Tyy jo, ja kvuli bolestem progradujicim v kloubech jsem letos sotva zvladla odjezdit rehabilitace..
Krajinu a cyklostezky kolem Karlestejna uplne zboznuji, takze jste me tu tou debatou hezky pripomneli moje vlastni vzpominky na zazitky z dob kdy jsem se hybala lepe- mene bolestneji.
Vyloudilo mi to usmev na tvari... coz je dost vzacnost.
Tak vsem dekuji za NADHERNE fotky a sdilene zazitky = krasnou cestovni ENERGII.
Jak psala Kia - 'abstak" po venku lze mit i uz pri 14 dni omezeni pohybu... tak ja se s tim nejak peru uz dost let, a fotky tady od vas vsech vazne potesili!
Napriklad Predsedovy fotky: ukazuji nekolik mist kam jsem se drive dokazala dostat osobne.
Konkretne ta hospoda v revnicich je uplne super zazitek ( maji obcas vyborne vdolecky).
Tak tady jsem mela hodne i nostalgii.
Fotky od Finsona me osobne "kochaji" velice = taky palecek:-)
Ja bohuzel musim letos premyslet o 4 koleckach uz = invalidni vozik.
"Tak me drzte palce" - tohle je sileny boj - jelikoz invalidi jsou odkazani na to co je ci neni dostupne a kazdy s nimi "vyjebava" - napriklad firma prezentuje vozik jako do terenu do lesa, ale kdyz delate test osobne tak vam reknou ze na to se servis nevztahuje...
"Tak me drzte palce" - priznam ze teda takovyhle podraz jsem vazne necekala - ze firma smi udelat dokonce reklamni video o vozicku v lese, ale pak vam nedodrzi servis, hodne se ted smiruji s timhle stavem reality. - jednalo se o firmu ktera repasuje vozicky od toho vyrobce.
PS: kdyby nekdo mel zname kteri hledaji invalidni elektricky vozik do terenu.
tak tady je par vazne "vzacnych" tipu na "skutecne tereni" financne bohuzel invalidum nedostupne, ale alespon uz by to mohlo fungovat.
12