• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORINTINEW AGE
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Znala jsem v Brne jednoho pana inzenyra, ktery se taky rad uzemnoval. Dupal a delal pritom "hu, hu, hu". Priznam, ze jsem byla zbabela a pote, co jsem tohle videla, jsem se s nim uz odmitala setkat.
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    CLAVEN: to není přesné, nenazvala bych to jako "předvídání budoucnosti". Poskytnou ti vhled do situace, ve které se zrovna aktuálně nacházíš - když z nějakého důvodu nedokážeš vidět všechny skutečnosti, které z dané situace vyplývají a učinit rozhodnutí. Nebo je nechceš vidět.
    Co se týče budoucího dění, karty naznačují tendence která ta která záležitost může mít pokud si zvolíš cestu A,B,C...atd.
    Avšak musíš si být vědom toho, že tyhle tendence jakoby do budoucna se ale vztahují k přítomnosti (jsou jimi ovlivňované) ve které se ptáš, protože v tu chvíli zaujímáš k situaci nějaký postoj a dle zákonu přitažlivosti pracuješ na tom, aby se situace TAK uskutečnila.
    Jakmile učiníš rozhodnutí, odlišné od okamžiku kdy ses dotazoval (a tvé vnitřní naladění bylo jiné) budou i tendence do budoucna, jež budou ukazovat karty jiné.

    Tomu věřím já. Pouze můj názor
    LALINA
    LALINA --- ---
    RANGDROL: jo, zajima...uzemnovani neni nikdy dost:-)))
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---

    LALINA: myslim,ze asi pres 20 let.ma vyhlasenou lecitelskou skolu BBSH.v cestine od ni vysli knihy Ruce světla a Zjeveni světla.
    uzemneni je v jeji výuce jeden ze zakladnich kamenu.v podstate to vychazi z bioenergetiky,coreenergetiky+vyšší smysl.vnímání,hands on healing atd.
    klasické metody uzemnovani z bionergetiky-v podstate jednoduchý fyz.cvičení a potom uzemnovani z hara-je toho vic,kdybyte to kor zajimalo-tak posta;)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FORINTI: No, myslel som tým skôr to, či ti teda karty pomáhajú neomylne prekonávať úskalia života, keď ti teda tak fungujú. Odpútaj sa od tej časti otázky s lotériou.
    Teda - píšeš, že ti vykladanie kariet umožňuje predvídať budúce udalosti. Takže odkedy ich vykladáš, je tvoj život výrazne šťastnejší?
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    LALINA:
    RANGDROL: třeba se v nich ta entita rozhodne natrvalo zabydlet a udělat si z těla ubohé chanellerky-chanellera hlásnou troubu. Nevím, škoda že tady nikdo nemá s chanellingem osobní, dlouhodobější zkušenost. Pokud ano pochlubte se:-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    RANGDROL: a?...jak dlouho to dela, jak se uzemnuje... muzu bejt trochu zvedava?
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    LALINA: ja znam;) barbara ann brennan
    LALINA
    LALINA --- ---
    RANGDROL: az na to, ze prave mnoho "medii" uzemnenych neni ani zdaleka.. taky proto se muzou skrze ne projevovat kdejaky hejlulové...
    a ti, kdo jsou uzemneni a dělaji to...ja osobne nikoho neznam, ale mam takovej pocit, ze bud musej hodne mezi kanalovanim posilovat a cistit anebo postupne tu uzemnenost a integritu ztraceji a treba po par letech uz se jim to vymkne..ale fakt nevim presne, je to jen muj odhad... ja takovy lidi neznam
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    CLAVEN: Ale já jsem ti odpověděla. Pokusím se to tedy přetransformovat: Vykládání karet, tažení karet pro inspiraci není o výhrách v loterii a věcech typu "Budete mít 3 děti, bohatého manžela kterému bude sice 80 ale vem to čert....a podobných typech odpovědí".
    Ale tohle předpokládám sám moc dobře víš, takže tvůj dotaz beru jen jako rozdmýchávání sporu. Toť vše.
    LALINA
    LALINA --- ---
    RANGDROL: ano tak.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    LALINA:
    zaklad je byt dobre uzemnen,pokud jsme totiz na plno pritomni ve fyz.tele tady a ted,mužeme prozivat urcite spirituální urovne a stavy mysli a za mysli,aniz by si z nas a z naseho tela mohl nekdo udelat pokojíček.proste koreny jsou zaklad.thanx mother earth
    LALINA
    LALINA --- ---
    CLAVEN: :-))))) jen prskej, prskale.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LALINA: ja nie som tvoj nič, ty schizoidná guma :P
    LALINA
    LALINA --- ---
    FORINTI: to neplatilo pro me, For, tys ho nazvala pritelem, ja ne...
    on neni muj pritel, ale kanál .-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    jako fakt teda kanalovani me nerajcuje .-)) reknu vam, ze je to dost ošajstlich a jsou i lepsi metody, jak se dozvidat veci...
    osobne se s entitama, ktery by se mi chteli hacknout do hlavy, nevybavuju

    oni kolikrát potom lidem ani nechteji z ty hlavy vylezt, nechtej se odlogovat, a pokud se to povede, tak si stejne nekdy pamatujou heslo.. a lidi potom maji problem... to se muze stat i u nekterých jogových cvicení nebo zkousení nejakých psychotropnich latek... od toho jdu osobne teda dál...
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    FORINTI: tak se ně musí:D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FORINTI: Ale no, položil som legitímnu otázku ( [ CLAVEN @ NEW AGE ] ) a ty si mi na ňu povýšeným spôsobom odmietla odpovedať ( [ FORINTI @ NEW AGE ] ). Tak si predstavuješ vlastný príspevok do diskusie?

    No, no. Tadiaľ cesta k osvieteniu nevedie.
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    RANGDROL: S tím chanellingem souhlasím, je to ošemetné téma.
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    CLAVEN: To asi platilo pro Lali. Ale já tě tedy ještě jednou požádám, buď se zapoj do diskuze nebo dostaneš jenom Read Only. Zatím pouze napadáš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam