• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    87HIGHFLYERMariáš
    Zjistil jsem, že na nyxu scházel klub věnující se takový klasice jako je mariáš. Průběžně, dle časových možností, sem budu cpát různý materiály, návody a zajímavosti-samozřejmě fantazii se meze nekladou a pokud by někdo měl zájem, ať přispěje čímkoliv co se mariáše týká
    Český svaz mariáše
    Hraní mariáše on-line
    Karel Poláček, Hráči
    Mariáš na počítač, různé hry
    Mariáš ke stažení
    Komunikace v obraně
    rozbalit záhlaví
    XARGH
    XARGH --- ---
    nejlepsi marias na windows - marias.webz.cz/download.php
    ostatni https://www.radirna.cz/hry/marias-zdarma-ke-stazeni.html

87HIGHFLYER: jestli muzes, hod prosim na nastenku nebo poskytni prava...
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    A hrajete licitak nebo ctyrku?
    XARGH
    XARGH --- ---
    SEJDEME SE TEDY 5.11. V PUL OSME POD SMETANKOU!
    (jeste si to potvrdime tady v poste 3.11.)
    TSOH
    TSOH --- ---
    XARGH: vikendy take byvam pryč... ale nedělní vecer by mohl občas klapnout...
    XARGH: to bych mohl zas spiše toho 5.11... a nebo v sudym tydnu kdykoliv nejak kol osme, pul devate...
    XARGH
    XARGH --- ---
    http://www.restaurace-podsmetankou.cz/staroceska-restaurace.php v nedeli maj do 23:00,

TSOH: takze sraz na pul osmou? driv? 29.10. (vracim se z kalby do prahy) nebo az 5.11. ?
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    hlasuju pro nedělní večery Nad Smetankou
    XARGH
    XARGH --- ---
    COCOBRYCE: na vikendy jezdim rad ven, ale neni to pokazde. i presto se daji domluvit nedele vecer.
    TSOH: domluvte se kluci na terminu. pripadne sezente dalsi zajemce z kruhu pratel atd. taky se poptam.

ad misto, kde hrat: sirsi centrum Prahy - vypotim kratsi seznam oblibenejch hospod: Prasivka u letenskyho nam. (nej pivko, ale natriskano, sezenu reserve), Nad Smetankou v Manesove (hrava se tam velmi casto - snad se nam nebudou smat :D ),Dejvicka nadrazka (podmirakovej Staropramen :( ) klidne kdekoliv, kde nas nechaj hrat a v zime tam nebude kosa.
    TSOH
    TSOH --- ---
    XARGH: ja bych mohl v tydnu od 30.10.. coz je ten přespříští...
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    v tejdnu je to špatný
    XARGH
    XARGH --- ---
    ok, pristi tyden ut-ct nekdy vecer v hospode po praze? nestiham orgovat, ale prijdu
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    XARGH: když budu doma, rád se přidámXARGH:
    XARGH
    XARGH --- ---
    TSOH: muzeme skusit, pokud se najde treti.
    TSOH
    TSOH --- ---
    Nejste někdo pro domluvit nějakou hru ? (nejsem žadný expert, ale dříve jsem občas hrával a pořeboval bych si oživit pravidla...)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    XARGH: ja jsem pro:)
    FIN
    FIN --- ---
    XARGH: právě proto. co se hospod týče, mám jednu, kde nás nechaj s kartama klidně sedět, protože jsem štamgast, a maj tam krb, což milujou moje záda :-)
    XARGH
    XARGH --- ---
    FIN: hele, klidne muzeme jeden vecer pristi tyden skusit - na vinohradech dokonce znam mariasnickou hospodu. scitanej desetnikovej by byl idealni, vysel jsem ze cviku...
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    našel jsem další hernu online licitáku http://www.mariasnik.cz/
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Tak co tenhle víkend?:)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    no tak to nas je jak psu, to by mohlo klapnout:)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    COCOBRYCE: naucime to basnika a muzem mastit v klubovne .)
    FIN
    FIN --- ---
    jéje... stručně: bydlím v praze a někde kolem středu (ideálně vinohrady) bych *strašně rád* našel spoluhráče na občasné hraní mariáše. trojka licitovaná i čtverák welcomed (nestraním ani jedné variantě, po celý život mám rád obě:-). zpočátku bych asi preferoval, formálně, desetníkovej sčítanej, než se zase naučíme a obnovíme zasuté vědomosti a pravidla, později možno rozšířit. mám vlastně ještě jednoho dalšího kamaráda, který by se tu a tam jistě nechal přemluvit, ale nějak nám chybí 3. a/nebo 4...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam