• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PABLOPICASSOZtráty a Nálezy
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    nenasel jste nekdo na xmassacre, nejspise na vip baru, mozna i na dnb baru openacard na jmeno katerina brunova?
    HOEZO
    HOEZO --- ---
    Proposilam:

Ahoj, někdy mezi čtvrtkem 9.12 a pátkem 10.12. nám byly ukradeny ze zkušebny na Smíchově mimojiné(shure beta 58,dunlop mxr microamp,ladicka boss TU-2)tyto věci:

japonský Fender Aerodyne Tele(p90 u krku, černá s bílými lemy na hranách)

basa Fender bílý pickguard, Ruzovy original Fender r.68!!!
    (na hlavě není nápis Fender)

efekt Love Peda Echo baby

Všechny tři jsou VELMI NEOBVYKLÉ a ČR se nachází pouze několik kusů

Pokud tyto věci někde uvidíte dejte mi prosím co nejdříve vědět. Pokud nám chcete jěště více pomoci PŘEPOŠLETE TUTO UDÁLOST I VAŠIM PŘÁTELŮM!
    Moc Vám děkujeme.
    díky..Pavel Sajner tel.737953316 sajny@email.cz
    DANINIDA
    DANINIDA --- ---
    ztrata 3 fotek v papirovem obalu L-foto: bud to bylo U sudu, ve vlaku nebo v Shadow cafe... Uz je asi neuvidim ale kdyby nahodou rada to odmenim
    DZEJLA
    DZEJLA --- ---
    ztrata platene cervene penezenky ve tvaru srdce v sobotu v roxy

nalezce odmenim :/
    EMMMA
    EMMMA --- ---
    DIY karneval

nález - stříbrný řetízek
    ztráta - červený foťák
    zájemci/nálezci prosím pošta
    PRCCEK
    PRCCEK --- ---
    ZTRÁTA
    v pátek 1.10. jsem někde v crossu vytratil kovovou drtičku zlatý barvy. už se z5 nepřikutálí ale kdyby přeci jen, rád se odměním...
    AMY
    AMY --- ---
    zdravim,tenhle patek tzn. 1.10 nechala moje sestra prej v crossu
    bundu,fialova,kozenkova. zatim se nenasla,kdyby nekdo nahodou vedel
    dejte vedet (je to zbytecny asi,ale tak zkousim to) dik
    OMI
    OMI --- ---
    Klíče nalezené na ulici Maďarská, Bubeneč.
    Jenom si zkouším tohle forum, jeslti mne bude bavit: nepředpokládám, žebych právě tady našel majitele...
    HOLYTEK
    HOLYTEK --- ---
    Ahoj, chtel bych předem upozornit ze se nejedná o ztrátu ale odcizení. Floutek squad a Synthetik prosí všechny přátelé, kamarády, všechny příznivce tekno kultury a hudby samotné!! Všechny jenž chtějí jakýmkoliv způsobem pomocí nám dopadnout zloděje, který násilím poničil zámky naší garáže, a odcizil zvukovou aparaturu - 2x JBL JRX 100 , 2x Avant King Audio 700W reverse, 1x Zesilovač 2x360W. V celkové hodnotě 57 000CZK. Víme že žijeme ve světě, kde lidi lžou a kradou, proto nás velice potěší jakákoliv pomoc - stopa - která nám pomůže dotyčnou osobu - či skupinu dopadnou. Bohužel spoléhat na práci Policie je v tomto případě celkem zbytečné, mnozí jenž máte zkušenosti, víte o čem mluvíme. Vše nasvědčuje tomu, že se jedná o loupež na obědnávku. Loupez se stala ve Frýdku-Místku nejspise vcera (3.9.2010) Kdyz uz nic, tak jen at vite kdyby vam nekdo neco nabizel....ze by to mohlo byt od nas.
    ANTIBIOTIK
    ANTIBIOTIK --- ---
    Dedtek- Lázně Bohdaneč
    Nenašel někdo, prosím, na dedteku černý batoh burton? Byl bych moc vděčný :)
    DOBROZEMAK
    DOBROZEMAK --- ---
    na party (basswars) u melnika tento vikend sem ztratil nokii expres music... cernocervena...kdyby nahodou nekdo veedel tak prosim inter posta...dik
    BEZESPORU
    BEZESPORU --- ---
    NALEZ ??! zdravim,z pátka na sobotu jsem byl pít v crossu,čistě náhodou si nic nepamatuju a ráno se proberu s cizí čepicí pitsburgh penguins na hlavě,rád bych zjistil čí je a navrátil,ne že by se mi nelíbila,ale moje určitě není a známejch taky ne.dík
    SUUEX
    SUUEX --- ---
    brý den..
    na Cosmic holidays se mi vytratila žlutá peněženka, kterou jsem pravděpodobně zapomněla někde na baru, o prachy atd. mi v podstatě ani nejde, hlavě doklady by byly fajn, všechno na jméno Blanka H. (občanka, řidičák, kreditka) ..za veškeré info díík.. kdyžtak pošta.
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    SIENAR: oprav se na Ztratu, kdyby to naahodou nekdo filtroval.
    SIENAR
    SIENAR --- ---
    strata - Praha - literarni kavarna
    kamera sony Z1
    macbook pro 15' - nastriekany na cerveno
    externy disk - oranzovo sedy na velky fireware

ODMENA - 50 000 kč
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    trochu opozdene : na nujugenu se nasel svazek klicu, jeden je na vlastnim krouzku s fialovou krytkou, zbytek na druhym krouzku bez krytek
    NAST
    NAST --- ---
    NALEZ - Udrc - na CA baru nekdo nechal LG telefon i s kartou...
    VASCO --- ---
    meziricko.. louka bar-cerny svetr s pikopicama... nechal jsem ho na lednici a jel s kubikou v buse do prahy...
    SEZI
    SEZI --- ---
    NALEZ - včera večer na Letné na zahrádce jsem našel prstýnek, ležel na stole mezi prázdnejma kelímkama.
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    Ztrata - UDRČ -
    Nenašel jste někdo prosím, černou šusťákovou bundu s modrýma kostkama?! Největšim poznávacim znamenim jsou dvě kapuce, jedna s dvojicí zrcátek! Dále pak nakreslené mp3 ovládání na levém rukávu!
    Děkuju moc, ODMĚNA ZARUČENA!

Plus ještě černý glády značky UNDERGROUND, který se měli vyskytovat někde poblíž tý bundy!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam