• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORINTINEW AGE
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    FORINTI:
    a nebo si tenhle ohnicek zapalilo par chlapiku,aby mohli manipulovat s lidma
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    FORINTI: Ne, to skutečně možné není... dobrej fórek!
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    Tak do mě pojďte:-))))
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    FORINTI:
    pokud na sobe pracujes a nejenom pomoci pozitivnich myslenek,tak se driv nebo pozdeji musis potkat se svymi stiny a zapomenout na pozitivitu a ruzovost,zacnes prozivat i sve nemocne casti,coz nekdy znamena hrabat se v hovnech.a nekterý ty nemocný části muzou mit podobu prave treba vzpominek a pocitů z min.zivotů-musis si tim ale projit,jinak stejne pod tvým vysílanim pozitivnich myslenek budou tyhle srandy a budes pritahovat trosicku jine veci,nez by sis predstavovala.snad sem alespon trochu nastinil,co jsem mel na mysli
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    A teď jedna myšlenka za kterou mě tu ostatní roztrhají:-)
    Ale nevadí
    Co takhle World Trade Center. Tohle bude znít stráááášně přitaženě za vlasy, uši a já nevím co ještě. Ale není možné, alespoň s malým procentem pravděpodobnosti, že díky tomu, jakou pozornost Amíci věnují vytváření katastrofických filmů, specielně nakupené to bylo kolem r. 2000.....
    Tak se mohlo stát, že když tolik lidí věnovalo obrovskou pozornost tomu kterému filmu, skriptu, příběhu a všemu při vytváření těchto filmů a pak na ně tolik moc lidí chodilo a přemýšlelo o nich....začali se bát, že se něco podobné ho stane.
    A jak bylo tak velké množství po světě soustředěno na tuhle myšlenku, společně s emocí strachu....
    Tak se to prostě stalo.??
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    RANGDROL: Pokud připustíš, že tady existuje něco jako Zákon přitažlivosti, tak co jiného než to co jsem popsala se může stát, pokud zjistíš, žes byl kupříkladu Křižák a zabil tolik a tolik lidí. Budeš na to myslet atd atd atd
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    FORINTI:
    vice mene souhlasim,chodit na regr.terapii ze zvedavosti a senzachtivosti je blbost.
    ten zbytek o prodluzovani cesty a o samych poziivnich vecech uz me zavání...
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    Ještě k tomu EFT, na přednášce paní pravila, že moc nefandí Regresní terapii. Pokud na ní někdo jde, jen tak aby zjistil co a jak bylo v minulých životech.
    Něco jiného je, když jde s problémem, který se tak může podařit odblokovat.
    Protože ten bezproblémový člověk se může dozvědět, že třeba zabil já nevím 5 lidí CVAK začne se tím trápit v současném životě a čím víc na to bude myslet, tím víc negativních věcí k sobě bude přitahovat.....dle zákona přitažlivosti.
    Takže to, že si své minulé životy nepamatujeme, má zřejmě nějaký význam.
    Abychom se mohli soustředit na své pozotovní myšlenky a přitahovat k sobě tak víc a víc pozitivních věcí, věcí po kterých toužíme.
    Takhle bychom si vlastně prodloužili cestu.
    CO VY NA TO?
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    MONKOK: to je pravda. Ale některé věci se do podvědomí dostávají jen obtížně.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    hamburger spirituality online?
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    FORINTI: jasne ale to vis i podvedome (jednou si to uvedomis a je to tam), takze vedome to vubec prave nemusis resit. :)
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    MONKOK: Souhlasím s jednou vyjímkou, věřím že je důležité vědět co chceš. Mít přání, protože tak tvoříš, nejen být totálně odevzdaný/á. A samozřejmě doprovodnou emoci k tomu, jenž vytvoří vibraci aby mohlo dojít k projevení čehokoliv ve tvé skutečnosti.
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    Surrender everything to the Universe and be in the flow of the Divine unconditional love, a love that knows no fear or doubt, that only knows the perfection of all. Surrender every hope, dream, wish and desire. Surrender your past, your fears, your disillusionment, hopelessness and feelings of powerlessness. Give these things as a gift to the Universe and step into the healing energy of unconditional love. Be as a child in your knowledge of your perfection and how deserving you are of the miracles of abundance in every good thing.

    Be in a state of surrender every day, knowing that the only moment that exists in the mind of the Divine is the present moment. Within that moment only perfection exists for the past is finished and the future has not yet been created. In the present moment you stand on the threshold of the future, each thought you have creates the next step on your journey.


    When you surrender you release everything that you believe and allow the Universe to guide you on each step of your journey. The Universe will never allow you to stumble and fall, it is there to support you and be your unfailing guide.

    Are your first thoughts of the day ones of regret, fear or anger? Do you greet the new day with the burdens of the past? Be in a state of surrender for you are always as a new person in the mind of the Universe. The Creator holds out the gifts of joy, peace, unconditional love and abundance beyond your greatest dreams for you. First you must be willing to surrender every emotion, thought, belief and memory of any mistakes you have made on your journey. For they do not exist. Nothing in the past exists in the present moment.

    You are moving into higher dimensions of being and bringing heaven on earth. In heaven there is no past, there is no fear or regret, nothing has happened-it is all in a state of happening. Take time each day to surrender your fears and hopes, your regrets and dreams, your expectations and trust to the Universe. When you are in a state of surrender you are open to all blessings, willing to accept all miracles and know that you deserve all that is given to you. Surrender all to unconditional love and you will be rewarded with peace, joy and a life of endless miracles.

    www.urielheals.com
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    RANGDROL: no ten film je stejně o "její" myšlence. A když jsem o tom tak přemýšlela, tak vlastně chápu, proč nakonec chtěla aby jí vystřihli.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    FORINTI:
    mam s titulkama a ona tam je taky,ne moc,ale je tam.a neprozivej to tak;)))
    kolem wtb je taky plno afer;)
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    www.prazskebrany.cz
    Brána Filmu
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    RANGDROL: Když jsi mluvil o filmu THE SECRET, můžu se zeptat jakou verzi filmu máš? Je to z r. 2006 ? Zajímalo by mne především jestli je to ta s Esther Hicks, nebo bez ní.
    Je to tak trochu paradoxní, protože když jí vystřihli, tak ve filmu vlastně chybí ten nejdůležitější člověk skrze koho jsme se dozvěděli, co je to TAJEMSTVÍ:-)
    Na Branách bude verze z r. 2006
    Ještě se pořád dají rezervovat lístky! Všem to vřele doporučuji, bude to s TITULKAMA:-)))
    LILY
    LILY --- ---
    LALINA: No né? On mi Ježíš říkal, že se minulý týden přestěhoval. Pozítří ho půjdu navštívit. Taxnad to bude super.. Zkusím to. :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    FORINTI: hádej, můžes jednou .-)
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    LALINA: hmmm kdo asi bydlí uvnitř:-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam