• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROFULUSJeštěři a jiní dráčci
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    Mam otazocku, mame zase leguana (renelopu) a chcela som sa s vami poradit na nejakej strave na zimu. Odmietam ju totiz krmit tym cim krmil tu predchadzajucu manzel - piskory, kocici whiskas a podobne :-) Hoci musim priznat ze jej to asi svedcalo pretoze rastla z toho pekne ale pri povodniach sme o nu prisli.
    Takze salat a cinske zeli je samozrejme ale asi to bude chciet este nejake vitaminy pripadne nejake granulovane zradlo keby sme potrebovali vypadnut na dlhsie a nepodarilo sa nam zohnat krmenie. Dlhsie myslim 3-4 dni, nie mesiac :-))
    FUMO
    FUMO --- ---
    PA9: najs :) super najs
    PA9
    PA9 --- ---
    PA9
    PA9 --- ---
    WERCA23: je to tak 3 mesice stara fotka, ta jedna se krasne vybarvila.. az budu mit lepsi fotak nez mobil poslu dalsi..
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    PA9-trochu sandfire red forma:-) Pěkný prcci:)))
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    to já taky, takže občas docela nestíhám...
    FUMO
    FUMO --- ---
    WERCA23: chápu asi to stojí za to . . .já mám moc jiných zájmů, neměl bych na to . . .
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    je fakt že času jim musí věnovat člověk hodně...dovolená=nutnost hlídání...a ten prostor je taky potřeba....ale já sem na tyhle potvůrky ulítlá, kže sem oboje vyřešila..
    FUMO
    FUMO --- ---
    WERCA23: ty jo to je super, škoda, že na to nemám místo, čas, terárko a nervy :)
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    dala do inkubátoru a malý ještěrky teď rozdávám a prodávám chovatelum:) dalších deset je ještě v inkuboši....tak kdyby někdo chtěl.....
    FUMO
    FUMO --- ---
    WERCA23: a co si dělala s těma vajíčkama???
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    Fumo: já měla asi půl roku samici samotnou..a steskem neumřela, pak sem koupila druhou a pořád si dokazovaly která je silnější až mi chovatel poradil ať koupim samce, že přestanou....přestaly ale asi tak za měsíc - ejhle 31 vajec...
    Agamy jsou společenská zvířata, takže pokud se jí budeš každej den věnovat, tak ti určitě steskem neumře:))) Zas tak bych to nedramatizovala:))
    Samozřejmě jelikož jsou to prďolové společenští jsou spokojenější ve skupině, nebo aspoň ve dvou..
    FUMO
    FUMO --- ---
    WERCA23: agamy jsou super :) ale jak je to stím, že musí žít v párech? jinak prej sou děsna naprdnutý a umřou steskem? tvrdili mi to v jednom obchodě. . .
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    [IMG]http://i247.photobucket.com/albums/gg144/werca_photo/Snmek055-1.jpg[/IMG]
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    sakra....
    takže přes IMG kód to nejde....
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    Taky se musim pochlubit...
    [IMG]http://i247.photobucket.com/albums/gg144/werca_photo/Snmek067.jpg[/IMG]
    GIO
    GIO --- ---
    ELESDY: nemyslis spis agamu kočinčinskuou? i ve zverexu jsem to videla pojmenovane jako kočičínskou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam