• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FENRISSUPŠ aneb Žižkárna tu na NYXu
    SYKES
    SYKES --- ---
    GARDCORE: a skončí to jak kdysi (takřka ze spánku) zahlásil Štědra: "bude z nás gymnázium s rozšířenou výukou výtvarné výchovy" ... to ti atraktivnější než stávající stav? Bude větší zájem? :)
    GARDCORE
    GARDCORE --- ---
    Fenris: Co tě znám, vždy si proti. Je to móda? Po temnym období následuje krásnej rozlet. Nechápu proč by to mělo jít do háje když se sloučí obory a třeba je to i osvěží---> zvýší se o ně zájem. A pořád vyhodí míň lidí když obor sloučí než když ho uplně zruší.
    FENRIS
    FENRIS --- ---
    GARDCORE: co nasleduje po temnym období? :D a až se začnou slučovat obory tak to bude uplne v prde*i.. to je spiš budou rušit.. obory sloučit nejsou = vyhážou profesory a už to pude pomalu do haje

    a třeba ne :)
    GARDCORE
    GARDCORE --- ---
    Supška se zase vyhrabe, teď je jen temný období který vždy někde bejvá. Je to jen přechod. Všichni víme co následuje po temnym období. Školu nezavřou, pořád tam sou obory na který se vyhlašujou zkoušky :-) obory zanikat nebudou spíš je budou slučovat dohromady si myslim. Až se zase začnou hlásit stovky lidí, obory se rozvinou. Mělo by se akorát změnit to druhohorní představenstvo, škola by měla dejchat a když má starý plíce... podobný věci už tu ale někdo říkal.
    FENRIS
    FENRIS --- ---
    good foto report btw.
    FENRIS
    FENRIS --- ---
    helichovka žije :D

    jinak tesat do kamene :(
    TEAPOD
    TEAPOD --- ---
    ZANKAZU: Upadek je. Toto bylo z posledních sil... nepořádají se Matrixy, na vernisáže výstav nikdo nechodí, ve škole přes čas nikdo nezůstáva, škola dnes se stala jenom místem kam se chodí na nudné předměty, a ne budovou plnou energie, živou budovou.

    Slyšeli jste ty kapely co hrali v Bunkru? Josifek, ten jedinej to roztáčel, tamty hrali velké sračky. Kde je nastupce Natálky s violončelem? Nikde.

    Jelínek jednou na hodině se rozpovídal.... řiká "Hele, to byla doba, když tady holky na škole byli zamotane, do šal, do všeho, nakapucovaný.... NO prostě HRŮZA! Ale teď diky bohu to přešlo a všichni maji minisukně, a jsou taci jarní..."
    A pomyslelo se, no jo, když tady byli chytre holky, tak svoje maso neukazovali. A to že teĎ na škole to vypada jako na gymplu určitě není plus. Je to úpadek.

    Ve škole se neděje nic. Na lávičkach a na topení se odehrávají poslední zbytky románů. Nikdo nevystavuje u Severové. Kovařikova se svým snukem přestala být rebelantkou. Francova se těší na důchod a proto taky utichla. Ban přestala pořádat dodatečné figury, a kurzy a akce... protože my jsme už skončily, a nižší ročniky už nechtějí.

    Figuru kreslit nikdo neumí, programy nikdo neumí, všichni na to serou, všichni si chtějí žit život Teenagera. Jak řekla jedna profesorka "Až za pět let, jo? Za pět let to bude doba kdy vyrostou děti "silných" ročníků, když je jich hodně" Teď jsou to totiž ročniky porevoluční, 91,92,93,94,95 doba věčné nejistoty.... kdy se děti nerodili, a proto ten úpadek.

    A taky ředitelství se stalo mnohém přísnější. Jednak bez Rebelantů, které aspoň nějak bojovali za svobodu. Jednak kvůli tomu, že třeba letos na řezbu se hlasili 2 lidi.... a určitě z ministerstva na ně tlačí, a určitě jím vyhrožují že je zavřou.

    Malba a grafika, a všechno to... ještě víc se prohloubila neprestižnost těchto professi.

    Horší je to, že nejsou lidi, a proto škola nedostava penize.... a proto nemůže koupit nové vybavení.... proto propast se prohlubuje.
    Všechno stárne. Všichni stárnou. Ale náhrady za stare profesory nejsou.

    Helichovka, ta bude žít.
    MONONOKE
    MONONOKE --- ---
    JIRIK: a ten kudrnac uprostred nahore Kraus :D
    PORKY
    PORKY --- ---
    JIRIK: patice by tomu nasvedcovala:D
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    jo to vase zvoneni bylo fajn.zas takovej úpadek to tam jeste neni
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    ATOMIC: zupa!
    a ten bodrej chlapeček s šibalským úsměvem za brejlema vprostřed je urcite Kárls Štojdl
    TEAPOD
    TEAPOD --- ---
    SYKES: Dik!!
    SYKES
    SYKES --- ---
    SOPTTIIK: heh, tak to je fakt dááávno :)
    FENRIS: ...a dopadlo to nějak takhle :)
    JIRIK
    JIRIK --- ---
    hele že ten šibal vedle kluka s perem na cepici je Vosecký!? :D
    FENRIS
    FENRIS --- ---
    MONONOKE: podle me uz tehdy vypadala tak jak vypada ted :)))
    MONONOKE
    MONONOKE --- ---
    By me zajimalo ktera z nich je Severka :)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    ATOMIC: dobre ty!
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    ATOMIC: hezky!to mas docela dobrej rozpoznavaci smysl...bych neodhadla nikoho....
    ATOMIC
    ATOMIC --- ---
    PORKY: no to já si moc nepamatuju je tam Francová(rozesmátá ve prostřed vepředu v černém), Kovaříková (vedle ní na pravo), Hampl (vlevo stojící Kája Mařík), Maisner (malý sokol s pérem na čepici v pravo) , tělocvikářka (v zadní řadě ve prostřed s mašlí) a na balkóně Dub a další...
    PORKY
    PORKY --- ---
    ATOMIC: to je dokonaly:) akorat by to jeste chtelo popisky kdo je kdo....;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam