• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIKROMKolobezky, odstrkovadla a jina priblizovadla nejen na mushing
    Koloběžka velmi negativním způsobem ovlivnila můj život. Pokaždé, když někam musím jít pěšky, připadám si pomalý, neohrabaný a propadám pocitům nudy a depresím.

pro nejčastěji hledané informace mrkněte na nástěnku!, mapa koloběžkových akcí zde.
    rozbalit záhlaví
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Patnáct kiláčků cestou na otevření Dvoreckého mostu

KLON
    KLON --- ---
    letos zatím 250 bez projížděk s dětmi
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    PREDSEDA: Já mám letos 20km a děti se ženou tak 40km
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Tak letos prvních pár kiláků, ale prý má ještě přijít zima.
    KLON
    KLON --- ---
    PREDSEDA: konečně není takové vedro, sezóna může začít
    KAERO
    KAERO --- ---
    PREDSEDA: nekonci, ale rano mi byla fakt kosa a dcerusce taky. Brrr :|
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Vstávejte, sezóna ještě nekončí!

XINDLX
    XINDLX --- ---
    PREDSEDA: dyť tam je mraky místa jak zleva tak zprava
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    PREDSEDA: myslim, z ejsi vuci tomu zaujaty. V levo vidim dost mista na prujezd i kdyby tam jelo auto, tak pojede krokem. Pripadne muzes z prave strany a ukazat jak dobre ovladas kolobezku v pripade sikany. ono ve vysledku je to vymysleny dobre, i kolobezka je prinucena zpomalit. sry :)
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    PUBLICURINATION: nepřipadá v úvahu 8-)
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    PREDSEDA: za 5. koupit si kolo xD
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Moje oblíbené místo v Hlubočepích, kde jsou vedle sebe dva zpomalovací hrby a mříž kanálu. Kolo s tím asi nemá problém, ale rozjetá nízká koloběžka a malými koly má tyto možnosti:

-objedete ten hrb zleva. Střetnete se s protijedoucím autem a rozbijete si držku
    - najedete na ten hrb, rozbijete si držku
    - objedete ten hrb zprava, předním kolem spadnete do mříže a rozbijete si držku
    - najedete na chodník a rozbijete si držku a navíc i chodci, který zrovna vyjde za rohem zprava

Správné řešení samozřejmě je ZASTAVIT a vyřešit to nějak. Pak vám možná robije držku brzdící auto za vámi.

KAERO
    KAERO --- ---
    PREDSEDA: dobry. ja sem dal odhadem jen asi 600 km, jezdenim do prace a zpatky.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Tak nakonec jsem letošní kvótu 1000km splnil. Já vím, že cyklisti to mají za dva týdny a já to dřel půl roku, zas na druhou stranu si říkám, že na městskou koloběžku to docela jde.

PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Jedna pro pobavení z kovářské dílny v Rožnově. Bohužel mě nenapadlo si jí potěžkat

XINDLX
    XINDLX --- ---
    PREDSEDA: já ti nevim.. ale mám tak 8 let nosič thule vizuálně hodně podobnej tomuhle hakru a nikdy nebyl problém tam dát koloběžky.. vlastně je jednodušší dát tam koloběžky než kola kde ti překáží rámy a musíš tam dělat tetris s těma úchytama na rám
    nicméně vítězem je dodávka, kde nemusim řešit tetris, stresovat se že mi to někdo čórne když je to takhle na očích a do těch pitomejch zámků pasuje snad každej druhej klíč a taky po 600km na dálnici nemám koloběžku celou zajebanou od hmyzu
    ovšem chápu že kupovat dodávku jen kvůli převozu koloběžky by bylo ujetý
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Rozsekněte jednou provždy otázku, jak převážet koloběžku v autě | Sportega
    https://www.sportega.cz/rozseknete-otazku-jak-prevazet-kolobezku-v-aute
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Koukám že se konečně dělají specializované nosiče na koloběžky. Na autonosič koloběžku upnout nejde.

Nosič koloběžek na tažné zařízení Hakr Trip Roller 3 | Centrum nosičů MERENUS - Čáslav
    https://www.centrumnosicu.cz/Nosic-kolobezek-na-tazne-zarizeni-Hakr-Trip-Roller-3-d222.htm#detail-anchor-description

KAERO
    KAERO --- ---
    KLON: dik, ale nevybral jsem si. Ta brasne od crussis byla takova pekna krabicoidni, vozil jsem v tom tricko a kratasy do prace, abych se prevliknul do spolecensky prijatelneho. Tim ze brasna byla prostorna tak se obleceni nezmackalo. No ale premluvil jsem manzelku a ta se dala do opravovani zipu, tak to vypada nadejne :)
    KLON
    KLON --- ---
    KAERO: na brašny zkus Nistlerovi https://www.kolobezky-nistler.cz/ dělají zakázkové
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam