• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    PUSINA
    PUSINA --- ---
    HAN: a copak jsi tam mel na praci?
    HAN
    HAN --- ---
    PUSINA: a v Kolombu. Líbilo se mi tam, ale zase tak mc jsem tam toho nevidel, protoze jsem tam byl vlastne pracovne..
    PUSINA
    PUSINA --- ---
    HAN: V Kandy a jeste nekde jinde?
    HAN
    HAN --- ---
    PUSINA: hezký, byl jsem na Srí Lance jednou před čtyřmi nebo pěti lety na necelé dva týdny. Moře jsem si moc neužil, pár dní jsem byl v Kandy.
    PUSINA
    PUSINA --- ---
    sem jsme chodili snidat

PUSINA
    PUSINA --- ---
    HAN: Na Sri Lance jsem byla celkem trikrat, naposledy letos v dubnu :) Je to ma NEJ zeme, snazim se ji poznat co nejvic to jde ;)
    HAN
    HAN --- ---
    PUSINA: to je vážně nádherný, ty jseš na Sri Lance nebo se tam chystáš? Čím Tě tak zaujala?
    PUSINA
    PUSINA --- ---
    TIGRE: na Sri Lance je hodne mist bez turistu a nemusi to byt pouze sever. I uplne na jihu se daji najit mista, kde je clovek jediny beloch v cele vesnici. Ano, spor se tahne uz hodne dlouho, ale momentalne je zase v te horsi fazi a napr. ted pred mesicem, kdyz jsme tam byli, byl jeden atentat ve vesnici par kilometru severne od Kolomba, kterou se projizdi na letiste. 26 mrtvych a od zacatku roku bohuzel takovych atentatu bylo celkem dost, vcetne hlavniho nadrazi v Kolombu apod. Uz jen to, ze vlada s LTTE zrusila nekolikalete primeri, neco znamena.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    nj clovek bohuzel nemuze vsude tam kam by chtel, tak rychle jak by chtel. me osobne prave hodne zajimaji hlavne uzemi na severu u tamilu, cekam tam min turistu - tim padem pro me lakave prostredi. ale myslim ze spechat zas tolik netreba ten konflikt se tahne uz pomerne dlouhou dobu, bohuzel se evidentne dlouhou dobu jeste tahnout bude. vlada v colombo na nejake ustupky nevypada, stejne tak ale neni schopna ltte vyprasit, tygri se taky ke kompromisum nijak nehrnou. no uvidime. doufam ze se tam nekdy dostanu .)
    PUSINA
    PUSINA --- ---
    TIGRE: tak si pospes protoze bud se tam obcanska valka rozjede naplno a nebo se stav naopak uklidni a nahrnou se tam davy turistu....zatim je to tam jeste stale celkem prijemne volny ;)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    v dohledne dobe bohuzel ne, planuju jet na vetsi vylet jinam, dlouhodobe ale urcite. na srilanku bych se podival moc rad.
    PUSINA
    PUSINA --- ---
    TIGRE: mas v planu vyrazit? ;)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    PUSINA: to zni dobre :)
    PUSINA
    PUSINA --- ---
    HAN: byla krasna, krmili jsme je primo v mori morskyma rasama, byly uplne ochocene :)
    PUSINA
    PUSINA --- ---
    TIGRE: jeste na podzim bych ti rekla, ze je to bez problemu, ted uz bych si tim tak jista nebyla...situace na Sri Lance se od ledna letosniho roku prudce zhorsila...stale je tam bezpecno pro turisty, ale spise na jih od Colomba a na vysocine...
    pokud to preci jenom clovek riskne a na sever nebo vychod se vyda, muze cekat moc hezke a pratelske prijeti od mistnoch Tamilu i ostatnich...ja jsem delsi dobu v tehle oblastech nepobyvala, ale muj znamy stravil na severu cca 14 dni a i presto, ze je tam bezpecnostni situace spatna, dockal se od mistnich vreleho prijeti s pozvankami na obed, veceri, co odpoledni caj :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    PUSINA: jak je to s cestovanim na sever ? Jaffna, Kilinochchi, Mannar, Vavuniya, Mullativu - uzemi ovladana tygry ? da se ?
    HAN
    HAN --- ---
    pěkná želva
    PUSINA
    PUSINA --- ---
    pokud by někdo chtěl poradit cokoliv o této zemi, jsem k dispozici :)
    a ráda uvítám i vaše zkušenosto a zážitky ;)
    PUSINA
    PUSINA --- ---
    PUSINA
    PUSINA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam