• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    NA_PYCZU: určitě budou rády, když budou moct cestovat ve více lidech, ale nejsem si úplně jistý zda to bude ten stejný terín a myslím, že letí z mnichova nebo tak něco :)... ale každopádně se jjí poptámm a dám vědět :)
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    DRAWER: ne ne, my letime ve dvou, ale jelikoz na tenhle termin byly letenky za 9000, tak myslim, ze nas pojede vic a taky letej z Budapesti? Tak se jich zeptej, jestli nechtej chvili cestovat ve vice=) diky
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    NA_PYCZU: hele, v podobnem terminu tam leti taky moje dve-tri kamosky, poptam se jich a kdyztak ti napisu maila :-) tak\ maji jen leenky a plan stejny :) .... tak me napada, nejste to nahodou vy ? :DD
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    XTALIBAN: to by bylo super=) díky
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    NA_PYCZU: v mirrise ma surfhhouse Bara (muzu kdyztak poslat kontakt)...
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    ROMI: super, tak se já se ozvu ještě nějak před odletem až budem vědět +- kde a kdy se budem pohybovat, rádi bysme možná navštívil nějakou tu českou surfařskou co tam je=)
    ROMI
    ROMI --- ---
    NA_PYCZU: ja tam nejspis budu, ale na vejlety se mnou nepocitejte, na surf zajit muzem ;)
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Zdravím, není tu někdo, kdo bude mezi 24.1. a 24.2 na Srí Lance? Vyřážíme s kamarádkou a určitě bysme uvítaly společnost, rady a tak, rádi bysme si zkusily zasurfovat, vylézt na nějakou tu horu na východ slunce a hlavně si to pořádně užít v ráji, ale teprve to musíme naplánovat=) díky
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Rozmýšlíme, jestli z Kogalla jet do Tangalla vlakem, nebo busem. Zkušenosti? Plus poradíte někdo jak se z Tangalla dostat k Mulkirigala? Tuk tuk nechci, radši jinak. Dík.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Jojo, už jsem to taky zjistila. A potkat banku není zas takový problém.
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    WIL_M: nepodarilo se mi nikde najit kde presne ty sesuvy byly, jen okres Badula :( mozna mi to zkomlikuje cestu na sever :( a do ella sem chtel jeste jednou ...
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    DJ_RIPPA: uz sem v mirrose zaseklej asi 7 den a pocasi zatim dobry. Kazdej druhej den je v noci monzun a vcera a dneska se dest protahnul az do rana (skoncil asi v 7) pres den vetsinou slunicko a vedro (obcas odpoledne prijdou mraky ale stale vedro) a more super teply. Myslim ze uz tu moc prset nebude neb tu zacina sezona...

1MALALISTICKA: menil sem na letisti a pak v bance v Ella a prislo mi to vicemene na stejno (berou jak usd tam eura - ja mam eura) a kurz byl asi o 0.5rs lepsi v Ella (ale bylo to tak o 3 tydny pozdeji nez vymena na letisti takze se asi lehve pohnul kurz). Dle meho nazoru je jedno zda usd ci E a kurz v bance je podle me stejnej vsude. Na money exchange sem tu za mesic narazil 2x. Vymena v bance je v klidu a sou vsude.

LEMS: to sem zvefavej, to by mohlo byt dobry misto na foceni...
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    XTALIBAN: Jaky je simte ted na jihu pocasi? Kdyz sou ted dobry ceny letenek, tak bychom si zajeli se zenou na mirissu opet, pokud teda moc nechcije... =]
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    WIL_M: no taky máme plán do ella, ale až po týdnu na jihu, tak uvidíme, jestli to tam objedem, nebo tam přijedem aspoň na den nějak pomoct nebo nevím jak to dopadne. snad to bude všechno v pořádku.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    DRAWER: my chtěli do Ella, což je "za rohem" a do odletu pár dní, uvidíme
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    WIL_M: tývado, tam se chystáme, doufám, že všichni jsou v pořídku ...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    někdo na místě/poblíž? Xtaliban je "v suchu" někde cestou na sever?

Sesuv půdy na Srí Lance si vyžádal nejméně deset mrtvých, 250 lidí se pohřešuje | Svět | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...0-lidi-se-pohresuje-1a6-/zpravy-svet.aspx?c=A141029_083117_ln_zahranici_ele
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    1MALALISTICKA:
    DRAWER:

s dolarama nikdy / nikde zadnej problem. Nejlepsi kurz nam dali na letisti. Kdyz dosly rupky tak sme platili nekde i v dolarech, ale za nic moc kurz =]
    LEMS
    LEMS --- ---
    XTALIBAN: Mannar je hodne specifickej. vtipny mestecko skoro s ospalou atmosferou ktery budi dojem, ze ho sefujou oslici:) dopravu teda bez debat:) a taky vegetace na celym ostrove je dost specificka.
    Unawatanu sem dobre minul koukam:)
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    ad. příspěvek pod tímto, USD nebo €? co je lepší a dostupnější, někde jsem slyšel, že je lepší € jinde zase USD .. tak nevím, poradíte prosím?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam