• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAnti ACTA, Anonymous, protesty proti čemukoli, aneb kam se ten svět řítí...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: no vzhledem ktomu ze mi podobnx opravdu nejsi, nevidim duvod jak bys mohl cokoli poznat. jsi proste idiot. cau

XCHAOS: no dyt to rikam idiot.muzes mi rict jake pozice s vyznamnymi realnymi kompetencemi mas na mysli?:)))

a co se tyce myho vyraziva vuci tobe, lidi co maj vsech pet pohromade prosteneztraceji cas hlasovanim v online anketkach, kterych jsi tvurcem, natoz aby te 1) vzdelavali 2) neustale neco vysvetlovali 3) nejsou povinni po XY te ti vysvetlovat v cem a proc se myslis, kdyz jsi ta kchytry jak o sobe pises. vis? nevis? jsi idiot.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR:
    QWIFF: ad představy o "přímé demokracii".... tedy, někdo razí "přímou demokracii" v podobě, kdy by se neustále online hlasovalo o čemkoliv - což je trochu problém, protože většina populace by prostě permanentní volby ani nestíhala sledovat, natož aby obsahu a smyslu hlasování rozuměla (příkladem toho, jak to může nefungovat, jsou ostatně i některé kluby tady na NYXu... většina lidí má jen omezené množství volného času, který tomuto chce věnovat).

Rozšířit přímou volbu ne jen na osoby se symbolickými pravomoci, ale i na některé osoby s velmi významnými reálnými kompetencemi, je zajímavá myšlenka. My Piráti máme v programu "posilování prvků přímé demokracie" - a pokud někdo vysvětlí, že tím nejsou myšleny nějaké neustálé online ankety s účastí v řádu jednotek procent, ale právě třeba rozšíření počtu pozic, o kterých lidé přímo rozhodují hlasováním (i když třeba ne častěji, než jak často chodí k volbám dnes), tak je to rozhodně zajímavá úvaha.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: no... na NYXu je určitě několik dost inteligentních lidí - ať už jde o inteligenci sociální či technickou... ale TY mezi ně rozhodně nepatříš, tím jsem si celkem slušně jistý :-) (ti inteligentnější/zkušenější lidé to většinou dokáží dát najevo způsobem, který rozpoznají zase jen jim podobní - a ne tupým vysmíváním se "plebsu"...)
    QWIFF
    QWIFF --- ---
    FEMUR: nenech se urazit, mistopředseda bude (v rámci komunikace s médii) skutečně (dočasně) idiot a jestli neni vyndanej tak je aspoň pěknej PR chlap

...dokonce spíš kupuju (ala nejsem tak zlý - co v mém zájmu rozhoduje?), protože já zase tolik hudbu neposlouchám.
    Stahuju spíš filmy
    - "Konkrétně jsem si stáhl Pána prstenů a pak na něj šel ještě do kina, protože jsem to chtěl vidět na velkém plátně.
    Užít si ty efekty "( - takže do kina je kvůli 3D engine?. . Báječné, běžný občan slyší - občas nekradu protože nemám doma ještě 3D projektor...)
    Případně se předem omlouvám, neznám ho a asi umím ocenit ten zbytek rozhovoru, jen by měl by vážit své PR výplody a výhody, Ivan Bartoš se to rozhodně dávno naučil.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/riziko-kontrol-notebooku-a-mobilu-kvuli-acta-trva-mini-pirat-ferjencik-13g-/domaci.aspx?c=A120210_013825_domaci_kop

Jenže

IMAO - politici sou zli - to je asi snad taky dogma ne? Sefa ct at voli kdo chce, to je prekonana vec, vubec vsechny ty veci s ct a ze franta to nepozna je k diskusi (resp. sam za sebe - je mi to u prdele tohle medium). Jde snad jen o tu moc kterou v tom pripade nekdo ma a muze s ni manipulovat.
    Kdyz se opiras do Franty z horni dolni upresnim ze je pro ne nachystano dost starosti: http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/218-spehovani-evropskych-farmaru-pomoci-satelitu-a-dronu - to jsou jejich ACTA a rozhodne je v teto chvili internet moc nebere. Holt zrejme utoci ze vsech svetovych i nesvetovych stran a mne vazne nestve ze copyright beatles bude 1000 let delší (o mrtvých jen dobre) - vicemene - existence nebo kdo nestvořila lidstvo ve fragmentech takže jsme buď lepší součástí nebo jen součást horšího. Je ale fajn to aspoň zkusit, o tom žádná, národ hlupáků k tomu se vžycky najde.

FEMUR: XCHAOSE bys v tomto case mohl prekousnout (posléze jsem rozhodně pro pistole)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    BBC News - Acta protests: Thousands take to streets across Europe
    http://www.bbc.co.uk/news/technology-16999497?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: jestli vsichni myslis tve osobnosti /politik, podnikatel, student, vizionar, designer, fyzik/ tak ano uz vis ze jsem genius ducha. coz ostatne ve srovnani s tebou kazdej druhej.

ten clovek je (v tom rozhovoru) uplne vyndanej, politici jsou zli, sefa Ct ma volit lid, a NKU taky. WTf? to nechapes ze prave tyhle pozice nemaj absolutne bejt volitelny primo? jak asi franta z horni dolni pozna ze ten clovek splnuje odborny kriteria? kdo asi bude vitezit? lidi s nejvetsim PR a backingem. viz demence volicu, kdyz volili treba pana zelezneho do europarlamentu- proc protoze ho preci znali z TV.. omg
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: zato ty jsi génius ducha, že ano. to už všichni víme...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    TečkaCZ - Dnes vrcholí protesty proti dohodě #ACTA
    http://teckacz.cz/1178-Dnes-vrcholi-protesty-proti-dohode-ACTA-
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    bozeto boli...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    idiot:)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    Riziko kontrol notebooků a mobilů kvůli ACTA trvá, míní pirát Ferjenčík - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/riziko-kontrol-notebooku-a-mobilu-kvuli-acta-trva-mini-pirat-ferjencik-13g-/domaci.aspx?c=A120210_013825_domaci_kop
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    tolik k tomu, jak seproste system prizpusobi

Herní anarchie: fanoušci vybrali 1,5 milionu dolarů na hru svých snů | tech.ihned.cz - Hry
    http://tech.ihned.cz/hry/c1-54685550-herni-anarchie-fanousci-vybrali-1-5-milionu-dolaru-na-hru-svych-snu
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    Nemohl by mi nekdo postnout stránku kde ja zatím o aktě vše, zatím řečeno? :) takové shrnutí :) všude je bohužel kousek....
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Trocha PR:

...and LALINA moderate discussion...:)
    FESTER
    FESTER --- ---
    goog job
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Takze neco historie:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam