• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPSouth Park
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    OMN: a moje pointa nebyla v tom, že všichni musí znát každou referenci co je v sp, ale že když jí neznaj at neřikaj že ten serial už stoji zahovno a oproti minuly serii se to nedá srovnat a podobně
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    OMN: lol nedavno jsem se o tom s nekym bavil, když zrovna vychazel novej doktor, nevim jak si z toho vydedukoval, že od prvniho dilu sp čekám na hlášu na doktora.
    A ta štěkající plechovka tam proběhla, ale neni to zrovna moje oblíbená postava v dr who a ty stary dily kde byl K9 neznam, az tech par novejch dilu.
    OMN
    OMN --- ---
    BDOWN: uhm...az na to ze uz si z doktora jednou prdel delali (K9 v go god go - druha cast) jinak by to znamenalo ze jsi cekal 14 let. vole poucujes tady ovce o referencich a sam v tom mas bordel
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    OMN: v závislosti natom, že je to posledni animak co si z dr who nedelal srandu ještě :)
    HURDA
    HURDA --- ---
    Hlavně tam bylo dost meta humoru o cenách za komedii a to opravdu nevim za co bylo.

Když byl díl o velkých hovnech a u toho napsanýtento seriál vyhrál MTV awards tak to byla sranda
    OMN
    OMN --- ---
    ty jsi cekal narazku na doktora? v zavislosti na cem? ja jsem daleka teda necekal...s tim obamou tam toho mohlo bejt vic...snad pristi tejden bude dil o usamovi...
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    tvle to nemuzete napsat nevim naco to byla parodie, tak se mi to nelibilo, misto takovejch bleptu..........

já jsem se bavil vyborne, uz jenom protoze jsem čekal kdy bude v sp naka narážka na dr who a tylera vystihnuli uplne dokonale, jako vždycky.
    JIRRA
    JIRRA --- ---
    S15E02 mi taky přišel dost dost suchý,přeci jen je ze 14. série která mi přijde výborná nastavená laťka vysoko a v 15. je zatím sražena proklatě nízko .)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Znáte tohle?

YouTube - Ahmed & Salim - díl 2. (Česky, Czech)
    http://www.youtube.com/watch?v=bTuYdlD8Q6g&feature=channel_video_title
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    CZSHADOW: Dík
    OMN
    OMN --- ---
    token a tyler perry byli dobry
    HASSA
    HASSA --- ---
    rikam to nerad..ale tenhle dil me vubec nebavil..
    CZSHADOW
    CZSHADOW --- ---
    Kvalitní promo obrázky South Parku jsou přímo na stránkách Comedy Central:
    Comedy Central Press | South Park
    http://www.comedycentral.com/press/series/southpark.jhtml?gallery=true
    Jenom tam není ta úvodní obrazovka, ta se totiž často mění; třeba tam najdeš něco jiného vhodného.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    To už je lepší ale stále to má rozlišení HD monitoru(1 920px × 1 080px)..
    chtělo by to něco pro tiskovou kvalitu
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    SIMCITKO: jo díky... něco takového hledám ale zrovna rozlišení 1000x700 není moc optimální...
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    čau máte nějaký plakát v dobré kvalitě na vytisknuntí s co nejvíce postavičkami ze stouthparku?
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    OMN: však to smysl dávalo, když se nedokážeš povznést nad něčim nechutnym, tak nevim proč koukáš na sp, je toho plnej. Naopak ta celkova pointa do southparku sedí a byla vtipná, stejne jako ten konec a stejne jako the coon.
    Prostě southpark je pořád stejnej, nekdy záměrně nechutnej, ale pořád vtipnej a aktuální.......
    Ted to neber osobně, ale většinou když se nekomu nelibil nakej dil south parku, tak to bylo proto, že neznal to co parodujou, nebo má nejaky osobni pouto k tomu, z čeho si delaj srandu. Např pochybuju, že fanoušci paris hiltom, nebo mela gibsona, maj radi dily sp kde si z nich delaj srandu.
    Každej nezučastněněj a "povznesenej" divák naopak musí ocenit, že sp vzdycky vyhmátne to co musí vadit každymu uvažujícímu člověkovi a vymyslí nato nakej vtip.
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    HASSA: ještě k tomu přidej ImaginationLand...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam