• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    2MEK: my byly tou dobou v colombu na vlakaci a tam to meli vsichni lidi uplne v pi*i, tak jsme to taky neresili, ale vydesilo me to (mozna vic bombardovanim sms z cech) =]

Jinak teda sme se vratili. sri lanka mazec, nekde az teda ultraturisticky, a tema turistama jsou teda dobre zhyckany a zkazeny. Vstupy sileny. Ceny jinak v pohode. Natahnout se nas snazili snad vsichni. Az budou probrany vsechny dokumenty, platby a fotky, tak poslu, je toho moc, ale treba to nekomu pomuze =]
    Nektery ubytka horsi jiny lepsi, ve finale ale vsechny v pohode.

Vicemene vsechno ve vnitrozemi mazec.

a mirissa v dubnu parada, malo lidi, a v jedny restauraci neskutecny ryby. Ale teda i pres 40ku krem nas to spalilo celkem rychle. a rice & curry mi bude chybet taky na to ze ryzi nemusim, tam sem ji zboznoval =] Nastesti taky nakoupena hromada koreni z herbal garden v kandy (i kdyz tam to bylo drahy jak svin =] )

GLUON
    GLUON --- ---
    2MEK: Hlavne ze to bylo nakonec ok. Mohli ste utect do pevnosti, ta vlnka by pres ty hradby nepresla :).
    2MEK
    2MEK --- ---
    z autobusaku v galle jsme bezeli na kopec (je tam hotel lady hill - kde mimochodem dokonale varej a za cenu, za kterou vam kurvy na plazi v mirisse daj upecenou rybu s 5ti hranolkama)
    GLUON
    GLUON --- ---
    2MEK: Odkud a az kam jste evakuovali?
    2MEK
    2MEK --- ---
    tak jsme dnes utikali pred tsunami. prej prvni poplach od 2004. docela chaos. nakonec to byl planej poplach, ale stejne docela hnus... ale zas je co vypravet :)
    2MEK
    2MEK --- ---
    me mirissa pripomina palolem beach, jeste nez se dostala do dnesni podoby - nebo si to tak alespon predstavuju
    akorat nema ten "spirit" mi prijde
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    unawatuna rozhodně daleko rušnější (na muj vkus až moc), mirissa byl klídek...
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Prijde mi to jako resit jestli je lepsi Koh Samui nebo Koh Phiphi .. zajedte si imo radsi na vychodni pobrezi
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    BARA78: Unawtuna je oproti Mirrisse jen obydlená zatáčka a ktomu je tam docela draho... ale zasse pláž je dle mého názoru hezčí..
    2MEK
    2MEK --- ---
    Tak plaz za Tangallou docela gut. Je konec sezony, takze tu skoro nikdo neni.

GLUON
    GLUON --- ---
    My jsme do Mirissa ani nejeli letos, protoze jsme dostali varovani ze je tam hlava na hlave, proste turistarna. Za me nejlepsi odpocinkove misto na pobrezi jednoznacne Arugam bay mimo tamni surf sezonu! Ubytovani v Aloha cabanas uzasny, bylo to nejlepsi zevl misto za cely trip po lance, jeli jsme tam na 2 noci a zustali 5 dni :D.
    BARA78
    BARA78 --- ---
    My jsme v mirisse byli jen na skok, v unawatuně jsme strávili asi dva dny. a kamarádi byli v mirisse delší dobu a velice si to pochvalovali.
    BARA78
    BARA78 --- ---
    Mirissa je celkem dobra, co jsme byli, tak nebyla špatná ani unawatuna (je to ovšem pět let), ale dle referencí přátel je mirissa lepší volba, neb je to klidnější a míň turistický. galle je holt už velký město, a tam se prostě nikdy dobrá pláž a klidný pobyt nenajde.
    ROMI
    ROMI --- ---
    mirissa je dobra
    2MEK
    2MEK --- ---
    BARA78: Dik za info. Ja jsem ted v Galle (hrozny, nedoporucuju) a mame v planu asi do Mirissi. Pamatky jsme dali a ted si asi budeme par dni valet prdel nekde tady na jihu na plazi.
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    Zdravim z Elly, dorazili jsme sem po výstupu z adams peak, do jedný pršelo, ale naštěstí se nám ve dvě ráno uděalalo jasno, občas zaprší, ale tak akorát příjemně. Tak u moře snad bude krásně :)
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    .
    BARA78
    BARA78 --- ---
    2MEK:
    ad Hikkaduwa - byla jsem tam před pěti lety, a nebylo to teda nic moc. Pro kolegyni, co tam se mnou byla, to byla otřesná nuda, neb rok předtím šnorchlovala v Malajsii. Přes ten jejich národní park (což je jeden korálový útes) se přehnala tsunami a taky spoustu turistů, a srí lančani to dál decimujou projížďkama na člunech s proskleným dnem, kterým tam zamořujou vzduch i vodu. Nejsem si jistá, jestli jsou na Srí Lance i jiné lokality, ale kvůli tomuhle bych do Hikkaduwy nejezdila.
    2MEK
    2MEK --- ---
    Hikkaduwa National Park - udajne nejlepsi snorchlovacka. Muze nekdo potvrdit/vyvratit? Filtr mlci...
    Diky.

MONOEGO: Jeste, ze jsem te necet, nez jsem to koupil - jak se znam, tak bych se na to urcite vykaslal a pak to musel hrotit na miste :)
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    2MEK: my to meli taky online a bezproblemu,, kupodivu na letisti v colombu nechteli ani videt papir o vyrizeni..
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    2MEK: špatně jsem se vyjádřila, myslela jsem tady online než tam na místě. :)
    2MEK
    2MEK --- ---
    DJ_RIPPA: idealni, dix :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam