• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KINGFISHERLed Zeppelin
    ALESH
    ALESH --- ---
    ZDN58: a v cem se ti protivi?
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    me hodne bavi Walking into Clarksdale. jinak po asi osmi letech poslouchani LZ se mi uz docela protivi Pageova kytara, ackoliv driv jsem jeho hru hrozne zral. abych mu ale nekrivdil, Tea for one nebo Since I've been loving you zahraje spravne jenom on :) a mozna Jeff Beck ;)
    WENCA
    WENCA --- ---
    KEJML: Tak fajn, dikes. :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    WENCA: Když se mi moc nebude chtít učit, tak ti aspoň to 66 nahodím už dnes :)
    (a že se mi učit nechce se můžeš vsadit ;) )
    WENCA
    WENCA --- ---
    KEJML: Aaaaa.. prosim prosim, smutne koukam. :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    WENCA: Jo, to tu mám taky, vedle Pictures at Eleven, The Principle of Moments, Shaken 'n' Stirred, Naw and Zen Manic Nirvana, Fate of Nations a onoho Dreamlandu...
    Výhledově bych to snad mohl nahodit...
    WENCA
    WENCA --- ---
    KEJML: Ja porad nemuzu sehnat Plantovo Sixty Six to Timbuktu. Nema to nekdo pls? A vubec, nemohl by nekdo ty jeho solovky nahodit? :) Zkusim ted taky neco pohledat.
    KEJML
    KEJML --- ---
    WENCA: Ještě ne, od Planta tu mám pár starších kousků, ale jediný, co mě z toho zatím chytlo (a už je to nějakou dobu, takže asi mazání nepříjde) je Dreamland
    WENCA
    WENCA --- ---
    To Plantovo album s bluegrassovou zpevackou jste slyseli? Je to zajimavy, ale po nekolika poslesich jsem ho nemilosrdne smazal. :)
    SHERIMOON
    SHERIMOON --- ---
    moje oblíbená :D
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    A short slide show about one of the greatest bands of all time, Led Zeppelin.
    http://www.youtube.com/watch?v=kl59_d23ytc
    ALESH
    ALESH --- ---
    ASYD: vlevo
    ASYD
    ASYD --- ---
    kterej je Bonham?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    1969
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ALESH: trash metal jo? :-) .. mě to tričko Slayer hned bylo nějaký divný :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam