• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPSouth Park
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    PIN_KIN: aha, tak to sorry, poslední, co jsem viděl byl s indym, tedy ten o kterym je řeč.... já se u něj hodně moc pobavil. dost vystihl můj názor na posledního indyho, a to tim drsnym, přehnanym southparkovskym způsobem :-) Cartmanova a Buttersova část zas reflektuje xenofobii a strách vůči Číně, vůči jejímu ekonomickýmu a kulturnímu rozmachu - s tim, že oboje (jak ta xenofobie, tak ten rozmach) jsou reálný součásti dnešního světa. nejvíc ze všech se mi vždy líbili díly, který tepou do nějakýho současnýho problému....... a s timhle jsem se prostě tak nějak identifikoval :-)
    PIN_KIN
    PIN_KIN --- ---
    LEMUR: Myslíš ten opravdu poslední nebo ten o kterým je řeč? Podle mě nijak vyjímečnej není, až na scény s Indym. Třeba Cartmenova a Buttersova část mi přijde uplně beze smyslu.
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    ne, tyhle reakce jen dokazujou, že ten poslední díl prostě opět za něco stojí....))
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    DOP: :D
    DOP
    DOP --- ---
    „Je to rasistické. Trey Parker a Matt Stone za to půjdou do pekla.“ -- Chaim Noiman, 22 let.

Do Mexika ne :)
    PIN_KIN
    PIN_KIN --- ---
    http://south-park.cz/novinky/312-znasilneni-indyho-vyvolalo-rozporuplne-reakce

Proč to zas někdo bere jako rasizmus? Pravdu má viceprezident Comedy central, lidi už vědí do čeho jdou, když na to koukaj, tak ať na to nekoukaj, když se pak cejtěj uražený.
    MULHOLLAND
    MULHOLLAND --- ---
    bitka pravitku hodne!!
    OMN
    OMN --- ---
    whats up? whats up? crapped on your desk, dawg, whats up with that?
    KRLEESH
    KRLEESH --- ---
    konecne to ma zase koule, ten prvni po prestavce mi prisel takovej docela rozpacitej =)
    DOP
    DOP --- ---
    Oh, thats where i put those :D
    OMN
    OMN --- ---
    heh tak sem kvuli tomu mrknul na novyho indiana jonese a neprijde mi, ze by ho znasilnili...naopak mi prijde lepsi nez ty predchozi...lednicka a ufo ftw
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    novej dil k videni na

http://www.southparkstudios.com/

stoji to za to .-)))
    DOP
    DOP --- ---
    mazec dil :)
    OMN
    OMN --- ---
    come ooon....come oooonn!!!
    KRLEESH
    KRLEESH --- ---
    PIN_KIN: no mum, you dont understand, its like waiting for christmas ....... times a thousand! =)
    PIN_KIN
    PIN_KIN --- ---
    3 dny, 16 hodin a 31 minut.... I can't wait anymore!
    OMN
    OMN --- ---
    I will do thy bidding mein führer
    HURDA
    HURDA --- ---
    OMN: Look at him, he's Mel Gibson he eats his own crap
    OMN
    OMN --- ---
    Mel Gibson
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam