• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAnti ACTA, Anonymous, protesty proti čemukoli, aneb kam se ten svět řítí...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    OTZ: dalsi bod.. dneska je to sklizen

    btw to by mezajimalo cobudou 9gag a meme kids delat az vypadne elektrina, nebo nedejboze nebudou moct uz studovat svoje pseudo skolicky, ci chodit do svych pseudo praci kde se krafe o hovne a je cas sjizdet 9gag a podobne. setkani s realitou kdy tyhle decka se sice umej pohybovat RELATIVNE v omezenym objemu kyberprostoru, ale jinak neumej nic budecelkem sranda pozorovat. kontextualni inteligence nulova,manipulovatelnost obrovska, etc etc
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ZAPPO: Thank you, Mr. Higgins! :)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ZAPPO: zase ze mě nedělej cantora
    OTZ
    OTZ --- ---
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    ZAPPO: No fajn, ještě že Tě máme.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    NYKRUK: Ne tak úplně, pomáhám Minerwě s její terapií. Inteligentní člověk už z ní asi nikdy nebude, ale ještě jsem nevzdal naději, že to dotáhne na průměrnýho návštěvníka diskuzí na novinkách. Kupříkladu za dneše zvládla interpunkci, věty, které nesou jistý primitivní obsah a pokus o reakci, která se váže k danému tématu. Jsem na ni hrdý.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ZAPPO: veselými obrázky myslíš meme?
    Meme - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Meme
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    ZAPPO: gaychat?
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    MINERWA: jj, děkuji, že následuješ instrukcí " a půjde si repastnout nějaký vtipný a úplně blbý obrázek." a postuješ veselé obrázky místo argumentů:) Ani jsem nečekal, že budeš tak dobře spolupracující subjekt.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ZAPPO: co sem taháš furt to uložto, to bohužel enbo bohudík, mně to je jedno, patří mezi ty hloupější servry, ale i tam najdeš ty cracky, cool weby sou cool zavirovaný, fakt nevíš, o čem mluvíš...
    OTZ
    OTZ --- ---
    FEMUR: aha..takže je to pořád MY vs. VY..dobrý no..
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Hlavně teda kdybych si měl vybrat mezi člověkem, který "umí stahovat ze slunečnice, rapidu, warfora a pak hledat cracky na cool webech" a je mu dvacet a člověkem, kterému je padesát a kolem toho oboru se motá od začátku, tak hádej koho vyberu.
    Smutná pravda je, že spousta dětí si myslí, bůhvíjak nerozumí internetu a počítačům, protože umí surfovat rychleji než jejich rodiče (i když je to leckdy tím, že pro rodiče není atraktivní psát na fb co měli ke snídani a stahovat meme z 9gag).
    Nepochybně mají mladší lidi větší průměrnou uživatelskou znalost, ale ta je popravdě pro kvalifikovaný rozhodování o internetu (a spojených věcech) irelevantní. Člověk, který neumí nic a člověk který umí sosat seriály z ulozto jsou na tom zhruba stejně.
    Akorát ten co neumí nic si to je občas schopen připustit a nechat si třeba poradit, zatímco náhodný sosač/surfer si o něm myslí, že patří do hrobu a půjde si repastnout nějaký vtipný a úplně blbý obrázek.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    FEMUR: to byl jenom příklad, ty pakoni! .p
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    MINERWA: hlavne ze pro kvalifikovanou vladu je potreba umet stahovat..... OMG!
    OTZ: no jedinej kdo zatim fnuka na nyxu ze svet je zly elity jsou etc etc jste vy:)


    OTZ: mam bod :p
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    OTZ: Víš, jen se snažím rozkrejt reklamu v něčem, co nese nálepku Anonymous. Podle mě tu jen někdo prodává hosting. Z té adresy se lze snadno doklikat sem http://pastehtml.com/help/bookmarklet

    takže ne omg, ale čistej byznys, možná příživnictví.
    OTZ
    OTZ --- ---
    NYKRUK: neplatnej odkaz - 404 ..se stává..ale tak hlavně že si mužeš rejpnout. kdybys třeba rozkliknul komenty najdeš tam tohle: http://pastehtml.com/view/bk3q5l5z8.html

    omg..
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    OTZ: Co je ta adresa na konci videa? Reklama na hosting?
    http://pastehtml.com/view/bk3q515z8.html

    Ale zviditelnit se videem o týrání zvířat je efektní, to si lidi budou posílat, to funguje.
    OTZ
    OTZ --- ---
    ACTA je ovšem jen špičkou ledovce, dílkem v mozaice. Ukazuje nám, jakou roli vlastně pro zkorumpované politiky a hlavně korporace ovládající toky peněz hrajeme. Zisk, chtíč, zisk, zisk. Kolik je dost? Odpověď je jasná, nikdy nikdo z těchto lidí nebude mít dost! Vždy budou zkoušet jiné podrazy a jiné smlouvy a jiné cesty, jak vyždímat ještě víc, jak si přilepšit! Pořád pro ně budeme jen čísla, otroci, a nejlépe poslušné ovce.

    Maska svobody
    http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2012021901
    OTZ
    OTZ --- ---
    ZAPPO: ne, to chce prostě bojkot
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OTZ: jako tohle rozbrečí každýho
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam