• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROFULUSJeštěři a jiní dráčci
    Lidičky dráčky sem myslel živý žádný kreslený karikatury jde nám o varany legouše,agamy ..............díííík!!!
    [ Obojživelníci - chovatelske tipy triky ]
    rozbalit záhlaví
    4PTO
    4PTO --- ---
    VAMPYR: já tam nejsem a foto vidět je :)

BAMBULA: ten výraz tomu odpovídá :)))
    VAMPYR
    VAMPYR --- ---
    BAMBULA: A pro ty co nejsou na FB
    BAMBULA
    BAMBULA --- ---
    před pár týdny se mi splnil dlouholetej sen a "osahal" jsem si komodskýho varana. paráda, cejtil sem se jak malej kluk co dostal první kolo:)))
    http://www.facebook.com/photo.php?pid=886765&l=6f5e022828&id=1585748325
    ZARA
    ZARA --- ---
    Mini-Slideshow: Tiny Dragon Similar to Avatar's Turoks : TreeHugger
    http://www.treehugger.com/galleries/2010/02/tiny-dragon-lizard-from-indonesia-like-avatar-turoks.php
    AIWEX
    AIWEX --- ---
    přítelovo zvířátko:)
    AIWEX
    AIWEX --- ---
    AIWEX
    AIWEX --- ---
    FUMO
    FUMO --- ---
    PA9: to jsou ale super ještěřice :-)
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    CODE: AHA...já myslela že to bylo myšleno ironicky...tak to klidně pustit ven....:)
    CODE
    CODE --- ---
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    já bych i věděla o někom kdo by si ho vzal, tak až ho chytíš dej echo...
    KNOXVILLE
    KNOXVILLE --- ---
    bez jídla dost dlouho, neodvažuju se hádat, pokud je v dodbré kondici tak bude v pohodě, s tím bych si hlavu nelámal, horší to bude s vodou
    KNOXVILLE
    KNOXVILLE --- ---
    Tak to hemidactyl nebude :) Ať je to jakýkoliv gekon, platí to co jsem psal níž, časem určitě zmizí sám a pokud ne, bezpečně odstraní jakýkoli hmyz :) Skleničku na chytání nedoporučuju, jednak je malá a hrozí přimáčknutí gekona, druhák je to sklo. Ideálně větší, plastovou, průhlednou, krabičku a vypustit ven.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Mui není v čr, je v asii:)
    Já bych ho zkusila chytit třeba do skleničky nebo nějakého kelímku - a pustit ven..
    KNOXVILLE
    KNOXVILLE --- ---
    Na fotce je dost z dálky, ale typnul bych to na H. turcicus, nejběžnější gekon středomoří. Běžně se po setmění dají najít na fasádách domů i přímo v nich. U nás nežije, ale před několika lety byl neověřený záznam někde na jižní moravě. Občas se taky stane že přicestuje s ovocem z jižních krajů, to je asi nejpravděpodobnější varianta jak se do bytu dostal, pokud jsi tedy v ČR. Není nijak nebezpečný, po čase zřejmě zmizí sám, zimu ale v našich podmínkách nepřežije. Nejvhodnější by bylo ho odchytit. Obecně gekoni se chytají dost špatně, nejlíp asi vzít plastovou krabičku a přimáčknout ho u zdi, pak podstrčit papír, krabičku zavřít a gekona odnést do nějakýho tera-kroužku, tam už si s ním poradí.
    CODE
    CODE --- ---
    v CR ten gekonek venku umre ... hlady i zimou :(
    pokud jsi v CR tak asi nekomu utekl z chovu :(

pokud jsi nekde teple, kde tohle zvire bezne zije .... tak zho zkus poustit ven
    CODE
    CODE --- ---
    a jses tadv CR, takze nekomu utekl (a jiste venku zmrzne)
    nebo jsi v Thajsku podle fotek? (tam asi neumre)
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    no hlavně ho nestrkej za okno, venku chcípne si myslim....chyť ho a prodej ho...nejjednodušší
    ZARA
    ZARA --- ---
    MUI: nechaj si ho, je zlaty ;)
    CODE
    CODE --- ---
    on ho pustil sam ... kdyz na nej zauticily, aby moh utect ,-)
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    to je gekon....navyhazovat, někomu ho např. prodej, daruj.....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam