• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUDWIG_Daria - ...coming up next on Sick, Sad World

Ktera herecka vam nejvice pripomina Dariu?

8 hlasy od 8 respondentů

Hlášky ze SSW (a pár reálných příkladů SSW na fórech Paperpusher)
    Kromě diskuze o samotném seriálu můžete posílat i odkazy na kuriozity, které byste zařadili do vysílání Sick, Sad Worldu (Nemocného světa), nejlépe i s "upoutávkovým" komentářem...
    rozbalit záhlaví
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    MCZ: mtv.com mi nejde prehrat a nechce se mi lovit proxynu, tohle je to samy: http://www.youtube.com/watch?v=EFmqyueUszk ?
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    Jo tenhle seriál je nejlepší......
    RANCIDTEKK
    RANCIDTEKK --- ---
    2 all: sry za kvalitu, v lepší jsem to česky nevyhrabal... ale lepší něco než nic. tak njoy.
    http://www.ceknito.sk/video/422938
    ZAMOTEK
    ZAMOTEK --- ---
    LUDWIG_: bingo, dík moc ;)
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    ZAMOTEK: The Teachings of Don Jake? (S01E12)
    ZAMOTEK
    ZAMOTEK --- ---
    nevíte někdo, v kterym díle jede Jane s Trentem na nějakou tu jejich rodinnou oslavu? Nemůžu to najít...
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    _K5_: Furt stejny - na ofiko DVD koupis jen Is It Fall/College Yet? (tusim, ze je na nich i par normal epizod), komplet serial porad v nedohledu - maximalne se obcas podle fandom blogu objevi na nakym pofidernim eshopu nabidka, ale ve vysledku to jsou prekodovany ty nahravky z netu.
    _K5_
    _K5_ --- ---
    Nějaké nové zprávy ohledně Darji? Zkouknul jsem jí celou v dost malém rozlišení s mizerným zvukem, nicméně tento skvost by si zasloužil být v mé sbírce uložen v poněkud důstojnější podobě. Takže třeba DVD edice by přišla vhod...
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    Tenhle dobrak nauploadoval na YouTube Dariu (a serialovou verzi Dilberta) a chytre to "zakodoval", aby to parchanti z Viacomu jen tak neodhalili... Takze si uzivejte Dar1u, dokud to jde ;)
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    Jen noticka - na nastence je kdyztak link s rozborem tech epizod B&B, kde se vyskytuje Daria.
    ZAMOTEK
    ZAMOTEK --- ---
    W3R: tak jako proč ne,to taky klidně můžeš, ale tyhle dva maňasové nejsou tak dobrý,jako Daria
    ZAMOTEK
    ZAMOTEK --- ---
    W3R: ještě můžem vychytat díly Beavise & Buttheada,kde je taky Daria :DDD
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    Hehe, Trent vede anketu. Me vzdycky dostane, jak zakasle potom, co se hloubeji zasmeje.

Jane - Thanks for the ride, Trent.
    Trent - No problem. I needed a break anyway. I've been practicing for ten hours straight.
    Jane - Daria, would you say sleeping with a guitar in your hands counts as practicing?
    Trent - As long as you don't drop it.
    ZAMOTEK
    ZAMOTEK --- ---
    W3R: to je mám pocit nějakej nadšeneckej projekt k seriálu, nevypadá to vůbec jako z dílny tvůrců

http://rapidshare.com/files/125599171/Extra_-_Sealed_with_a_Kick__Unaired_Pilot_.rar.html
    ZAMOTEK
    ZAMOTEK --- ---
    W3R: jmenuje se to Look back in annoyance myslim (shrnutí) a pak je tam něco nazvaný Unaired pilot Sealed with a kick, což je podle mě trochu mimo,ale holt co naděláš :)
    ZAMOTEK
    ZAMOTEK --- ---
    LUDWIG_: oba "filmy" myslim jak pilot, shrnutí, tak Is it fall yet? a Is it college yet?
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    ZAMOTEK: obema specialy myslis ty dva filmy, nebo ten pilot a shrnuti?
    ZAMOTEK
    ZAMOTEK --- ---
    tak,už jsem viděl všechny díly seriálu i oba speciály! Fakt nářez!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam