• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPSouth Park
    MATT
    MATT --- ---
    workin for better future is gay!

SKRU
    SKRU --- ---
    spread that ass!
    MATT
    MATT --- ---
    MATHES: ten je taky krutej.. ;)
    ja ted koukal zas na uprchliky z budoucnosti.. taky je masakr.. diskuze mezi buranem a prestarlym hipikem ;)) boj proti uprchlikum tim, ze budou vsichni teply a zacnou tam hromadne mrdat ;)) jen ten dabing zabijí hlášku they took our jobs..

MATHES
    MATHES --- ---
    MATT: nejdrsnejsi dil ever (a fakt to neni tesny) je Scott Tenorman must die
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    lol
    OMN
    OMN --- ---
    dmnc
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    wtf
    OMN
    OMN --- ---
    tjn
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    omg
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MATT: nj maj to dobře vymyšlený :-)
    MATT
    MATT --- ---
    POHODAVOLE: no mě to totálně hypnotizuje, koukam i na reklamy a nestacim se divit... ;)) zrovna s tim family guyem mě dostala asi minutova reklama na propisku.. uplněcuže ;))
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MATT: mam vic znamych, ktery nemaj TV a musim rict, ze ze zkusenosti je lepsi, kdyz je doma vypla, protoze jinak na ni furt ziraj :D
    MATT
    MATT --- ---
    POHODAVOLE: ja se nadavno u kamose na TV prave zasek.. bezel nakej family guy a reklamy byly tak dlouhy, ze jsem zapomel, ze ten FG je teprv v pulce..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MATT: ani se nedivim, ono to pak frci lip bez reklam..
    MATT
    MATT --- ---
    POHODAVOLE: ja TV nemam, ale nedavno jsem zjistil, ze po deseti letech nadabovali dalsi serie, tak si je davam znovu v cestine..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MATT: skvelej dil! Ted davaji na prima comedy central kazdy vsedni den dva dily od 22 a o vikendu od 23. Moc si to uzivam. Vcera jsem videl, jak vznikla pani Garisonova :)
    MATT
    MATT --- ---
    včera jsem koukal na díl, jak tam buttersovi hoděj šuriken do oka a pak ho chtěj dostat na veterinu.. to je brutální.. :D vůbec co si vybavuju, tak to osmá serie docela vyčnívala (v extrémnosti)

BRETONEC
    BRETONEC --- ---
    Animovaná diktatura politické korektnosti | A2larm
    http://a2larm.cz/2016/01/animovana-diktatura-politicke-korektnosti/
    MATT
    MATT --- ---
    KANAREK1: uz jsou
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Ty já bohužel nevyužiji. Tak si ještě počkám. Asi před Vánoci není nejdůležitější překládat seriály :)

Jinak za mě musím říct, že 19 sérii považuji za jednu z nejlepších. Upozorňuje na problém dle mého hodně veliký a nebezpečný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam