• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KINGFISHERLed Zeppelin
    MISON
    MISON --- ---
    staci kdyz si je najdete na netu (pres www.vagon.cz) a mrknete co maj v repertoaru ...jedou takovy provareniny nejvetsiho kalibru no ..ale na tri pifka a vyblbnuti se je to idealni
    ASYD
    ASYD --- ---
    supr !
    tak to abych taky vyzkousel...a jaky kousky hrajou...prurez karierou, nebo se soustredujou na nejakou konkretni eru v historii kapely?
    MISON
    MISON --- ---
    Jo byl jsem hodnekrat a jsou nejlepsi ! ;))
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Byli jste někdo někdy na pražských Led Zeppelin revival? Často hrajou ve vagonu a já pořád váhám, jestli na ně jít.
    ASYD
    ASYD --- ---
    SHEBA: ja mam zas jako "guilty pleasure" album Presence
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---

SHEBA
    SHEBA --- ---
    HELLOMAN: Physical Grafitti je mu mě nejlepší, Coda zas naopak...:)
    HELLOMAN
    HELLOMAN --- ---
    KINGFISHER: Hej!! Diky moc, Coda a Physical Grafitti jsem nemel
    KEJML
    KEJML --- ---
    teda to jsem hlava derava :)
    DEMO
    DEMO --- ---

SHEBA: jojo je to bron-yr-aur!!!! diky

...diky vsem za spolupraci :)
    SHEBA
    SHEBA --- ---
    A Bonzo´s Montreaux je záležitost jen a jen bicích
    SHEBA
    SHEBA --- ---
    Ze by Bron-Yr-Aur? Šestý album - Physical Graffiti, druhej disc, druhej "song"... Ty akustiky jsou tam dvě, page a plant.. Geniální to je.. Ale jinak nejsem vůbec ledzeppblázen:)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JENDA69: Moby dick jenom s akustickou kytarou? To musi bejt genialni...:o)))
    JENDA69
    JENDA69 --- ---
    Bonzo's Montreaux z Cody? Respektive Moby Dick to není?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    DEMO: Ze znamych veci me napada opravdu jen Black Mountain Side z prvniho alba....
    DEMO
    DEMO --- ---
    mno je to podobnej styl ale ona to neni....ale jako stylem dost podobna :) ja ji kdysi mel na nakym album a nevim na kterym a obcas ji slychavam na radiu Beat tak zas tak neznama nebude....
    KEJML
    KEJML --- ---
    DEMO: Jsem mel pocit, že LZ znám dobře, ale teď jsem docela v koncích.

I když jak tak procházím diskografii. Co White Summer/Black Mountain Side z novějšího vydání Coda?
    DEMO
    DEMO --- ---
    zdravim mel bych dotaz zda nekdo nevite jmeno pisnicky kde hraje v podstate jenom akusticka kytara a vubec se tam nezpiva :) vim moc sem nenapovedel ale nevim jak jinak ji identifikovat....vim ze byla na nakym albu nekde na konci tracklistu ale nejsem schopen ji nikde najit.dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam