• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOBrdský fotoblog slecny Ofky.)
    diskuze o zivote a obdelavani/vyuzivani pudy v chko a pod.

Giovky brdský fotoblog...
    rozbalit záhlaví
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: jj, tiptadadaaa lalala pisk pisk
    GIO
    GIO --- ---
    to je dobre, jakoby nic jakoby nic.)
    GIO
    GIO --- ---
    ok, jsem klidna.))
    ale tesim se jak cip, to je dobry znameni:)))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ja myslim ze nemusis, ona fakt nema ani kapicky jeste

dneska jsem pri kydani premyslela, ze to letos beru tak, jako by se to ani nedelo, holky furt maji nejaky sny o hribatech, ja nic :) ja totiz tem kobylam absolutne duveruju ze si to zaridi dobre. proste verim v prirodu!
    GIO
    GIO --- ---
    ovcich zaludku beha vedle docela dost.))
    GIO
    GIO --- ---
    KACCABA: ze ho zdravim.)
    KACCABA
    KACCABA --- ---
    GIO: v pohode, von prej taky nema cas .))

ANABEL_LEE: to zni chutne. a na co ze ten ovci zaludek?
    GIO
    GIO --- ---
    zrala zcela bez problemu..
    GIO
    GIO --- ---
    mam ji jit vnoci skouknout jeste?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: neni, on je rad ze ma konecne vyskove rovnocenneho partnera na stouchani :) andula byla dneska vubec nejaka protivna, doufam, ze rano prijdu krmit a nebude tam nake prekvapko, pichala jsem ji prstem do zadku a mela ho nakej mekkej... jako ma dneska 315 den takze to klidne muze vyhodit, ale verim ji, ze by nejdriv pustila mliko, u pufa to tak mela
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE: :-DD fuuj

anča dneska delala ksichty jak cip, ale sla zcela sporadane domu, asi je ji tezko:)

jinak duo Larax Shnekosh je jiz absolutne sehrane, jakoby se pro sebe narodili, Lara s nim chodi jak poník, zpusobne se zaradi v boxe a pk ho nezne drcne do hlavy, asi je teplej:))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: to je takova alkoholicka kyska jakoby :D na posrani imho ideal. hele anca ma dobrou mlekarnu, o prcky se nebojim
    GIO
    GIO --- ---
    ja mam pocit, ze co se tyce jizdy na snehu a ledu, jsem uz hotovy nicki lauda teda..skoro nevim,jak se jezdi po normalni silnici uz:)) ale moje astricka hazi smyky jenom na dvorku.)

jak vidim kaccabu, lehce se stydim, musim k manzelovi s remenem,a le ted nemam vubec cas.)
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE: kumys? to je nejaky sajrajt z klisniho mlika jo? no brrr.) co budou pit mrnousove.)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    tak technika me podrzela, zejo :) nic drastickeho spis sranda mno :D
    GIO
    GIO --- ---
    hašišmarjáá no hlavne ze ses udrzela na silnici:-)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    jinak nase holky uz zda se finisujou, maji vemena jak blazen, ale mlicko teda jeste nekape. dneska jsme vymysleli ze budem delat kumys, jediny problem je sehnat ten ovci zaludek. ten pak privazeme na larga a za osm tydny se opijem :D:D:D
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ja dneska jela v lesiku bokem, dobre to bylo :) neni nad zafoukanou sklinku
    KACCABA
    KACCABA --- ---
    to sem zvedava jak se budou cinit zejtra rano az pojedu do prace, tady to zas uz pekne fici..
    GIO
    GIO --- ---
    no u nas to s tim pluhovanim taky neprehanej, ale odpoledne uz to trsku zpluhovane bylo.)
    MA7OUS
    MA7OUS --- ---
    Tak ja domu nejedu protoze smolivec je tri stran zavaty a silnice jsou zavrene cestari to vzdali. Taky bych se odtamtud v nedeli nemusel dostat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam