• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORINTINEW AGE
    LALINA
    LALINA --- ---
    prijde mi to trochu moc americky...takovy to roztleskavačský huráááá
    podle me by se clovek vzdycky mel vedomne pripravit a normalne pripustit, že "tam venku" bude potkavat všelijaký lidi....a jak se k nim chovat

    jinak potom bude mezi nima jako spadlej z višně...a hurá na kanape k psychoanalytikovi(terapeutovi)..jak je v Americe zvykem ...
    LALINA
    LALINA --- ---
    FORINTI: no vidis a jsme u toho :-))
    ja o to NESTOJIM.... a presto jsou a ja je potkavam, zejo...
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    LALINA: Tyhle věci fungují absolutně, není to jenom JAKO TROCHU. Pokud ty sama chceš potkávát lidi, kteří mají jiný názor a stojíš o to jim jejich názor vyvracet, tak je budeš potkávat...
    LALINA
    LALINA --- ---
    nemam rada, kdyz se vsichni krestani hazeji do stejnyho pytle... asi meli lidi nejakej duvod k tomu, proc se ty cirkve rozdelily, ne?
    ale dogma jsou asi vsude a mozna ze dokonce dogmata bejt musej...lidi to maj radi a rozumej tomu... se podivej na fotbal:-))
    takze takovyhle putky mezi jednotlivejma týmama me zas tak moc nevzrusujou... jak rikam - lidi maji radi boj,... ostatne tím se obema stranam dostane znacne publicity a o to jde, zejo:-)))
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    ECLECTICA: Překládám co jsem slyšela, je to skoro do slova. Snažila jsem se aby to bylo co nejpřesnější.
    Ale potíž je v tom, že buď se tomu otevřeš a připustíš ve skutečnosti, že věci takhle fungují. Nebo ne a pak je zbytečné se o to pokoušet, protože tomu prostě nevěříš a když vysíláš negaci, negace se ti vrací.
    Spíš bych ti navrhla zkus pozorovat svůj život, podle toho jak se každý den cítíš, co vysíláš a co se ti v ty dny vrací. Na konci měsíce udělej souhrn a pak mi napiš.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    no myslim,ze hlavne katoliku,ale ostatni krestanský skupiny(nekterý nezůstanou po zadu;))
    katolíci jsou taky křestani víííš;))))))
    LALINA
    LALINA --- ---
    fanatici se najdou v kazdem spolecenství.
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    je možná prázdné, jelikož neznají prý nikoho, kdo by tam skončil.

    Tak díky Rangdrole, ale tohle jsem fakt nechtěla slyšet...Nechci být negativní:-)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    FORINTI: Teď jsem slyšela odpověď na tvoji otázku. Ohledně těch negativních lidí okolo, kteří nám mohou znesnadňovat zhmotnění toho po čem toužíme, jelikož nám budou nabourávat naše pozitivní naladění.
    Mňo, fór je v tom že tyto lidi kolem sebe mít nebudeme / nebo se prostě nebudou vyjadřovat, pokud jim to sami nedovolíme a nebudeme to ještě podporovat.



    Jak toho chces dosahnout, zavrit se v nejake bubline?
    Snaha odstrihnout se od vseho negativniho nemuze byt nicim jinym, nez snahou, neco takoveho je nerealizovatelne a jsem toho nazoru, ze smirit se s tim, ze zivot neni pohadka, je zdravejsi zpusobm, jak se s tim srovnat. narozdil od snahy zavirat pred tim oci.
    LALINA
    LALINA --- ---
    FORINTI: no to je uz ultramega jednostranne videni imho:-)
    Spis bych to rekla takhle:
    nebudete je pritahovat, ale budete je normalne potkávat...
    ale jelikož budete "nasáklí" pozitivismem, budete k nim vysílat (pokud mozno jemně) svoji pozitivitu, takže případny střet bude anulován...
    btw: jak jinak se dá působit na negativní lidi, nez jemnou laskou? Ona ani nemusi bejt "videt"... ale v universu si svoji cestu najde.
    A navíc tím, že k lidem človek vysílá "dobro", nejvíc ho zůstane v nem, jakozto tvurci toho pocitu, te kvality...

    stejne tak i s jinejma myslenkama- rekneme negativnima..
    Kdysi jsem mluvila s jednou znamou...je velmi negativní...nenávidí lidi ze sveho okolí....na jednu stranu se snazi vylepsit svuj zivot a na druhe strane v sobě vytváří nenávist (jiste, spravedlive, jak jinak:-))
    Nedala si vysvetlit, ze i kdyby byla v právu 100x, tak ten jed, co ho v sobe generuje, nejvic otráví ji samotnou a kazi ji jeji snahy po vylepseni sveho zivota...
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    RANGDROL: Chudák ten člověk, co se tam tak strašně rozčiloval a brojil proti Oprah. Ona vede lidi do pekel, protože jim říká že neexistuje dědičný hřích a když není hřích, nepotřebujete spasitele...takže oponuje Bibli. Prý NEW AGE guru:-))) No ten člověk měl zřejmě na srdci blaho všech, že. Předpokládaje, že všichni jsou křesťani....tudíž, je tohle pro ně strašně škodlivé, protože si nevědomky koupí něco co je zavede do pekel, že.
    No ještě, že u nás takoví drsoni křesťanští nejsou:-)))

    Technická poznámka: pan Halík nedávno v televizi připustil, že katolická církev oficielně připouští, že PEKLO
    LALINA
    LALINA --- ---
    RANGDROL: křesťanů anebo katolíků?
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    LALINA: Teď jsem slyšela odpověď na tvoji otázku. Ohledně těch negativních lidí okolo, kteří nám mohou znesnadňovat zhmotnění toho po čem toužíme, jelikož nám budou nabourávat naše pozitivní naladění.
    Mňo, fór je v tom že tyto lidi kolem sebe mít nebudeme / nebo se prostě nebudou vyjadřovat, pokud jim to sami nedovolíme a nebudeme to ještě podporovat.

    ABRAHAM/ESTHER
    *Law of Attraction (Zákon přitahování)
    *Law of Deliberate Intent (Zákon záměrného úmyslu)
    *Law of Allowing (Zákon přijetí)

    Abyste pochopili, jak funguje Zákon přijetí, musíte nejdříve pochopit první 2 zákony. Tudíž když skrze své myšlení nepřitáhnete do své reality potížisty a negativně zaměřené jedince, tak je tam prostě mít nebudete!
    Vše záleží jenom na nás, kdo nás bude obklopovat (jistě, pokud masochisticky nesetrváváme ve vlastní, rodině a to si pak nemůžeme stěžovat)
    Když myslíme pozitivně a jsme naladění pozitivně, nebudeme přitahovat negativně zaměřené lidi.

    Druhá věc je neméně zajímavá.
    THOUGHT + EMOTION ----ALLOWING-----MANIFESTATION
    Myšlenka+ Emoce ----fáze pozitivního očekávání, kdy je nezbytné představovat si věc, jako již uskutečněnou a to díky tomu, že žijeme v prostoru, kde existuje ČAS a proto zde dochází ke zpoždění -----Zhmotnění.

    Tak a teď, můžete si říct. Hm, to je tedy super, můžu po něčem toužit, něco si představovat, očekávat že už je to uskutečněné....ale když proto NIC neudělám, tak se asi nic nestane.
    Esther odpovídá : Když vyšlete přání společně s pozitivní emocí a nyní jste ve fázi pozitivního naladění a očekávání, že se věc uskuteční a vidíte ji ve své mysli jako již uskutečněnou, tak vás k této věci Univerzum dovede skrze takzvanou INSPIRED ACTION. Tedy budete mít nutkání učinit něco, co vám bude připadat přirozené, půjde to samo a ještě to bude pro vás příjemná záležitost. Žádna vynucená akce, ze které jste celí vystresovaní. Ta nikdy k ničemu nevede.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    strhl se humbuk kolem knihy new earth od eckharta tolla,je to sranda,eckhart společne s oprah udelali pres web vyučování na základě této knihy a katolíci proti nim zbrojí všemi možnými způsoby
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    http://www.youtube.com/watch?v=2FhqBsyCxao
    boj křesťanů proti new age-tady konkrétně proti nejsledovanější šou v americe-oprah:DDDDDDD
    LILY
    LILY --- ---
    FORINTI: Tak to jsem označila správně. :) Chtěla jsem být co nejpřesnější, abych nedělala bordel ve statistice.
    LALINA
    LALINA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam