• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VISOPIMUSHry a simulátory s fyzikálním modelem | World of Goo, Phun, Toribash a jiné...
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    Jestli se vam podari udelat ve WoG nejak dobre level, idealne nejakej tezkej na OCD, tak sem samozrejme hodte screenshot :) Nebo treba i zrychleny video :D
    Aby to tu trosku ozilo :)
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    CARTMAN: kdyby sis pockal na EU retail krabicovou verzi, tak bys v ni mel dalsi levely: Moon Chapter... By me zajimalo, estli to daj stavajicim lidem ke stazeni... :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    tak sem si to taky zaplatil :D skoda ze neprijde zadna epesni krabice :((( ale co se da delat no :D
    YOUNG_GUNZZZ
    YOUNG_GUNZZZ --- ---
    JAACOB: Nevis jak se nastavujou pravidla kdyz tvoris mistnost v multiplayeru? Vzdycky si vytvorim tak maximalne jmeno a pak je to na hovno :) Je to fakt skvela hra, hraju to ted furt. Jakej mas pasek? :))
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    VISOPIMUS: ahaaa... hm :(
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    CARTMAN: jo, to je bug, a docela sere, musis mit EN windowsy... Nebo pockat na patch. Vedi o tom.. Je to problem v "Data Aplikacíííííííííí" to dlouhy í se jim tam sere, pac ascii vs utf8.. :( Doma mi to jde, tam mam anglicky nastesti...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    me s e v tom demu neuklada profil buu :(
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    CHAOS_RK: To je na konci 4. kapitoly :) Az tam dorazis, tak uvidis :) Jinak ja to vcera hral asi 5:30 hodin v kuse :))
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    VISOPIMUS: hmm, takovej level mi nic nerika... ja jsem to vcera taky koupil (a taky toho nelituju, jinak u me je to 2. takova hra ;) prvni je Live For Speed - online racing simulator, kterej uz hraju 6 let...) a na jeden zatah dohral na zacatek 3. kapitoly...
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    CHAOS_RK: jsem se zasek docela v casti s odpadkovym kosem :) tak jestli tam uz nahodou treba nejsi, ze bys poradil :))

BTW: ac je to k neuvereni, tak WoG je snad prvni gamesa, co jsem si koupil :D A myslim, ze to nebyly vyhozeny prachy :D
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    VISOPIMUS: aaaa, potvrzuju... neb nevim proc jinak bych vcera sel spat ve 3.30... zlo :D
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    YOUNG_GUNZZZ: Je to tak.. nainstaloval jsem to vecer na zkousku a vytuh u toho do rana.. :]] Chce to halt dostat do krve kterym kloubem se co dela, pak uz to jde - i predvidat, vyvazovat, flipovat. Ja mam obcas vetsi problem s tim, ze kdyz se do sebe zaklinime, netusim uz poradne co je ruka, co je noha.. :]]

Ale teda obcas se mi taky vyvedly luxusni kousky. Typek me potahl k sobe a uskakoval dozadu, ja padal na xift, tak jsem se jeste vykopl nohama, sel do salta a dopadl na nej, takze dostal disko.

Pak jeste jeden luxusni souboj - daval jsem frajerovi liskanec, chytil jsem ho jednou rukou a paradne se zaklinil nohama. On jak uz byl v pohybu, padal na stranu, stacil jeste vyskocit a udelal flip - celym telem kolem moji ruky a tlacili jsme se oba k zemi.. nakonec jsem si to podelal sam, trefil se svoji rukou do nohy a fasnul disko, ale pretahovana a jump jak z matrixu.. :]]

Muzem taky nasdilet best of fajty.. ;]]
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    WoG velice navykova gamesa :DDDD
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    World of Goo je na svete.. Ted jeste sehnat link na plnou verzi (anebo si ji za 20$ koupit :)
    YOUNG_GUNZZZ
    YOUNG_GUNZZZ --- ---
    Ten Tobirash je desne navykovej, kdyz se to povede vypada to fakt libove, sice sem hroznej nahoďák, ale jednou se mi povedlo utrhnout moji ruku a trefit toho druhyho tou rukou po hlave. Poustel sem si replay asi tisickrat :))

jinak v tom porad nevidim moc ten system, nechapu co ostatni lidi s tim umej
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    Zajimava hra: ENIGMO http://rs69tl2.rapidshare.com/files/9417080/Enigmo_1.3.1.0.rar

pouzivate ruzny odrazovy udelatka abyste dostali kapky tekutin do nadobek. docela i tezky postupem casu :) uz sestej level je docela hricka :)

JONESIK
    JONESIK --- ---
    paří tu někdo u-boot simulátor Silent hunter III? Kdyžtak posilněte řady ;-) [ Silent Hunter III ]
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    TOMAS3333: Parkrat se mi povedlo par pěknejch věcí ale proti oponentum je to fakt bída.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    :D tak ja som na tom trochu lepsie, ale...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam