• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPSouth Park
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    jestlipak to nebyla recnicka otazka a tva odpoved tudiz zbytecna...,he?
    OMN
    OMN --- ---
    tyvole za to ze vim informaci starou 14 let dostanu minusy? :))) kam ten nyx speje
    HURDA
    HURDA --- ---
    Já myslel, že to bylo jenom minulou sézonu - kdo jim napsal, kde v jedntlivém díle byl mimozemšťan tak se dostal do slosování a jden koho vylosovalio pak měl svou vlastní postavičku v prvním dílu této série

(pokud si to dobře pamatuji)
    CARTMANETWORK23
    CARTMANETWORK23 --- ---
    JACKER: Mno voni jsou nektery tak krute schovany ze bych na to ani neprisel :)
    JACKER
    JACKER --- ---
    TEBION: o tom jsem taky vedel hovno...
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    nevedeli
    OMN
    OMN --- ---
    vedeli
    TEBION
    TEBION --- ---
    Možná už tu bylo ale...

Věděli jste že v každym díle SP je někde schovanej alien...?

When You See It: South Park Aliens - This is Photobomb
    http://thisisphotobomb.memebase.com/2011/11/17/photobomb-that-guy-when-you-see-it-south-park-aliens/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ThisIsPhotobomb+%28This+is+Photobomb%29

GAGOUN
    GAGOUN --- ---
    no natalie má jenom smůlu na jméno, no ...
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    JIRRA:''za becka typu thor'' ze se nestydis!
    JIRRA
    JIRRA --- ---
    OMN: tak vsemoznych bullshit alien teorii uz je na svete tolik ze nepotrebuju sjizdet becka typu thor abych se jim zasmal , nicmene ano ano jsem mental , ty si utikej do dalsiho auditka honit ego a diky za vysvetleni
    OMN
    OMN --- ---
    JIRRA: ty ostudo, cele to byla parodie na thora...ale je hezke, ze jsi se verejne priznal, ze se smejes vecem, kterym vubec nerozumis
    JIRRA
    JIRRA --- ---
    no ted jsem dokoukal posledni dil o dikuvzdani a hodne jsem se zasmal klasicky crazy teorie o ostrove ve tvaru mimozemstana atd me dostaly :D
    nevite nekdo nahodou ale jaka je ta souvislost s natalie portman a jeji wormhole? jak je znam tak tam tohle nemohlo bejt nahodou .)
    OMN
    OMN --- ---
    ne debilni dil samozrejme
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    A znovu zadny ROFL, ale zato hodne pousmani, dost zamysleni se nad onou procentualni situaci a ke konci dalsi zamrazeni po zadech.

Southpark uz nejakou dobu beru vice jako socialni komentar k situaci v USA se spoustou suse ironickych obrazu, nez jako prdici legraci, a musim rict, ze mi to tak vyhovuje, ac onu kanonadu ROFLu samozrejme postradam. Jen se trochu bojim, nenechavam li se trochu manipulovat, jelikoz sice se SP z 99% (LOL) souhlasim, ale faktem je, ze zpravy vicemene nesleduju a tak z prislusneho dilu casto vycitam nejenom onen komentar, ale i celou komentovanou situaci.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    WOW! Extra dobry, ac je tam zase jedna linie dosti silnou kavou. Dalsi vesele melancholicky win.

Oproti tomu minule kadeni mne bavilo snad jen vtipne dementnimi hudebnimi motivy, vystoupenim Catata fish a pak zaverecnym supercislem, mkey ;o) Mozna jsem ale jen nechytil kontext.
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    mexi-jew! ja si snad davam budicka na rano:))
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    FEKASON:
    Because of aliens?
    Or genetically altered humans, whatever, Fuck you!
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    SLAMITCH: Me se nejvic libil lek na to, ze je vsechno shit :]
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Tak za mne Ass Burgers super! Trochu melancholicke a mrazive stejne jako minuly dil, ale mozna i proto super.

A ty dve akcni sceny jsou nej!D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam