• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPSouth Park
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    CARRYTWO: já mám, se přiznám, taky warez a nikdy se mi to nestalo.

ADAMIRA: tak to asi opravdu jsi, promiň :). Máš anglickou verzi? Umíš anglicky? Na webu je určitě spoustu návodů a FAQ. No a každopádně se můžeš zeptat i tady - já ti rozhodně rád pomůžu, aby ta hra u tebe nepřišla nazmar :).

Co hraješ za classu? Já hraju mága, takže znám jeho skilly:
    Fireblast (ten ohňostroj) - sešleš na někoho a pak musíš co nejrychlejc klikat levým tlačítkem myši
    Uspávací prášek - sešleš na někoho, čekáš až se zablýskne tvoje pravá ruka - v tu chvíli musíš kliknout levou myší
    Elektřina - sešleš na někoho a čekáš, až postavička spojí drátky (vyskočí jiskra) - v tu chvíli musíš kliknout
    Hasičák - sešleš na někoho a pak zmáčkneš a držíš levý tlačítko, dokud postavička nevykulí oči a hasičák nezačne poskakovat - tehdy to musíš ihned pustit.
    Poslední skill ještě nemám :)

Butters
    hození kladiva - musíš mačkat střídavě A a D (na PC, xbox nevim) a jakmile se ukáže záblesk, tak zmáčkneš pravý tlačítko. tenhle skill ale tolik nepoužívám, protože je ultimátní ten druhej
    bleskové kladivo - sešleš a jakmile udeří blesk do kladiva (to se rozsvítí), tak zmáčkneš levý tlačítko.

No a hlavně doporučuju to prostě zkoušet, úvodní souboje s elfama jsou lehký takže je prostor pro chyby, butters umí dobře léčit a i věcí na léčení je dost. Upozorňuju, že pozdější souboje např proti bossům jsou docela těžký, že je potřeba opravdu používat i skilly, jinak to nejde. A to to nehraju na nejtěžší obtížnost.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tak jako hra fajn, ale asi jsem moc velkej herní amatér, půlku herního času mi zabere zjistit jak se hra ovládá, magii nepoužívám vůbec, protože absolutně nechápu ty kombinace kláves a myši, což je fakt škoda...
    CARRYTWO
    CARRYTWO --- ---
    EXX:
    DILDOO007: mě se nic takovýho nestávalo, ale kámošovi jo. Takže asi špatnej warez !
    EXX
    EXX --- ---
    Pomuze jen reload?
    DILDOO007
    DILDOO007 --- ---
    jojo,taky se mi občas stalo.
    EXX
    EXX --- ---
    takhle to vzdy vypada .. odrazim utok a elfovi vypadne z ruky zbran, vzdycky kdyz je uz nekdo tuhej.. dela to na me dojem ze hra neumi v tu chvili prepnout na dalsiho hrace.. hejbat mysi jde, klikani nic nedela

EXX
    EXX --- ---
    zdar, stava se nekomu ze hra zakysne behem souboje (při obraně, resp . při odražení útoku) .. anymace jede ale jakoby se to zasekne ze nic nereaguje na klikani atd.. nejspis je to na nejakej patch, ale nic jsem nenasel
    MATHES
    MATHES --- ---
    B4NAN: prave
    OMN
    OMN --- ---
    OMN
    OMN --- ---
    tyve kolik vam je
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    MATHES: Divaj :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    CADAVRE: asi stjne jako "divaj se na SP holky?"
    CADAVRE
    CADAVRE --- ---
    Hele hrajou tu hru vůbec nějaký holky? Mě to přijde skoro nepředstavitelný vzhledem k enormnímu množství fekálního humoru :D Ale žeru to, čím dál se dostávám, tim je to lepší
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    It
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    STAROJDA: a ten minus byl odeme )
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    Taky jsem podporil, ikdyz si myslim, ze po book of mormon to tvurci opravdu nepotrebuji, tak jsem koketoval i s myslenkou piratsky to sosnout... Ale co uz:)
    3WIL
    3WIL --- ---
    MATHES
    MATHES --- ---
    STAROJDA: tak novy hry stojej kolem litru (momentalne 1100 v jrc), nevim, kolik si cekal, ze to bude stat a ja prave proto, ze chci duo parker&stone podporit, tak si tu hru koupim
    MATHES
    MATHES --- ---
    GOZER1: hraci jakoze muj, v soucasne dobe jsem vlastnikem pouze prastareho netbooku, kterymu hluci vetrak tak, ze se to neda vydrzet, takze ho uz ani nezapinam a pouzivam jenom firemni notebook (kde nemam prava na instalace), tablet a xbox...

a ted jsem zjistil, ze to vyslo i na xbox, takze beru zpet a brzy si to du koupit :D
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    MATHES: na co hrací comp probůh? Já to mastim na stařičkým notebooku a jede to bez sebemenšího záseku...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Musím trochu zmírnit svoje prohlášení, za tamto bych si taky asi dal mínusko :). Jde jen o to, že mě zklamala ta vysoká cena. Zrovna v tomto bych je podpořil, ale za relativně krátkou (ikdyž zábavnou) hru je to fakt dost.

Takže jsem zvolil alternativní zdroje... Hra je zatím super (po první hodině), hlavně mě baví ta maximální nasáklost světem south parku - např když jsem našel u Cartmanovy mámy v šuplíku tampón z indiánskejch vlasů (cherokee hair tampon) :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam