• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVASarkasmus, Ironie a Cynismus - ukaž že na to máš !
    Cynismus, Ironie a srakasmus.

Setkavame se s nim dnes a denne temer v kazdem klubu ci v beznem zivote kolem nas. Nekdy nas dokaze uplne odrovant, jindy kralovsky pobavit.
    Rad bych dal prostor pro diskuzi nad timto fenomenem, misto kde si lide budou moci bystrit ostrovtip, vymenovat radovtipne prupovidky a pripadne rozebirat kde se to v nas vlastne bere. Tedy aspon v nekterych z nas. V tech lepsich :)

Pokud jste narazili na nejakou obvzlast vtipnou hlasku at uz ve filmu (nemusi to byt nutne pouze Dr. House) nebo ve svem okoli, podelte se.

Takovou hlasku uvedte prosim slovem HLASKA, at si sarkasmuchtivy clovek muze vyfiltrovat trochu toho humoru.

Ti co maji naladu na vulgarity, at to zkusi tady : [ Sprosta slova-vulgarni vyrazy. Jste na neco nebo nekoho nastvani? VYKRICTE SE. ]

V tomto klubu preferuji inteligenci pred hrubou silou ;)
    rozbalit záhlaví
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    RAB1T: Zkusim popatrat, jiank trpasliky mam doma vsechny. A taky mam ceventyho megamena a zlutyho megamena a zelenyho megamena !
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    OTAVA: stranky http://www.schwarzkopf-as.cz/ tvrdi neco jineho. A zvykej si u nas byl trpaslik podpultove zboží.
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    a teď něco z běžného života...

jednomu blízkému slíbili mnoho pozitivních zítřků, když bude spolupracovat s psychiatrem a psychologem a tak poté, co ho poprvé pozdravil slovy "sbohem" se unáhlil že se s ním ještě jednou setká. Shůzka začala otázkou psychiatra: "a jak byste se popsal - jste spíše optimista, nebo pesimista...."
    dotázaný: "no já bych spíše řekl cynik"
    psychiatr: "no mohl byste to nějak spíše přiblížit zda optimista nebo pesimista?"
    dotázaný: "pane doktore, na světě máte polovinu optimistů.... no a ta druhá polovina prostě nemá na drogy peníze Já jsem cynik."
    shůzka pokračovala analyzováním obrázků, což už se bohužel nedá popsat, ale polovina obrázků byla analyzována jako malíř na LSD a poslední obrázek byl prý bubák, což psychiatr nemohl pochopit, takže odešel domů rozebranej až na míchu a od té doby má psychiatr svého osobního bubáka a ví co to je.
    Pokud Vám to nepřijde dost vtipné, tak asi protože je to ze života. Dotyčný sedí za drogy.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    E_EFA: jsi Gay ?
    E_EFA
    E_EFA --- ---
    já ne já nidky nelžu ...mám nemoc a musim pořád řikat pravdu......
    E_EFA
    E_EFA --- ---
    OTAVA: a já myslela, že budu první .......aspon vím, že příště už radši NEMISLET!
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ale jak rika klasik, Vsichni lzou.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    RAB1T: Lzes ! Ja se rano dival a na stanku u nas v metru ho nemeli :(
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    OTAVA: to od tebe nebylo vůbec hezké za to ti neprozradím tajemství.
    TA jemství pro ostatní: dnes vyšlo Yes Ministr S1 na DVD ale před OTAVOU ani muk.
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    N0NECZ: hele když jsi stvořila muže, udělala si spoustu chyb - vykat ti nebudu páč jsem ŘV, ale nikomu ani eŘ a už vůbec ne Vé, díky za diskrétnost.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    E_EFA: Tenhle trik je starej uz 2000 let na to dneska uz nikdo neskoci.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    N0NECZ: Myslim ze tohle osloveni uz ma nekdo jiny, ale muzu ti rikat treba RO :)
    E_EFA
    E_EFA --- ---
    já se ted spíš modlim ať umře, ale až se objeví nový díly může se klidně znova narodit .D
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    Když už tu je tak hezká seznamka....
    Nejsem ani holka ani kluk. Můžete mě ale nazývat "Mistře" nebo "Bože".
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    RAB1T: Kazdej kdo tvrdi ze nikdy nebyl Gay je Gay az dodnes !
    E_EFA
    E_EFA --- ---
    KRMELEC: no každej je nějakej...někdo má blbej odhad a někdo z něj blbě dedukuje.....
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    I kdyby Dr. House umrel, pro mne nezemre nikdy. Staci ze jeho duch tu bude dal (snd nam moc nezasmradne). Ovsem oslave se nebranim nikdy, zvlast bude-li piti a jidlo zdarma :)

E_EFA: Kez by ! Ona je Female Fatale
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    E_EFA: Ne krmelec necni GAY na to by musela byt guy. A nauč se plas reagovat přímo na přízpěvky je to pak přehlednější.
    Jo a sem kluk a nejsem gay. I když...
    http://uk.youtube.com/watch?v=U6bGW4ShpNU
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    E_EFA: Měla jsi přeceňovat, usuzuji tedy že máš ráda gaye... Každej je nějakej no.
    E_EFA
    E_EFA --- ---
    KRMELEC: si GAY????????? :D
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Ahoj, já jsem holka, stejně jednoduchá jako kluk, ale můžete mě přeceňovat, beztak budu ještě lepší než jste si málo rafinovaně mysleli .c)

Pokud hledáte ten vtip, tak hledejte dál, možná si ho tam nejdete, držim palcáty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam