• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESKASONIC SOUND aneb spousta kramu
    JENNES
    JENNES --- ---
    LENNYSGC: tojono:)) doufam ze ma aspon 50% z kazdyho koupenyho tracku estli ne tak to je cira lichva :)))
    LENNYSGC
    LENNYSGC --- ---
    Z4IK: tahni ;D nebo pockame a az si to stahne dost lidi a moh bys nam ho koupit co ty na to??:)
    Z4IK
    Z4IK --- ---
    JENNES: nepopiram :)
    JENNES
    JENNES --- ---
    Z4IK: to se musis jeste hodne snazit abys me presvedcil o digitalu:)
    stejne sam vis ze by te to na ty fosne hralo u srdicka petkrat vic nez klikni a stahuj
    Z4IK
    Z4IK --- ---
    LENNYSGC: kupte si serata !:D
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    JENNES: blata se nebojim, ale mrziku jo :D a je fakt, ze na 1.1. jsem pomyslela hned, co jsem to dopsala :) ale tak ja jsem s vama na horach nebyla, takze pominu tu chvili piti a cuceni na rachejtle a dokonce i rumik na sanich :)) zkratka prvni open bude tento :) a basta
    JENNES
    JENNES --- ---
    LIBUSHKA: prvni letosni party venku byla hned 1.1.2012 prece:)
    jinak v privetivy pocasi doufame taky ale blaticko to asi bude:)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    JENNES: letos prvni party venku, tak doufam, ze se neochladi :)))
    JENNES
    JENNES --- ---
    ESKA
    ESKA --- ---
    LENNYSGC: bigup hosi, dost dobry to je! galvanizator si i koupim :)
    LENNYSGC
    LENNYSGC --- ---
    aaa pozor prvni vydani tracku:) pekne kuci ale jeste by to chtelo vydat na tom asfaltu ze jo:)
    http://www.djshop.de/Download-Perverse%2BFactory-Dirtrax%2B01%2BF%252A%252Akin%25B4Minimal/ex/s~details,u~10038180,p1~mp3/xe/details.html
    JENNES
    JENNES --- ---
    KARLUSH: ale az to kuna tady uvidi tak si mozna pro nej pojede a rozebere dalsi:) pac toho zeleza a srotu vs mp3 tj 100%zisk :)
    JENNES
    JENNES --- ---
    KARLUSH: kuna to svoje rezebral z nej uz je tak maximalne slisovanej ctverecek
    WARNER
    WARNER --- ---
    ja som za ! :D šak trocha hudby neuškodí :) koho kedy zabilo trocha zvuku ?
    KUNES
    KUNES --- ---
    nepředstavujte si podtim stěnu přes celej obývací pokoj :) power by RCF od trafa
    PRAZI
    PRAZI --- ---
    Jsi blazen a co sousedi...:D.To tam chces takhle nakonec zkasit?to zavání průserem.Radsi bych spachal neco venku az se doufam v blizke dobe konecne oteply a zbytecne sousedy ani majitele neprudil.nevim no...
    KUNES
    KUNES --- ---
    Celovíkendové zapíjení bytu na barandově
    Budem se s pražim stěhovat z bytu jsem tam jediný nájemník v celém domě se zahradou mám klíče od 2 bytu ze 3 takže ...... rozlučka ... grilovačka .... gramce.... mělo by to být vyklizený do konce měsíce takže tento víkend je poslední kdy se to muže spáchat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam