• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    LABARCHA: Tak to se máte. To je ten let co přilítá v 8.45?
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    LABARCHA: jestli reaguješ na mě, tak přikládám plán cesty, s tim, že bych se možná zajela trošku víc na východ. Jedem klasickou trasu, protože jí chtějí vidět ostatní. Pro mě je nová polonnaruwa, horton plains a nuwara eliya, tak na to se těším. Ale mizíme hned, v negombu jen přenocujem. Až uděláme tento okruh, zůstáváme blízko Tagaly v Rekawě. Když byste měli cestu, stavte se na grilovačku :)

LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    Zajimalo by me, jaky mate plan po priletu.....mizite hned na vychod nebo zustavate v okoli Negomba? :) dik
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    NATALIE: emirates....;-)
    ROMI
    ROMI --- ---
    SYKES: vlny super :)
    PRZZI
    PRZZI --- ---
    YARY: dík za info...necháme to na přítomném okamžiku...uvidíme jak bude až tam budem...stejně pojedeme kolem...
    YARY
    YARY --- ---
    PRZZI: Cau,vratili sme se ted v pondeli..Adams Peak total v mlze,viditelnost tak 2m..takze sme tam ani nesli..Elle pecka,Arugam Bay skvely pocasi a ocean,dokonce v jedny hospe toceny pivko,mluvili sme s typkem,kterej vychvaloval Jaffnu,ale tam sme nejeli..
    PRZZI
    PRZZI --- ---
    NATALIE: tak uvidíme...letíme pozděj a ještě se zdržíme možná v Colombu
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    PRZZI: Ty tam budeš mnohem dřív. My k adamově hoře dorazíme až tak pátý, šestý den :) jinak samozřejmě!
    PRZZI
    PRZZI --- ---
    NATALIE:
    LABARCHA:
    bysme mohli dát společný výstup :)
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    LABARCHA: s kým? :)
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    Taky odletam 14.7... :)
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    PRZZI: adams peak není osvětlená a když prší, můžeš narazit na pijavice, tak doporučuju podle toho zvolit obuv. My tam letos budem ale ve stejnou dobu. odlítáme 14.
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    PRZZI: je docela pravdepodobny ze misto super vyhledu uvidis mlhu. A v monzumovym obdobi to myslim neni ani osvetleny, takze tohle
    https://lh3.googleusercontent.com/...LKytS0ARI/AAAAAAAAAKM/ZzoIoggDoTk/w1377-h896-no/021IMG_9978.JPG

te taky mine.
    SYKES
    SYKES --- ---
    PRZZI: výborná otázka, odlétám 4. a mám to v plánu jet opačným směrem: Negombo -> Anuradhapura -> Sigiriya -> Polonnaruwa -> Batticaloa a pláže kolem -> Argam Bay -> Ella -> Nuwara Eliya -> Colombo.
    Adam's Peak jsem rovnou vynechal, pže tam bychom zmokli fest... bych řekl.
    Má někdo zkušenosti jak to tam vypadá koncem července?
    PRZZI
    PRZZI --- ---
    Ahojte, 15.července odlétáme. Plán je Colombo - Adams Peak - Elle - Arugam Bay (zákadna - surfování) - odtud potom výlet na sever po východních plážích až do Jaffny.
    Nevíte někdo jak je to v monzunovém období s výstupem na Adams Peak? Celkově budu rád za info co se týče východního pobřeží a vysočiny v tomto období.

díky
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    GUDRUN: tam se da koupat porad :-) More teple, dest vyjimecne a teply taky :-) Loni jsem tam byla prelom srpna zari a bylo to super :-)
    ATTACKIE
    ATTACKIE --- ---
    GUDRUN: ahoj, minuly rok jsme tam jeli prelom srpna a zari ... bylo to nejlepsi ... obcas zaprselo, ale ne nijak dramaticky .... ja bych se toho nebala.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GUDRUN: odpovidam si sama - jezdi se tam pobytovky, tak se bude dat koupat, i kdyby to nebyla top season, coz neni. Kdybych se mylila, opravte me.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    chceme jet na prelomu srpna a zari a zajima nas, jestli se vykoupeme. Prset bude, urcite ne porad, s tim jsem smirena, ale nikdy jsem v Asii v dobe destu nebyla a pry to neni fajn na koupani i kdyz neprsi, protoze jsou zvedle reky a zkalene a zvirene more. Mozna blbost, ale chci predejit zklamani a moznost koupani je asi ted to, co rozhodne, jestli SL jo nebo ne. Tak budu rada za vase zkusenosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam