• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUZIDLOA.S. ROMA - UNICO GRANDE AMORE
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    možná že v tu dobu dorazila do říma várka obzvlášt silnýho heráku. a milej kristijánek asi přebral:))
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    TUZIDLO: nechapu no... ze to mam ve svem veku zapotrebi :-)
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    KUBAN88: to je mentál :))
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    http://efotbal.cz/index.php?page=clanek&clanek=51037

    no u me ve Football manageru taky nehraje, ale je dost vernej hrac a ted prodlouzil do roku 2012 smlouvu na urovni nejposlednejsiho hrace...
    (Perrotta uz sezonu kope za Lyon )
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    super
    Neapol - AS Řím 0:3 (18. Mexes, 32. Juan, 50. Vučinič)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    dnesni 3 bodovy gol v 90.minute
    http://www.youtube.com/watch?v=FhG6G_3FKpg
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    Vučinič do Realu? Holá fantazie!

    Po vážném zranění nizozemského fotbalisty Ruuda van Nistelrooije, který předčasně ukončil sezonu, hledá Real Madrid na lednový přestupný termín adekvátní náhradu za zmíněného kanonýra. Podle italského listu Gazzetta dello Sport je jednou z variant i útočník AS Řím Mirko Vučinič.

    Kromě Vučiniče oslovilo vedení Realu i další hráče z italské Serie A. Španělský klub kontaktoval Hernána Crespa, který v Interu Milán sedí spíše na tribuně a také Andreje Ševčenka z AC Milán, který zatím po návratu z Chelsea nijak nezáří.

    Hráčský agent FIFA Ernesto Bronzetti však jakýkoliv kontakt s Vučiničem odmítá. „To je holá fantazie, Vučinič žádnou nabídku nedostal. Slyšel jsem o Crespovi, ale nic víc,“ řekl deníku Gazzetta dello Sport Bronzetti.

    „Vučinič by navíc nemohl hrát za Real Madrid Ligu mistrů, Crespo ano, protože nebyl na soupisce Interu pro tuto soutěž,“ vysvětlil další důvody Bronzetti. Přestup Černohorce Vučiniče by navíc přinesl i další potíže. „Real by měl problém ho zaregistrovat, protože Černá Hora není členem Evropské unie a jejich kvóta hráčů mimo EU by byla přečerpaná,“ dodal Bronzetti.

    Italský deník navíc ve středu přinesl informaci, že Crespův agent Fernando Hidalgo odletěl ráno do Madridu, aby s Realem Madrid o přestupu vyjednával.

    Ronaldo uvažuje o konci kariéry

    Brazilský fotbalový útočník Ronaldo možná kvůli vážnému zranění kolene ukončí svou bohatou kariéru.
    Dvaatřicetiletý Ronaldo si přetrhl vaz v koleni už v únoru a od té doby se stoprocentně nezotavil. První minuty na trávníku strávil až v tomto týdnu během charitativní exhibice v Maroku, odehrál 22 minut. Ale návrat do profesionálního fotbalu je spíše zbožným přáním.

    V AC Milán mu kontrakt vypršel na konci minulé sezony a nabídky velkých klubů nejdříve Ronaldo odmítal a poté už zase kluby neměly zájem, když se jeho zdravotní trable nelepšily. Ronaldo navíc v době nečinnosti drasticky přibral na váze.

    Ronaldo však začal v Brazílii tvrdě trénovat a chtěl se do Evropy vrátit. Nedávno však musel odmítnout nabídku italského klubu AC Siena. „Děkuji jim, ale teď opravdu nevím, jaká bude moje budoucnost,“ řekl Ronaldo italskému deníku Gazzetta dello Sport.

    „Nevím, jestli ještě budu hrát, nebo definitivně ukončím kariéru. Pořád jsem se nerozhodl. Nemám tolik naspěch, musím nejdřív dokončit svou rehabilitaci. Definitivní rozhodnutí o mé budoucnosti může přijít zítra, nebo za měsíc,“ přidal Ronaldo.

    O Brazilce se v létě zajímal například i movitý Manchester City, ale Ronaldo při exhibici v Maroku ukázal, že ještě není plně připraven a pořád vypadal, že má nadváhu. „Jsem unaven. Trénink a rehabilitace jsou velmi náročné a moje nohy jsou opravdu těžké,“ řekl fotbalista, který prodělal operace pravého kolena v letech 1999 a 2000, ale zotavil se a v roce 2002 pomohl Brazílii k titulu mistrů světa.
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    tak snad to odcinej dneska v derby :)
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    tak Řím dnes dokonal měsíc zkázy a na oslavu opět prohrál,tentokrát na juventusu 2:0..říjen se opravdu vyvedl...

    October 26: Udinese 3-1 Roma (Serie A)
    October 22: Chelsea 1-0 Roma (CL)
    October 19: Roma 0-4 Inter (Serie A)
    October 5: Siena 1-0 Roma (Serie A)
    October 1: Bordeaux 1-3 Roma (CL)

    dobrý je,že horší už to ani bejt nemůže...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    Fanoušci AS Řím zaútočili na hráče

    Okolo padesátky fanoušků římského klubu AS se shromáždilo před tréninkovou budovou. Žádali, aby k nim přišel kapitán Francesco Totti s vysvětlením, proč se v současné době týmu tak špatně daří a chtěli vědět, jaké další kroky budou podniknuty k nápravě. Klub to však odmítl.

    „Jděte do práce; Hanba vám; Trapné; Ostuda“, to jsou jen některá slova, kterými častovala rozvášněná skupina fanoušků své hráče. Nakonec však před budovou vypukly nepokoje. Fanoušci přelezli zeď do areálu. Byli vyzbrojení vejci a šlo jim jedině o to, aby způsobili co největší zmatek.

    Dosavadní působení fotbalistů AS v letošním ročníku Serie A je daleko za očekáváním. V současné době se nacházejí na 15. příčce a jsou pouhé dva body od sestupového pásma.

    Fanoušci AS Řím mají již nějaké to házení vajec za sebou. Jejich vášně pocítil už jak klubový autobus, tak i osobní auta jednotlivých hráčů. Nechybí ani grafity na zdech, která vyjadřují nespojenost se současnými výkony.

    Není to poprvé, co fanoušci vzali zákon do vlastních rukou. Minulý měsíc například zablokovali při příchodu trenéra Luciana Spallettiho vchod do tréninkového centra a on byl nucen přelézt plot, aby se do areálu vůbec dostal.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    tak AS zatim hraje luxusne.... bohuzel snad v jedinem zapase co jim fakt fandit nebudu:(
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    TUZIDLO: to je v pici...
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    Siena - AS Roma 1:0
    červená karta -Mexes 65’, Panucci 74’ (Řím)

    a v příštim kole Inter...
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    to je v prdeli,zase prohra...navíc Totti je out..tohle nebude dobrá sezóna....
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    Totti opět zraněný!

    Slavný El Capitano má znovu zdravotní problémy, které si přihodil při střetnutí s Regginou. Francesco Totti určitě zmešká zápas s Janovem, ale jak dlouhá jeho absence může být se ještě neví.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam