• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPSouth Park
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tak na s17e04 si týden počkáme

'South Park' blows deadline for first time ever | Inside TV | EW.com
    http://insidetv.ew.com/2013/10/16/south-park-deadline/
    OMN
    OMN --- ---
    za me hrozny...jen ta cast se Zimmermanem, jak za nim prijdou vojaci, ta me dostala do kolen
    CARTMANETWORK23
    CARTMANETWORK23 --- ---
    a co dil s world war zimermanem? :) ten asi zatim nejlepsi
    cartman aka brad pitt nema chybu :)
    SUSMEN
    SUSMEN --- ---
    Me zas dil s minecraftem pobavil fakt dost... Typkove z kabelovky mi pripominaj kdyz cokoliv domlouvam s upc
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    SLAMITCH: Dunno, v tom novym dile se mi libila myslenka a setting, ale celkove sem se zasmal nulakrát.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    OMN: Oba dva dily miluju!

Jinak novej neni zlej. Zaver to jisti :) We'll be back in...
    OMN
    OMN --- ---
    BIGGIE: tak treba Stanley's cup. Jedinej "vtip" co v tomhle prisernym dile je je uplne ten samej vtip, kterej pouzili v epizode the Biggest Douche in the Universe, a to je ten hlas a hudba z traileru k filmum... Je toho mnohem vic ale ted zrovna me napadlo jen tohle...ty vtipy proste recyklujou mrte. Nekdy si udelam cas a sjedu nekolik novejsich dilu za sebou a klidne sem vypisu vsechnu tu recyklaci
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    "You want to live in the land of the free and the home of the brave, but the free cant be brave if the land isn't home , and that land wont be home so long as folks out there want to take that american flag and shove it so far your anus that you crap stars and stripes for a week. And as you're sitting there on the toilet with the star spangled mono-zoom as revenge, there one thing I can guarantee, you wont care who's checking your twitter account then".
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    OMN: ano myslim to vazne, jak tedy recyklujou? Mam pocit,ze o recyklaci se moc mluvit neda, kdyz si vezmu jak se vyvyji serialy nejen sp, tak simpsons maji mnohem vic tvurcu a tymu na tvorbu storyline, takze ta recyklace nebude takova, jasne, ze mas svym zpusobem pravdu, udrzet neco vylozene originalni neni jen tak, na druhou stranu u sp malokdy dokaze clovek odhadnout co prijde, jak to dopadne atd, coz zrovna u zminenych simpsons je presny opak, ikdyz ne vzdy.... Pro me je sp jeden z nejoriginalnejsim serialem, co se tyce storyline a schopnosti prekvapit urcite. Je sice pravda,ze se system gagu jak rika starojda je podobny, ale to jinak nejde v poctu v jakym to tvori a vymysli.

Sry jesli me nechapete, skoro jsem nespal a mam problem se nejak kloudne vyjadrot momentalne:)
    OMN
    OMN --- ---
    BIGGIE: to myslis vazne? recyklujou se vic nez snad simpsonovi :)))
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Kdo dal Gozerovi mínisko si nemůže říkat fanoušek South Parku :-p

BIGGIE: Originalitu dosáhou tím, že reagují na aktuální události. Nicméně postupy vyprávění a systém gagů příliš neměněj - resp. se vyvíjí ale na úrovi jednotlivých sérií. Takže originalita tak "napůl" :)
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    Sp mi prijde ,ze je jeden z mala serialu, kde neohravaji dokole stale stejny zapletky, rouzleni, vtipy a klise, proto si dovolim rict, ze je spolu s robotchicken jeden z nejoriginalnejsich serialu, uz jen fakt,ze tvurci delaji epizodu bezmala tyden mluvi za svy;)
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    STAROJDA: Stejně už všechno bylo v simpsnech, takže s originalitou bych to moc neviděl...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    BIGGIE: no vida, já věděl že se nemusím starat, protože nějaká hodná southparkovská duše dá vědět dostatečně dopředu. díky :)

věřim že po roční pauze prošli tvůrci jistou očistou a to se projeví na originalitě a kvalitě nových dílů :)
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    Uz jen par dni!!! To cekani bylo moc dlouhy!
    ANDYJUGGLER
    ANDYJUGGLER --- ---
    DEDEG: nechtěj South park česky!!! Grrrr!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    DEDEG: na 99% jsem si jistý, že taková verze není. Je jenom CZ dabing kde písničky mají titulky. Ani si nedokážu představit, že by to někdo přezpívával...
    DEDEG
    DEDEG --- ---
    Zdarec, netušítě někdo, jestli existuje film Peklo na zemi v komplet českým dabingu i s písničkama? Jako myslím přezpívanýma česky?
    Dík za odpověď
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    PETRPEDROS: prý má vyjít o prázdninách

South Park: The Stick of Truth E3 2013 Trailer - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=5tLmOcBjYFg
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    South Park™: The Stick of Truth™ on Steam
    http://store.steampowered.com/app/213670/?snr=1_4_4__105_2
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam