• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROFULUSJeštěři a jiní dráčci
    APRESSADO
    APRESSADO --- ---
    Tak tady je ten můj drak ;) Spike a jeho terárko,..

XNOELX
    XNOELX --- ---
    WERCA23: dostava cvrcky, zophobasy, pampelisky, jetelicek...
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    XNOELX: nedáváš? Ehm...teď nevím jestli to myslíš jako vtip :) doufám že jo..:p
    XNOELX
    XNOELX --- ---
    WERCA23: aha, no tak to mu nedávám.. :-(
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    XNOELX: zophobasy jsem nemyslela :p
    škrkavky atd...
    XNOELX
    XNOELX --- ---
    WERCA23: díky, zkusim mu přestat dávat zophobasy :-)
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    Sháním odrostlejší samici pogony (agamy) barevné formy red nebo orange. Cenu respektuji !
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    XNOELX: Pokud pořád můžou to být červy. Pokud ho vyfoukává - tak tím jen straší, je to jejich obranný reflex.
    XNOELX
    XNOELX --- ---
    chtel jsem se zeptat, jestli nevite co se deje, kdyz ma agama vousata nafoukle brisko... normalne se vykadi, ale nafoukle je porad.... nevite cim by to mohlo byt? diky za rady :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    MALA_DADA: :DDD
    MALA_DADA
    MALA_DADA --- ---
    LOBOTECH: To mně taky ale,jestly je má ráda proč ne.Je to příroda,ale díky bohu nemá:-)Taky k ním má asi vřelej vztah:-).
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    MALA_DADA: K holatkum mam vrelej vztah, tak nejak je ty svy davat nebudu :) Asi sou mi proste mysi sympaticky :)
    MALA_DADA
    MALA_DADA --- ---
    LOBOTECH: To je umnělá kytka:-))To byla dekorace,no ale když se do ní pustila tak musela kytka z terárka pryč:-DDJinak jí krmím čínským zelím,sarančákama ruzným ovocem,zeleninou.Zkoušela jsem i holátka ale,ty jí moc neberou musela jsem ho držet za nožičku a třást s ním aby to vubec sežrala.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    MALA_DADA: Ten listek vypada uplne jak z umely kytky :) Cim ji to krmis? :))
    MALA_DADA
    MALA_DADA --- ---
    Akimi,nebo taky Agísek:-)

LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    MALA_DADA: :DDD
    MALA_DADA
    MALA_DADA --- ---
    LOBOTECH: Já jí dávam taky opčas žížali,a vypadá že je to pro ní opravdu mnamka,jen co je vydí tak líta po terárku jak zběsilá:-DDD
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    HANZEL: Aha :) Jasny diky za odpoved. Ja si jen rikal, abych toho naseho jesteraka neotravil ci tak neco :o)
    HANZEL
    HANZEL --- ---
    LOBOTECH: no ty moje si zizalu obcas daji... nekde na netu jsem cetl ze to neni problem a vypadaji ze jim to nejak nevadi, takze myslim klidne muzes... kazdopadne maji celkem problem zizalu chytnout... jak jsou cele oslizle, tak se jim neprilepi na jazyk a dycky chvilku trva nez se jim je podari dostat do tlamy :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Dotaz ohledne agam vousatych pokud by nekdo vedel. Smějí žrát žížaly?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam