• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORINTINEW AGE
    LALINA
    LALINA --- ---
    hele, FOR, ja jsem se te chtela na neco zeptat..tedko jsem si vzpomnela: mám prani, jo? a mám jasnou ideu, predstavu, - mentlane hotovo..
    a tedko: ta emoce... vis, ja moc emoce nemam... CO jako bych do toho podle tebe (a podle toho zakona) mela jeste dodat? co konkretne? me ty pojmy nic nerikaj...
    neco jako strrrrasny nutkaní? chtíč? touhu? jakou emoci se to "nabíjí"?
    promin, jestli se ptam nejak blbe.. ja jsem ty angl. texty necetla...
    LALINA
    LALINA --- ---
    FORINTI: a jeje...bude chat .-]
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    Tak a pročeš přestávám být tolerantní, dost bylo o Zákonu přitažlivosti, už si tady z toho dělám moc "hlásnou troubu" tak nechám prostor ostatním:-) Slibuji
    LALINA
    LALINA --- ---
    jj...beru na vedomi .-))
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    LALINA: to vis-stir:))))
    LALINA
    LALINA --- ---
    RANGDROL: to je jasny,kdyz zjednodusim 10melounu,3 zensky a jachtu-co jinyho by to mohlo byt,než radost:
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MONKOK:
    ja toho vim o roku 2012 hodne ,sice to neni my hlavni zivotni tema,ale neco o tom vim
    a s tema zkreslenyma predstavama jsem to nepochopil..sry
    LALINA:
    co me veris?

FORINTI:
    vsak ja to nepopiram,jenom sem vtipkoval-pro me jsou kvality radost,kreativita a laska vyjadrenim esence zivota
    LALINA
    LALINA --- ---
    FORINTI: ja to chapu.... nahody si clovek musi "vytvorit" aby mel radost .-))))
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    LALINA: já na náhody nevěřím.
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    RANGDROL: no ale fakt, vše co je ti proti mysli, co dělat nechceš, co ti vadí a obtěžuje apod....je proto, že tě to nenaplňuje a že z toho nemáš radost.
    Když děláš věci ze kterých máš radost, jsi v souladu se svým pravým já a pokud si v souladu se svým pravým já a přeješ si něco, má to pozitivní náboj a ty máš kladné očekávání tak TVOŘÍŠ. A tvoříš pro radost
    LALINA
    LALINA --- ---
    RANGDROL: tri zensky? radost? mnoooo. aby ses nespletl..bacha na to, prani se plnej .-))
    btw.. nejak mam takovej matnej pocit, ze tohle ti fakt verim, sakra....
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    RANGDROL: covece to je jen tvoj projekce tvy predstavy o 2012, ocividne o tom moc nevis a mas zafixovanou nejakou averzi. ale treba se jen pohybujes mezi lidma ktery ti to nejak zneprijemnili. o zesmesnovani a urazkach mas dost zkresleny predstavy.
    LALINA
    LALINA --- ---
    FORINTI: mnooo...jo, je to pro zacaecniky, pro masu lidi, ok.. zacin noce myslet, jo..príma .:-))
    ono to nove mysleni uz taky nejakou dobu povstava, samotna existence computeru a z toho obrovskej rozmach abstraktniho , virtualního a systémovýho myslení je bomba..neco, co tu predtim nebylo...teorie hologramu, strun atd...filmy... primitivní o mimozemstanech, pak dalsi, matrix... cely to tu rozbouravalo staleti navyklý predstavy o svete, mysli a tak dale ( kdyz zcela zapomeneme, ze to tu je uz od pradávna od tech nejstarsich kultur a jeste pred nima) ale nase civilizace na ty veci musi prijit jinak, vedecky... a to dela...
    neni teda tajemstvi vlastne zadne tajemstvi, zejo..jen pro nekoho, kdo doted spal..

btw. nahoda je dar .-))) nahoda dela zivot barevnym a zajimavym:-))
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    FORINTI: to je jasny,kdyz zjednodusim 10melounu,3 zensky a jachtu-co jinyho by to mohlo byt,než radost:)))))))))))))))ted sem v ní
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    RANGDROL: Bingo je to RADOST. Smyslem našeho života je RADOST, když se nad tím zamyslíte, tak všechno po čem toužíte a o co usilujete, co chcete dělat má jenom jeden motiv a to motiv RADOSTI!
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    radost
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    RANGDROL: zobecni to. Nápovím....je to jenom jedno slovo, jedno slovo, které je tak pravdivé až nechápu, že se na to lidi tak dlouhou dobu pořád ptají a hloubají o tom:-)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    FORINTI: 10milion eur na ucte,3krasny zeny a jachta;)))
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    FORINTI:
    hlavne,ze to nevystrihali vsechno;))))
    LALINA:
    uz sem asi unavenej,porad moc nechapu-ale uz me to nevysvetluj:)))
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    LALINA: dogma to rozhodně není. Je to spíš něco co tě donutí přemýšlet o svém životě a sama najednou poznáváš, že to co ona ti říká, vlastně celou dobu víš. Akorát že žiješ ve světě, kde tě všichni přesvědčují, že to a to byla NÁHODA, pokud budeš mít ŠTĚSTÍ tak to vyjde. A podobné věci.

Úplně nejvíc mě dostala odpověď na klasickou otázku CO JE SMYSLEM MÉHO ŽIVOTA.
    Schválně otázka, co myslíte, že je smyslem našeho života?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam