• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROFULUSJeštěři a jiní dráčci
    Lidičky dráčky sem myslel živý žádný kreslený karikatury jde nám o varany legouše,agamy ..............díííík!!!
    [ Obojživelníci - chovatelske tipy triky ]
    rozbalit záhlaví
    KACA936
    KACA936 --- ---
    LOBOTECH: Agama ? 2 max 3 za den ? :) a kdopak Ti to doporučil ?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KACA936: Ty brdo, takovejch moucnejch cervu :) Ja dostal doporuceni, ze ta nase agama ma snist tak 2 max 3 za den, jinak se bude prezirat :)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    máte někdo varana stepního?

a myslíte, že je lepší chovat samostatně nebo v páru? si říkám, žek dyž bude sám tak se asi líp ochočí, ale aby se zas nenudil :)
    KACA936
    KACA936 --- ---
    úúútóóók.. :))

PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    Tak to je má spící krasavice:)
    Pardon za kvalitu nic lepšího jsem tak rychle po ruce neměla :)
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    KACA936
    KACA936 --- ---
    Sofie Vás zdraví :)

TEEAK
    TEEAK --- ---
    ahoj, zakládám novou diskuzi o strašilkách, jestli je někdo chováte a nebo se o ně zajímáte neváhejte se přidat - víc hlav víc ví :-)

[ Strašilky ]
    LENUCHAROS
    LENUCHAROS --- ---
    NENUPHAR: Jo to oni umí. Ale taky dokáží rychle utíkat a to je něco je chytat po pokoji.
    LENUCHAROS
    LENUCHAROS --- ---
    Můj druhý skvost :)

LENUCHAROS
    LENUCHAROS --- ---
    Je úžasná. Kupovana na burze od Polského chovatele. Dokonce má svůj vlastní rodný list ;) Jsem na ni pyšná
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LENUCHAROS: Mazec :) Takovouhle sem este nevidel, jak kdyby ji ocas zrala nejaka velka housenka :)
    LENUCHAROS
    LENUCHAROS --- ---
    To je moje sluníčko :) Mám ještě jednu......

NEGI
    NEGI --- ---
    GWINN: Mám v terárku pár gekonů, od nich teďka mladý a to společně s párem anolisů a dvěma rosničkama. Všici fungujou už třetim rokem bez problémů.
    4PTO
    4PTO --- ---
    HJURVAJS: J, my mame z burzy, mame udajne brazilce :) V Cesku je ale chovatelu dost, urcite sezenes ;)
    HJURVAJS
    HJURVAJS --- ---
    4PTO: tam jsem koukala a nic moc jsem nenašla.. a už vůbec né odchov v ČR.. navíc sháním mládě a tohle už byli odrostlí jedinci..:(přemýšlím nad burzou jenže jsem slyšela že taky nejsou původem z ČR...dovezený z farem buhví odkud..
    4PTO
    4PTO --- ---
    HJURVAJS: na chovatele :) ..né promiň, třeba ifauna je toho plná
    HJURVAJS
    HJURVAJS --- ---
    ahoj sháním mládě leguána zeleného (iguana iguana) pokud možno odchované v ČR. na koho se mám obrátit? prosim o radu
    MARILYN4783
    MARILYN4783 --- ---
    Rozhodně věčí je lepší :-) ale osobně si myslím že by to problém pro ne neměl byt
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    cest, rozhodl jsem se pro chov agamy. bude stacit tererko 50*50*120? Vsude jsem nasel 60, ale zrovna takovy mam doma;) idealne mozna dve agamicky, ale nevim jestli to ma smysl;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam