• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    MAKATASU
    MAKATASU --- ---
    AIWY: já bych doporučila tenhle: http://solutions.3mcesko.cz/wps/portal/3M/cs_CZ/EU-HomeLeisure/Home/ProdInfo/Ultrathon/ hodně na to trpím a měla jsem tam za 6 měs možnost vyzkoušet snad všechno možný :) Pak ještě fungoval nějaký repelent z thajska s levandulí :-D
    AIWY
    AIWY --- ---

NA_PYCZU:
    děkuju :)... a co ta ETA stačí jen to číslo a nebo vytisknout ten jejich jednoduchej mail?... díky moc
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    AIWY: Ahoj, neřešej to ani trochu=) a s českým repelentem moc neuspěješ, já měla tenhle http://www.outdoorstuff.cz/repelent-deet-50-lotion/d-70547 ale tam jsme koupili citronellu a na mě to fungovalo, ale kamarádku žrali pořád, tak používala ten 50%DEET a za celej měsíc jsme ho nevypotřebovaly=)
    AIWY
    AIWY --- ---
    ahoj mam dotaz... jak moc řeší na letišti ten dostatek peněz na pobyt (30USD na den)?, vízum je jen potvrzení v emailu a vytisknout? a je potřeba nějakej spešl repelent nebo stačí normální? díky :)
    TODESKING
    TODESKING --- ---
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    XTALIBAN: Tyjo, to nevim jestli dame po ty sileny ceste:) ale dik
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    SINEAD: počkal bych do 5 rano na letišti a pak negombo a tam najdeš bydlení hromady (je to blíž k letišti nez colombo a narozdíl od colomba tam je dost cenově přijatelných bydlení)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Cus, priletime do Colomba nekdy ve 3 rano, nekdo byl jiz v podobne situaci? Rezervovat ubytko nekde blizko u hotelu, nebo se mrcasit do mesta, ma to smysl? Dik
    DEX
    DEX --- ---
    Jo jinak vychod je fakt vesnice kde chcipl pes, krome vetsich mest jako Batticolla, Trincomalle, doporucuji na jednom miste stravit tak 2, max 3 dny a presouvat se.
    DEX
    DEX --- ---
    GNUBLA: kalkudah (passikudah), plaz na kalkudah byla super a dalo se na miste ubytovat i u mistnich za par kacek, byli jsme pred mesicem a na plazi jsme byli uplne sami, ale jinak uplne mrtvo, az moc klidne misto

rusnejsi je plaz trosku vyse u Trincomalee, konkretne Upuvelli. Spousta baru. Ubytovani ruznorode od nejlevnejsi po drahy resort. My byli v Palm beach resort, italsti majitele, par metru od plaze, pomer cena-kvalita super :-)
    GNUBLA
    GNUBLA --- ---
    zdravim,
    poradte prosim nejake klidne plaze na vychodnim pobrezi{klidne samozrejme vramci asijskych moznosti] kde se da za levno ubytovat a vklidu stravit zbytek dovolene, bez neustaleho hello madam :]
    budu tu do 5.8. tak kdybyste nekdo byl pobliz, muzem se potkat
    dekuju za info
    UPASAKA
    UPASAKA --- ---
    [ SKAL3NA @ Srí Lanka - země kontrastů ]
    to jsi na špatné stránce, stojí to US$ 30
    Online Visa Application
    http://www.eta.gov.lk/slvisa/visainfo/fees.jsp
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    SKAL3NA: týý jo, my snad platili snad 30 USD na hlavu, nejsem si jistá, ale rozhodně to nebyla stovka
    SKAL3NA
    SKAL3NA --- ---
    Ahoj, tak další otázka na víza:), teď mi prozměnu vůbec nefunguje ta stránka ale snad se to rozeběhne. Každopádně holkám to hlásí platbu 99 USD, je to v pořádku? Díky :)
    NICORETA
    NICORETA --- ---
    ONDRASEEEK:
    DRAGON:
    NA_PYCZU: už mi to jde! děkuju!
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    SKAL3NA: my vyplnili adresu jednoho hotelu. Dostali jsem se do nej az na konci cesty :-)
    SKAL3NA
    SKAL3NA --- ---
    Ahoj, jak se v těch vizách vyplňuje adresa na srilance, co tam mám vyplnit když bude cestovat? Díky moc :)
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    DRAGON: me to maka i na macu v safari... jede to i ma iphonu...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NICORETA: zkus sehnat nekoho s PC, nedelej to z Maca.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    NICORETA: mě absolutně bez problému, tak to teda nevim, jiný PC? a hodně štěstí

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam