• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPSouth Park
    HURDA
    HURDA --- ---
    LOL, mě by zajímalo, proč se najednou snaží nacpat tolik odkazů na předchozí díly?

že by byl konec?
    DOP
    DOP --- ---
    DONALD: Rekl bych, ze neslo ani tak o obrazovou cenzuru, ale o dodatecne pridany pipani. Jinak bavil sem se paradne, takovych hlasek.. :)
    OMN
    OMN --- ---
    swallow, come

to jsem se smal:]
    DONALD
    DONALD --- ---
    201 me celkem bavila

aji po te cenzure (ona je teda otazka kolik toho zcenzurovalo pak comedy central a kolik oni udelali schvalne, protoze nektery fory s tou cenzurou fungovaly a bez ni asi ne)... treba jak seaman skocil na zade censurovanymu oblouku a pak ze ma cruise na zadech seaman... a bum obdelnik zmizl.
    OMN
    OMN --- ---
    tak spatna epizoda to byla a jeste si na sebe privolali teroristy :D
    DOP
    DOP --- ---
    CARTMANETWORK23
    CARTMANETWORK23 --- ---
    imagination je vysilujici to je pravda,ale rad se na nej podivam,mno a go god go je parada:)welcome TC a crank prank time foun!
    z 200 a 201 se nakonec vyvrbi neco jako imagination
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    btw nebyli to spis morcata? :)
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    dil s kreckama byl nahodou taky epic :)
    OMN
    OMN --- ---
    VETE: praveze vim...nekteri to nedokazi odhadnout, chapu, ale pro me jsou tyhle dily nejvic predvidatelny...samozrejme treba obri krecky v starteling jsem necekal, ale o to vetsi shit to pak je:/
    VETE
    VETE --- ---
    ja osobne mam az absurdni prekombinovanost south parku u tehle dilu na pokracovani rad... Nikdy nevis, co na tebe z minuty na minutu vyskoci...

_KROKOUSH_BLG_: jen mensi nenasilna korekce: nejedna se o krecky, ale o vydry... Z bribuznych hlodavcu muzem jeste zminit morcata a jejich variace v dvoudile pandemic... viva la multiepisodia south parka!!..
    _KROKOUSH_BLG_
    _KROKOUSH_BLG_ --- ---
    OMN: tak ty krecci a nintendo wii mi prijdou dost prekombinovany ale kazdopadne je to na kazdyho vkusu .)
    OMN
    OMN --- ---
    _KROKOUSH_BLG_: imaginationland taky nemam rad...ale go god go je dobry, to neni prekombinovany...
    _KROKOUSH_BLG_
    _KROKOUSH_BLG_ --- ---
    VETE: jojo buddha sniffin coke byl best.... mne to prislo proste jak klasickej dil na pokracovani>..
    OMN: a co imagination land nebo Go God Go ? to ti neprislo prekombinovany... mne osobne enbavil dil o facebooku a posledni dil me utvrdil v tom ze stale budou dobry dily
    VETE
    VETE --- ---
    sorry, ale buddha gag me fakt rozsekal... sem si rikal: co to je za zvuk??
    OMN
    OMN --- ---
    nene... :( vzdyt to byl ten nejhorsi dil...to uz je tak moc prekombinovany ze to uz ani vic nejde...me tam bavil jen ten muhamed
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    CRUSHEER: tak to pro mě jsou naprostá špička serie 4, 5 a 6. To nepřekoná nic. Tam co díl, tak neskutečný peklo od začátku do konce
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    Jojo, konecne je zpet :) "I'm Jennifer Lopez and I like tacos and burritos" :D
    Dobre otevrene na pokracovani... :)

A musim konstatovat, ze 14. serie pro me zatim nejzabavnejsi ze vsech (coz bude asi tou aktualnosti).
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    Tak teda ale tenhle díl? To byl ROFL! Od začátku do konce
    _KROKOUSH_BLG_
    _KROKOUSH_BLG_ --- ---
    cekal bych trochu vic srandy zrovna u tematu facebook...takovy trochu odflaknuty mi to prislo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam