• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    ROMI
    ROMI --- ---
    ne nebyly vlny
    TABO
    TABO --- ---
    LITTLE_SISTER: A líbilo se ti tam?
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    TABO: byla sem a strávili sme kvůli tomu 2 noci v Embilipitiya, odkud tam jezdí přímý busy, tušim... bydleli sme v nějakým hotelu hned u autobusáku
    TABO
    TABO --- ---
    Byli jste někdo v parku Uda walawe?
    Přemýšlím, že bychom tam letos sjeli, ale nemůžu vymyslet, jak se tam nejlépe dostat.
    FERYLA
    FERYLA --- ---
    AMOPRA: no jasnýý , si pak řekni :))
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    FERYLA: pak můžeš dávat rady... na jaře tam jedu taky... -)
    GONDAR
    GONDAR --- ---
    ahoj, napsal jsem zatim attackie odsud, zminovala to, ale presto: mel byste nekdo kontakt na nejakeho vyzkouseneho pruvodce pronajmutelneho treba na tyden ?
    FERYLA
    FERYLA --- ---
    LEMS: hadry nic mocc, oproti Thajsku fakt mizerný :), za mě dopručuji Ritigalu /starověký ruiny v jungli blízko Habarny/Dambully/, bylo to jak z Indiana Jonese, neskutečná energy :)
    FERYLA
    FERYLA --- ---
    po měsíci zpět, bylo to úžasnýýýý :)))
    ROMI
    ROMI --- ---
    jj kdo ne :) ted bych ale byl na mirisse :) swell chodi tam ted :)
    YARY
    YARY --- ---
    ROMI: luxusni mistecko..hned bych se vratil..
    ROMI
    ROMI --- ---
    main point v arugami :)
    YARY
    YARY --- ---
    tak neco pro zahřátí...

zbytek zde : http://yary.rajce.idnes.cz/Sri_Lanka_13/
    LEMS
    LEMS --- ---
    dik!
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    LEMS: obleceni blby no, kdyz ti rupnou kratasy jako se to stalo mne, budes odkazanej na vselijaky podivnosti :) ale zrovna sarongy fakt vsude (resp. jih a vychod na tuty).
    Za sebe muzu doporucit treba Pidurangala Temple (par km pesky od Sigiriye), turisticky netknuty misto s prolejzackama vysoko na plosiny a vyhledem na Lion temple (https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/253690_2024055236926_7248065_n.jpg )
    LEMS
    LEMS --- ---
    ok, dik! prave sem myslel abych to nemusel resit pred kazdym posvatnym mistem a cetl sem, ze hadry na Sri lance nic moc. mam krasnej z Indosky 8)

nejaky typy na autentickou Sri lanku? asi to teda projedu taknejak cely.. sever si rikam, ze by mohl byt zazitek? co treba nejaky ostrovy okolik?
    2MEK
    2MEK --- ---
    Ja kupuju sarong skoro vsude (suvenyr) a vetsinou je stejne made in Thailand.
    Jestli se nepletu, na Sri Lance se mi shanel blbe (nejaky nic moc meli klasicky ve stankach pro turisty vedle fejkovejch surfarskejch plavek).
    Zrovna na Sri Lance jsem ho ale docela vyuzival, protoze jsem si ho daval pres sebe v chramech.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    LEMS: drivi do lesa? :) jo, lidi (turisti) v nem taky obcas chodi
    LEMS
    LEMS --- ---
    mam si vzit na Sri lanku sarong?
    ATTACKIE
    ATTACKIE --- ---
    PASHAK: zloutenka a tetanus
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam