• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KINGFISHERLed Zeppelin
    BUTCHIK
    BUTCHIK --- ---
    How the west was won :)) skvele zremasterovanej koncert, kterej rozechveje nejedno okno a donuti podupavat i beznohyho, hudba co nema obdob...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Pokud vic, nez jedno, tak I, II, III, IV.
    B_B
    B_B --- ---
    za me to je I a IV
    HIMLHERGOT
    HIMLHERGOT --- ---
    HIMLHERGOT: na jedničce ta syrovost a na grafitech rytmy...
    PREVIT
    PREVIT --- ---

IV

ASYD
    ASYD --- ---
    B_B: epicka skladba: Since I've Been Loving You
    groovy: Immigrant Song; Friends
    acoustic/folk: That's the Way (muj FAVE z cele desky); Gallow's Pole
    HIMLHERGOT
    HIMLHERGOT --- ---
    I a Physical Graffiti
    B_B
    B_B --- ---
    ASYD: a co nejvic na trojce? asi by mi taky sedla vic nebyt ctverky, kde ty akusticke veci podle me vic vychytali..
    ASYD
    ASYD --- ---
    III
    B_B
    B_B --- ---
    vedle u Pink Floydu zrovna resi nejoblibenejsi album, docela by me zajimalo to same u LZ, takze: Jake album Zeppelinu mate nejradsi?
    B_B
    B_B --- ---
    On this day in 1971, Led Zeppelin released their fourth album. With no title printed on the album, and generally referred to as Four Symbols, The Fourth Album or Led Zeppelin IV, it has gone on to sell over 37 million copies worldwide.
    B_B
    B_B --- ---
    dvojity Bonzo :)

B_B
    B_B --- ---

:D
    B_B
    B_B --- ---
    Jimmy Page - She Just Satisfies
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    :))
    Jimmy Page 1957 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=j0tAOIQiz-8

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Led Zeppelin - Bring It On Home - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Pm3zUQjG5no
    BUTCHIK
    BUTCHIK --- ---
    Schody do nebe mohu jen a jen doporucit. Jedna se o sepsani historie od vzniku az po zanik Led Zepp vcetne zajimavych a vtipnych historek probihajicich behem jednotlivych turne. Honde jsem se nasmal :)
    B_B
    B_B --- ---

moje oblibena :) je to z knizky K. Shadwicka LZ - pribeh kapely a jeji hudby, coz je hodne obsahla dokumentace vseho, co kdy vytvorili a zahrali a muzu jen doporucit. Autor tam rozebira jen hudbu, ne skandaly a historky, o kterych bych si tez rada neco precetla - co se da sehnat? Mam v merku Schody do nebe, ale neni nahodou jeste jina a treba lepsi knizka?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Since I've Been Loving You - Led Zeppelin - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Bkjv9SscotY
    B_B
    B_B --- ---
    na LZ je nejlepsi to, ze se kazde jejich album da poslouchat bez preskakovani nudnych kousku, kazda pisen je temer dokonale hudebni dilo, ktere clovek muze poslouchat tisickrat a pokazde v nem najde neco, co ho privede k uzasu (to se mi zrovna ted stalo s Jonesovou basou v The lemon song :)). tenkrat pred skoro pul stoletim tahle vyjimecna ctverka vytvorila tak nadcasovou vec, ze to sami snad ani nemohli tusit. jeste ze se potkali!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam