• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VISOPIMUSHry a simulátory s fyzikálním modelem | World of Goo, Phun, Toribash a jiné...

PHUN

www.phunland.com

WORLD OF GOO

www.worldofgoo.com

TORIBASH

www.toribash.com

Zkuste také: Crayon Physics Deluxe | Crazy Machines II | Armadillo Run | GOO!

Více fyzikálních her naleznete na www.fun-motion.com

rozbalit záhlaví
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    SUDOROOT: ja som hral, velmi mi to neslo, ale bavilo ma to aj tak... skoncil som, ked som postupil na taky rank, ze som nevedel, na ktorom serveri hrat. je tam kopa bordelu v tych serveroch... nedavno som rozmyslal, ze by som dal zas :)
    SUDOROOT
    SUDOROOT --- ---
    jsemť bašerem, 5th dan, rank někde kolem 400 ale bylo líp. rozhodně nejlepší zadarmohra. ale moc krajanů tam člověk nepotká.
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    zapomnel jsem dodat, ze ja jsem byl pri hledani neuspesny a myslim si, ze je to porad ve vyvoji a tohle byl jenom preview..
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Mozna bude nekdo z vas vedet vic, nez lidi ve flash-games contestu.. Puvodni prispevek: [ MCSTEREO @ Flash Games Contest | Actual: Mountain climbing | End: Office mini-golf ]

Typek se pta, jestli nevite kde se da sehnat/zahrat flashovka Guppy vs world od Cryptic sea - http://www.youtube.com/watch?v=LoLM1T8Cr30&eurl=http://crypticsea.blogspot.com/2007/10/flash-is-fun.html
    MEDIUS
    MEDIUS --- ---
    A taky doporučuju zkusit http://www.golemgame.com/

Je to 3D a dá se tam s trochou trpělivosti vytvořit snad cokoli.
    MEDIUS
    MEDIUS --- ---
    Něco jako Phun, ale přímo online v prohlížeči: http://incredibots.com/
    TRAGED
    TRAGED --- ---

(legenda: Tycho (modre triko) je autor textu. Gabe (zlute triko s pacmanem) je kreslir )
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    VISOPIMUS: Nejlepší je procházet celou hru po dohrání znovu, ale už s použitím věcí, co ses naučil v dalších levelech.
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    demo bylo o tom, ze tam muzes krestlit jenom obdelniky, tady muzes co chces a muzes delat i cepy pro ruzny otaceci se veci, jsou tam rakteky, co ti delaj pohon a takovy picoviny :D Zabavi to na chvilku, o tom zadna..
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    Je to docela primitivní, ale zábavný.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MEDIUS: me taky... velmi rychle
    MEDIUS
    MEDIUS --- ---
    Já právě taky, nevim jestli tam byly přímo nějaký levely, ale určtiě se s tim dalo blbnout a přestalo mě to rychle bavit, proto se ptám.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    VISOPIMUS: ja sem toho urcite nakou starsi verzi hral... mozna demo
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    MEDIUS: tys hral nakou starsi verzi tohodle? ja teda ne :D Resp. jsi moh kreslit jenom kostky... to zkus, ne :) stejne nemas co delat ;D
    MEDIUS
    MEDIUS --- ---
    VISOPIMUS: Má to nějaký novinky oproti tý starší verzi?
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    Crayon Physics Deluxe release 51 WinXPVista Retail-CRD

Crayon Physics Deluxe is a 2D physics puzzle game, in which you get to experience what it would be like if your drawings would be magically transformed into real physical objects. Solve puzzles with your artistic vision and creative use of physics.

What makes Crayon Physics so entertaining is that there are a number of different ways to solve each level, thanks to the fact that no one is going to draw the same things in exactly the same way. It requires players to be creative and solve each puzzle through whatever means they can conceive, as opposed to only having one convoluted method as the only solution.

Size: 28,1 MB

Links: Homepage, NFO

Download: RapidShare
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    COLONEL: pokrocis na internetu a pouzijes tohle CARTMAN
    COLONEL
    COLONEL --- ---
    mam otazecku ohledne world of goo. jak dosahnu toho aby se mi hra ukladala? vzdycky po vypnuti a zapnuti mam smazanej profil..
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    ta muzika je peklo.. ;]] ..ale je tam jenom ogg, ktery by melo stacit nahradit (mozna vymazat?) .. pripadne vypnout zvuk a je ;]
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    a hlavne ta muzika :D tak ono by stacilo ji smazat a bylo by :D
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    jj to je trosku skoda, ze neexistujou nejake kody k urovnim nebo neco - proste bud na jeden dech nebo vubec.. A chapu, ze nektere lvly jsou tam pak o nervy.. ;]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam