GAABA: Toz to ja si samozrejme taky neco odnesla - nemcinarka na gymplu nam celou dobu rikala, ze jsme banda dyslektiku, na SCIOtestech meli ovsem pak ze skupiny jen dva nejhorsi (co bojovali o ctyrku) dvojku a ostatni jednicky a na vysce jsem s nemcinou strcila vsechny (az na vyucujici) do kapsy.
Taky jsem se naucila ucit, takze ac maturita byla za 12 (dano taky dost stresem), tak jsem se bez problemu dostala na 3 vejsky vcetne UK, na kterou jsem z revolty proti Vose (ta mi dala u matury 4 z bizule a pak mi rekla, ze me maminka na tu zemedelku protlaci) nesla, a vejsku jsem pak dala s vyznamenanim. Nejvic, co jsem si odnesla, bylo to, ze stresovat se kvuli necemu takovymu nema vubec cenu. Gympl me stresoval a ja jsem diky zpackany mature v kontrastu s dalsim vzdelavanim prisla na to, ze to cele tehdy bylo volake absurdne.
Totez se sketoidnim jednanim ucitelu - jeden by i cekal, ze na vysce to bude horsi, ale ja jsem se na vysce setkala s daleko nizsi koncentraci zakomplexovanych jedincu, kteri by cloveku vedome ztrpcovali zivot. Ackoliv to na gymplu mozna bylo dany hlavne ponorkou.