• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    MILUNI: pollonaruwa se da bokem, zbytek ani nahodou, coz je skoda. platit naky 5ti kilo / os. za vstup je hodne slusna palka...
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    Ahoj, vcera jsem se vratili a vubec nechapu, co tady delam :-)
    SL je plna pohodovych a usmevavych lidi, ne takove studene a nabrucene xichty jako tady rano v MHD. Ja chci zpatky!!!!
    Az proberu fotky, neco sem tak dam :-)

ELGEMA: S autem s ridicem se to da. V kulturnim trojuhelniku od ledna zrusli permici, tak se vsechno plati v plne cene. Vstupy jsou tou nejvetsi a esmlouvatelnou investici
    TABO
    TABO --- ---
    Letíme přes Vánoce, takže vyhlídky na levné letenky máme téměř nulové. Škoda. :(
    RADKUVAVATAR
    RADKUVAVATAR --- ---
    Srí Lanka - 8 200 Kč
    Akční letenky,Akce,Nejlevnější letenky,Nízkonákladové letenky
    http://www.akcniletenky.com/
    Colombo: Benátky - CMB - Mnichov - 8 200 Kč
    ELGEMA
    ELGEMA --- ---
    TABO: Doporučuji soustředit se spíše na akce ČSA, které mívají čas od času cenu okolo 13.000,- jelikož dodatečné náklady na cestu do Frankfurtu ti myslím cenu značně zvednou. Na druhou stranu z Frankfurtu létají Emirates a ty jsou kvalitativně přeci jen jinde než ČSA.
    OLIFFKA
    OLIFFKA --- ---
    TABO: možná se pletu, ale možná je to tohle - si někdo nepřečetl celý - jsou to zpáteční letenky z Frankfurtu. ..

www.akcniletenky.com

26.8.2012 Srilankan Airlines - Srí Lanka - Colombo - 11 000 Kč

Na mimosezónní období nabízejí srílanské aerolinie Srilankan Airlines zlevněné letenky.

Zpáteční letenky z Frankfurtu do Colomba lze koupit za 441 EUR neboli 11 000 Kč. Tarif omezuje odlety pouze ve vybraných dnech od 27. srpna do 7. října s max. pobytem 45 dnů.

Alternativou je rezervace letenky do Colomba v CZK za 11 659 Kč se slevovým kupónem AL.
    TABO
    TABO --- ---
    ROMI: Přidávám se s otázkou?
    Kde seženu letenku za 11 tis?
    Zatím jsem našla nejlevnější za 15 tis s Emirates...
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    NATALIE: jj tj =)
    GLUON: no tak to bych nechtel asi zazit =)
    GLUON
    GLUON --- ---
    DJ_RIPPA: Ja jsem zazil, ze nekdy je do zatacky i ten klakson kratkej. Srazili jsme se protijedoucim autobusem. Sedel jsem vepredu a ten druhej bus nas vzal do zadni casti pri uhybnem manevru. Skoro jsem se posral do trenek :). Par lidi porezanych od skla. Ale pak vzniklo terpve psycho, evkuace busu a hadani kdo za to muze a rvacka. Najednou se z dzungle sebehla cela vesnice atd. A pak jeste nam zacal ujizdet jeden z tech nabouranych busu ve kterem jsme meli batohy. Tak jsem ho dobihal a naskakoval za jizdy a rval na ridice ... atp.

http://maynka0011.rajce.idnes.cz/Srilanka_2011_2012/#Sril_Lanka_03_Dikwela_203.jpg
    http://maynka0011.rajce.idnes.cz/Srilanka_2011_2012/#Sril_Lanka_03_Dikwela_205.jpg
    http://maynka0011.rajce.idnes.cz/Srilanka_2011_2012/#Sril_Lanka_03_Dikwela_207.jpg
    http://maynka0011.rajce.idnes.cz/Srilanka_2011_2012/#Sril_Lanka_03_Dikwela_209.jpg
    2MEK
    2MEK --- ---
    me na sri lance jizda autobusem prisla naprosto v pohode, jestli chcete hardcore, zkuste autobus v indii
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    DJ_RIPPA: zase je třeba uznat, že je to opravdu zážitek! Zažít tu jízdu, kdy má člověk skoro smrt v očích :) já teda ještě měla štěstí na zvracející děti ve všech autobusech. Ale i tak doporučuju kvůli zážitku i kvůli tomu, že člověk hodně ušetří!
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    GLUON: Tyjo tak my mame opacnou zkusenost. Pomalej byl jenom bus z dambully do sygyrie, to byla fakt vyhlidkova cesta. porad 30km/h. Ale teda na dvou cestach (dambulla - pollonaruwa) a (pollonaruwa - kandy) jsem si teda myslel ze neprezijem. predjizdeni do kopce do zatacek s rukou na klaksonu, to je fakt sranda =] a jednou sme se svezli jenom na 2 kolech, jak si to vzal trochu pryc ze silnice, to nastesti zena prospala, me ale braly mory. Ale platilo pravidlo cim mladsi ridic, tim vetsi psycho. Ti jsou pani silnic a vsichni jim proste dycky musi uhnout ;]
    GLUON
    GLUON --- ---
    DJ_RIPPA: To jsem jel busem opacne Dambulla - Kurunegala - Negombo docela chutovka, ale vetsinou jsem sedel nastesti :).

Moc dobre si na delsi presuny vzpominam :). Prumerna rychlost obyc autobusu je opravdu nizka, takze kdyz se pridaji 2 prestupy, tak ac to navazuje tak clovek stejne jede cely den treba 120km presun. Kdyz se k tomu prida to vedro a busy jsou uplne nacpane a pak jeste pristou parta bubeniku a tak ... tak je to docela mazec. Vecer se unaven podivas na mapu a rikas si safra takovej hukot a ja prejel jen tenhle kousek :).
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    ROMI: tyve to je malo... a s kym? a az na pristi rok? Ze bychom se vratili ;]
    ROMI
    ROMI --- ---
    jinak ted letenky za 11 litru na sri lanku, parada
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    ELGEMA: My ji teda vynechali ale pak nas to mrzelo. Kdybychom vedeli, jak moc silena je cesta s prestupem (v kurunegale) z negomba do dambully. Nikdy vice =] Tak sme jeli anuradhapura - pollonaruwa - dambulla. Ale kdyz mate dopravu tak vam to muze byt vlastne jedno =)

ELGEMA: Poslu do posty, jenom se pripomen, mam to vsechno doma schovany =)
    ELGEMA
    ELGEMA --- ---
    DJ_RIPPA: Váš okruh se blíží mému ideálu. Nuwara Eliya prý za moc nestojí nicméně mi to přišlo jako fajn výchozí bod pro výlety, tak zvážím jestli spíš Lipton seat nevzít cestou a zarazit se až v Ella.
    Do Kandy na 1 noc pojedeme rozhodně, chceme okouknout slony, chrám i tu botanickou. jakýkoliv tip uvítám klidně do pošty. Zatím nemáme zařízeno vůbec nic.

Z Galle plánujeme odjezd na letiště, to ale klidně můžu nechat otevřený a švihnout tam nakonec Negombo.
    ELGEMA
    ELGEMA --- ---
    CROME: máš recht, tu Anuradhpuru jsem si už v hlavě vyškrtla, hlavně je to asi dost podobné jako Pollonaruwa. Přidám taky nějaký den na pláži a kouknem na tu Mirissu. Z tangalle zas byla unešená kamarádka co tam byla před rokem, tak zařadíme obojí.

LA_PIOVRA: Mám problém, že se asi nedovedu rozhodnout jaká tři místa by to měla být:) Trpím trochu tím, že bych pak měla pocit, že jsme toho mohli vidět více. Asi tedy zvolím střední cestu.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    DJ_RIPPA: to samorejme, ale v momente, kdy jsem dotazan na muj nazor, je prave ten pravy cas na to si to pripomenou.
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    CROME:
    LA_PIOVRA:
    tohle bude mit asi kazdej jinak ne ;]

ELGEMA:
    my sme jeli
    negombo -> dambulla -> sygyria -> pollonaruwa -> kandy -> dallhousie (adam's peak) -> ella -> mirissa (3 dny) -> negombo.

a vubec sme se nehonili a jezdili hromadnou a uzili sme si max.
    ja bych se teda na nuwara ellyiu vysral i na galle bych se vysral =]

misto tangalle mirissa, ta je fakt mega moc =]

a na kandy bych se nevysiral. chramy okolo, botanicka zahrada, a dalsi valy tam sou super =]
    Tipy a kontakty na dobry majitele jeste porad mam, esi chces ;]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam