• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROFULUSJeštěři a jiní dráčci
    KACA936
    KACA936 --- ---
    APRESSADO: Ahoj.. zrovna jsem taky měnila a vždy dávám 26W a 10.0 UVB.. ;)
    TUVOK07
    TUVOK07 --- ---
    Neměl jsi strach, že mu ten pes něco udělá? :)
    APRESSADO
    APRESSADO --- ---
    Ahoj lidičky, prosím vás potřebuju Agamě vousaté vyměnit zářivku (UVB), nevíte někdo kolik procent by měla zářivka vydávat? Koukal jsem na net a jsou zářivky v 2, 5 nebo 10%? Nevíte?
    BOHOUSH
    BOHOUSH --- ---
    To sem byl jeste malicky...Alla II

BOHOUSH
    BOHOUSH --- ---
    To sem byl jeste malicky...Alla I

BOHOUSH
    BOHOUSH --- ---
    To sem byl jeste malicky...Alla

LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    NENUPHAR: je krásnej...kolik má asi tak cm a za kolik se tak prodává?
    BOHOUSH
    BOHOUSH --- ---
    XEHUTL: koukam koukam .( skoda
    Sem si rikala ze bych tu te me holce sehnala treba frajera,ale asi to nema moc cenu...mozna vedle..
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    BOHOUSH: tenhle klubik bohuzel moc nezije...
    BOHOUSH
    BOHOUSH --- ---
    BOHOUSH: vypiplanej od miminka

BOHOUSH
    BOHOUSH --- ---
    ahoj jsme tu novacci, tak jedno krmeni
    Albrech, ktery bude asi Albrechtice, cca 3 roky

XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    XEHUTL: tak po temer 2 mesicich opet vse zcela v poradku - misto uz davno neni patrne ani na kuzi a ani pri pohybu jesterky :-)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    XEHUTL: Tak to nakonec vypada dobre, misto sevreni je sice stale stejne viditelne (tj. patrne bile prouzky) & ocasek se v danem miste vice ohyba (byva zde ostrejsi ohyb nez okolo) ale pribeznem pohybu s nim normalne krouti a pouziva ho i jako oporu :-)
    -> tedy to snad nebude nic vazneho, doufam..
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Smutne zdravim vespolek: pred chvili se mi behem krmeni pagekona rasnateho nestastnou nahodou podarilo mu cca v 1/3 "skripnout" ocasek do dveri teraria (pri otevreni u kraje vznika mala skvira a kdyz skocil po cvrckovi tak se mu tam musel priplest presne v okamziku kdyz jsem zaviral)
    -> ocasek mu sice neodpadl, ale od toho okamziku jako by mu za mistem nahleho stisku ochabnul (o nic ho ted neobtaci) a je na nem zrejmy mirny "obtisk" presne v miste, kde se to stalo.

Muzu nejak poznat jestli je to jen docasny problem nebo trvaly? Predpokladam ze pokud mu "nabehne" a/nebo ho bude"bolet" tak s nim asi moc dobrovolne hybat nebude chtit... nicmene si dost dobre umim predstavit ze v danou chvili mohlo dojit i k poskozeni kosti/obratlu - a to by pak mohl byt vaznejsi problem :-(

Mam ho radeji co nejdrive vzit (pro kazdy pripad) nekam k veterinari (rtg?) a nebo uz to nic moc neovlivni a bude tedy vhodnejsi ho par dni lepe pozorovat (a resit az pokud bude situace stale stejna)? Doplnim ze pokud ocasek pusti, novy mu uz nedorusta (resp. pouze miniaturni pahylek bez prisavnych lamel).
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    DASHA23: Mozna se zkus zeptat jeste tady [ Teraristika ]
    DASHA23
    DASHA23 --- ---
    Ahoj, po 8 letech jsem zjistila, ze muj agamak vousaty je vlastne agama, kdyz mi doma snesla 6 vajec. Neni tu nekdo kdo ma samce a chtel by to dat dohromady?
    VAMPYR
    VAMPYR --- ---
    Můžu mít zvrhlou prosbu pro majitele bodlinatých ještěrek? Může mi někdo prosím nafotit bodlinky z boku? Jde mi o ten barevný přechod, hledám insipraci k rohům na figurkách :D.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Zdravim vespolek :-)
    Nemate nekdo zkusenost s molitanem misto substratu do vlhciho teraria (prumer cca 50-60%) ve skle, ale s dobrym odvetravanim (prouzek ve spodni casti + 1/2 stropu volna)? Jak rychle tak muzu ocekavat ze zacne plesnivet? Mlzim 2x denne, vzdy rano a vecer. Pres den svitim i UVB.
    Za mesic? za dva? dele? (molitan ma vysku 3cm)
    APRESSADO
    APRESSADO --- ---
    Tedka jsem měřil a už máme přes 40 cm ;)

4PTO
    4PTO --- ---
    DASHA23: super fotka, dráček jaksepatří :) až jsem neodolal a bude mi dělat chvíli společnost :))

----------------
    a tady jsme zase my..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam