• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUDWIG_Daria - ...coming up next on Sick, Sad World
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LUCIANA:
    ceska je na rapidech 1-3, anglicka na torrentu 1-5 - titulky mam anglicke k 1-3, jine jsem (mimo nastenky) nevidel.
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    jo to byly časy, když jsme měli nově kabelovku a já koukala na supermaxu dariu, sabrinu a přátele :)
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    takže 4. a 5. serii sosnout z torrentu a CZ titulky jsou?
    MICKI
    MICKI --- ---
    YAMAOTOKO: pár dílů mám taky anglicky, ale nenacházel jsem titulky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    YAMAOTOKO: v puvodnim to je na torrentu a lita to pekelne rychle (zacal mi kvuli tomu padat zyxel nekolikrat za hodinu :)
    YAMAOTOKO
    YAMAOTOKO --- ---
    nemate niekto tieto serie v povodnom zneni? s dabingom sa to neda pozerat a vacsina dobrych hlasok sa straca. inak je to vyborne :)
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    Dva roky stary seznam vysilani po svete je na The Irony Maiden, nekde taky prosaklo, ze by to mohla vysilat Ceska televize...

Jinak na nastence je seznam epizod z daria.xf.cz doplneny o dostupne titulky.

Daria.401.Partners.Complaint.VO.srt (41589 B)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ANABEL_LEE: z torrentu to mam komplet (en) a letelo to jak blazen

LUDWIG_: imo. nema cenu oznacovat - kdo zna tak ma, a vubec - vysila se to nekde? :)

btw. v cestine pry byla jeste ctyrka (zjisteno od cloveka od ktereho koluje 1-3. serie :)
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    ANABEL_LEE: Tak ja jsem ten komplet stahoval asi pred pul rokem, trvalo to, ale stalo to za to. :-) Jen je skoda ty ruznorody kvality - nektery TV ripy jsou navic z jednoho detskyho kanalu, kterej obsah nekterejch epizod editoval (cti: cenzuroval)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    mam pocit, ze se to ani neda moc postahovat, na torrentech jsem nasla akorat ty filmy, jinak jich tam moc neni.. jako jsou ale je malo seminek :) mi spoilery nevadi neb uz ani nevim co jsem videla a co ne
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    Klenot animovanych serilu a stale neni oficialne na DVD... Takova otazka na zacatek - chcete oznacovat spoilery (pripadne jen 4./5. serii, protoze nebyla vysilana v CR), nebo predpokladame, ze uz to ma kazdej zkoukly?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam