravku na 23 Drifts to Guestling :)
    ORLOCK
    ORLOCK --- ---
    Coum Transmissions - The Sound Of Porridge Bubbling (2009)

page 1 + page 2

download
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    OVERDRIVE: jj amara tanta tyri mam aj ja strasne rad (nic ine od nich po pravde nepocuvam vobec). no kludne to mozem kupit. do viedne idem nakoniec az v sobotu, tak ak bude v shope kde robi walter z klanggalerie otvorene, tak ti to mozem kupit (teda este si to tam asi pre istotu popocuvam, ci to je rovnako dobre ako to co poznam)
    EVAD
    EVAD --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    _ELPH_: bych mozna chtel original, Evad mi hodne doporucovala... tak pokud mas zbytecny penize, klidne koupim a muzu se zastavit treba v Blave na navstevu, stejne bych uz te rad poznal poradnej. cekal jsem Te na Industrial Festu popravde... pres 50 dolaru za album ale nejdu. Jsem si takhle ted koupil za pul sta v dolarech Mesic skrity za mraky, kteryzto projekt mam moc rad, zvlast desku Amara Tanta Tiri, ale za uplne neznamou vec tolik penez dat nechci...
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    _ELPH_: Ja bych se taky pridal, kdyztak, moje obvykly zdroje nenasly vuebc nic.. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam