• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOBrdský fotoblog slecny Ofky.)
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    GIO: Kdybych bydlel v přízemí, kočku bych si vzal.
    GIO
    GIO --- ---
    best in show, pardon.)
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    GIO: NEBUDU!:-)
    GIO
    GIO --- ---
    MA7OUS: hm, jasnej myslivec.
    ta kotata nejsou moje, hazi mi je sem sousedi, polochciply a vidici, takze ais tezko. ja jsem zodpovedna a mam kocky vykastrovane, vsechny, krom momentalni vitezky bets in show v ostrave, Cruelly.)
    GIO
    GIO --- ---
    kafka:
    nechces kocku?:) je pekna.) vykastrovana, zdrava jak ripa.)
    MA7OUS
    MA7OUS --- ---
    GIO: mas je topit zavcasu nez te prirostou k srdci kdyz jich mas tolik
    MA7OUS
    MA7OUS --- ---
    ale zase je sranda kdyz clovek sbira houby a najednou se takhle zajde do housti tam se skrabe pro hribka pomalu po brise a nejednou se koukne nahoru na tam kouka srnka
    GIO
    GIO --- ---
    KAFKA: liska kotatka nepapa. kor tahle krmena. jo a prosimte ZADNY KOTATA NAM TU NEVOZ. ja se ted horko tezko zbavila nekolika od sousedu, a jejich mamu tu furt mam a asi nam i zustane.. kdo by chtel mourovatou normalni kocku.. zejo. ale mam to nechat sezrat psem...?
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    GIO: :-))
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    GIO: Donesu jí příště nějaký koťátka, ať si dá do čumáčku:-)
    GIO
    GIO --- ---
    KAFKA: ne, ono si tam vylezlo samo.)) uklidni te ze to bylo dvacet vterin? nezodpovednost by byla jet s nim nekam ven. je to v ohrade a kun je po vyjizdce, nerozciluj se, kubo.)
    GIO
    GIO --- ---
    MA7OUS: jako rprez, prave, ja spis myslela, ze jsem nastesti jeste nikde na prochazce zadne nepotkala, prasat a srnek je tu mraky, ale srnky potkavam denne a jak rikam, ani s euz neboj, pro me jsou skodnou prave srnky a prasata:)
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    GIO: Ten magor vozil dítě?! Nezodpovědnost...
    GIO
    GIO --- ---
    KAFKA: pst, to je povoleny. s tim nic nenadelame, aspon nechytaj jinou:) a aspon ji krmi a nezne ji oslovuji.)
    MA7OUS
    MA7OUS --- ---
    GIO: amater myslim to ze to delam jeno jako konicek a a jenom druhym rokem ale samo sebou mam za sebou kurzy takze nejsem zadny zabijak zatim jsem strelil jenom jednoho srnce

jinak ja jsem z tremsinska a tam je divocaku fakt mraky
    GIO
    GIO --- ---
    tenhle slon se prosim srnek boji:)
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    GIO: Mučíte tam lišku v kleci!!:-)
    GIO
    GIO --- ---
    zvire!
    GIO
    GIO --- ---
    MA7OUS: ja to mam s temi myslivci trosku jinak,. nelibi se mi jejich zvireci rasismus, o snizeni stavu skodne(v mem rpipade za ni povazuji prave prehrsle srnek a prasat) se nezminuji, ja maso jim.) karmu si napravuji jinde.)
    GIO
    GIO --- ---
    myslivec amater - to zni minimalne dost hrozne.))

ale my nejblizsi pozemky kolem baraku stejne vyjmem z honitby, takze kukurice nekukurice, nam to bude fuk.)

musim rict, ze mam stesti, prase jsem jeste nepotkala, tuktuk...furt jenom srnkxy, ale zato vsude a furt, ubec se nebojej mrchy. je jich jak maku.vedne vnoci, je jim to jedno, uz ani psi jim nevadi.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam