• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPSouth Park
    CYRRUS
    CYRRUS --- ---
    ADAMFC: mrkla jsem na tu daily show a musim rict ze ten jon steward na me pusobi jako totalni pica, americkej bavic..vypada jak kdyby byl sjetej..ma v nekterych vecech pravdu, ale pusobi na me teda silene..
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    SLAMITCH: blbě napsáno ode mě - myšleno - zbytečně to překombinováš. Rozhodně se ty dva nasrali, že jim to vypípali. CC moh klidně říct, že to na net dát nesměj (protože vlastnikem SP je CC a ne ty dva vlastně) - a je vymalováno.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    ADAMFC: Ted nerozumim, co je blbost.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    SLAMITCH: blbost komplet ;)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    OMN: Ano, prijde mi, ze "to na to ma vliv." (Ac moc nechapu, co presne ktere "to" znamena). Vypadalo to, ze tvurci chteji fanouskum poskytnout co nejvice veci co nejdriv free, jak jim to jen smlouvy dovoli. A dovoleno jim zatim vzdy bylo prdnout na web novinku v den vysilani, tam ji k nasi radosti par dni nechat a pak zase na nejake tydny stahnout ("Due to pre-existing Contractual Obligations, we cannot stream this episode until..."), coz je super pristup. Aktualni "vtip" by vsak podivne rozdeloval internetove a televizni divaky, kdy by televizni videli "vse, co tvurci chteli", ale internetovym to (zrovna tuto jedinou epizodu) neukazou a budou na ne hrat jeste vic habaduru, coz se mi uplne nezda v souladu s jejich pristupem.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    DONALD: DailyShow.com, video South Park Death Threats
    DONALD
    DONALD --- ---
    ADAMFC: link!
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    No ono se kolem toho točilo víc věcí - třeba ta výhružka, co jim přišla. Stewart v Daily Show to taky docela na to konto rozjel a mluvil tam o tom vypípávání. Mluvil o tom tak, že rozhodně šlo o rozhodnutí stanice a ne Parkera se Stonem. Doporučuju zčíhnout. A mam takovej pocit, že on by se s tim takhle neprcal, kdyby si to ty dvá vymysleli.
    DONALD
    DONALD --- ---
    STAROJDA: myslel jsem si to stejne, ale neverim, ze to prohlaseni na tom jejich webu je fake.
    HURDA
    HURDA --- ---
    A pro jistotu se teď nedá streamovat ani Super Best Friends ;-)

máte to někdo? Je tam opravdu ukázanej? Jak je udělanej, s turbanem? vůbec si to nepamatuju...
    HURDA
    HURDA --- ---
    OMN: na těch stránkách píšou, že to je kvůli té cenzuře.

Ale toho pocitu záměrnosti mě prostě nic nezbaví
    OMN
    OMN --- ---
    SLAMITCH: jo to na to ma jako vliv? aha
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    STAROJDA / OMN: Vzhledem k tomu, ze tento dil neni k videni na oficialnich strankach, coz vsechny ostatni na par dni po prvnim odvysilani byly (imho nasli nejakou klicku ve smlouve :), mi to neprijde jako fake. Uvidime.
    CZSHADOW
    CZSHADOW --- ---
    Nezapomeňte podepsat petici proti cenzuře poslední epizody South Parku, stačí vyplnit jméno, e-mail a zemi: http://www.petitionspot.com/petitions/southpark201/
    OMN
    OMN --- ---
    STAROJDA: uprimne to jsem si myslel aniz bych o te afere vedel...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Reknu vam, ze kdyz sem oba posledni dily skouknul az po probehnuti cele afery, divam se na celou vec uplne jinak. doporucuju skouknout znovu ;)

mozna si taky pak budete myslet, ze ten druhej dil byl cenzurovany mattem a trayem zcela zamerne.
    CYRRUS
    CYRRUS --- ---
    LEMUR: uz to cekuju....diky
    OMN
    OMN --- ---
    ale je dobre ze ty zasrany pisecnaky takhle provokujou...svoboda projevu ne kruva...brzo se naserou vsichni a pro teroristu si dojde i obycejnej cechacek co se chce koukat na necenzurovanej south park...wir müssen uns alle töten musilms
    DONALD
    DONALD --- ---
    nevtipnejsi je, ze v muhammeda v roce 2001 (super best friends) uplne v pohode zobrazili a nikdo to neresil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam