• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    KALKALOID
    KALKALOID --- ---
    tak zdravim, jelikoz jsem si na 3 tejdny od 19/12 taky koupil s zenou sri lanku. To je teda to jedine zatim, ale pocitam ze se holt nejak ubytujeme. Cimz sem se chtel taky zeptat. je tam v klidu nekde prespat jen tak na plazi treba, nebo to je nebezpecny, at uz hmyzem nebo lidma. A samozrejme me taky zajima kde tam nejlepe byt na silvestra. Ze Colombo videt vubec nemusim uz jsem tady z diskuse pochopil. dik
    2MEK
    2MEK --- ---
    V Negombu ani pondeli! :)
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    MEIKOS: silvestr rozhodně v negombu :)
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    me teda 12 dni v kambodzi stalo vice nez 17 dni na lance, takze nevim nevim, v thajsku bylo levnejsi jidlo, nicmene za me lanka kazdopadne nejlepsi =]
    MEIKOS
    MEIKOS --- ---
    jeeeee tady je auditko zdravám všechny! a to jsem jen náhodně zkusil napsat do vyhledávače..tak dnes jsem si koupil tří týdny na šrí lance 30.12. - 21.2. jdu si to tu pročíst :)) btw. silvestr doporučujete slavit v negombe nebo colombu když doletím v 18.30? jinač cíl cesty je cestovaní, sufr na jihu (jsem začátečník), adamova hora (čajové plantáže), slon, želva, slunce a dál co se dočtu...každopádně bych to rád bral hezky za sebou :) Loni jsem cestoval po thajsku spíše bkk, phi phi a krabi, kambodža (siem reap), kuala lumpur a singapuru..říká se že šrí lanka je trošku cenově výš a trošku horší tak nevím co čekat...:))
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    GNUBLA: máš nejaky doporučení na bydlení ? A jak to tam teď jde ? Loni v listopadu sem musel mít permit od ministry of defence a ani na adams bridge me nechtěli pustit ...
    GNUBLA
    GNUBLA --- ---
    XTALIBAN: já jaffna, červenec
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    Nebyl jste někdo poslední dobou na severu ? Btw. Poslední dobou myslím méně než rok
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    SINEAD: z letiště jezdí busy do colomba pořád, hned po vylezu z letiště jich najdeš dost, taxi do colomba není potřeba
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    ONDRASEEEK: S vlakem se pocita, to je jasny! jen na jine trase...
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    SINEAD: no je to taky moznost... ale vlak je docela zabava... rozbodne nesmite vynechat...
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    SINEAD: My jeli odtud autobusem snad nejak kole 5:30 rano za 400 Lkr primo na nadrazi v Colombu... prileteli jame nejak kolem jedne... do rana jsme sledovali na letisti televizi a vlastne to byla legrace...
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Budeme dva, takze to neni moc na tago.

GNUBLA: Do Colomba a pak vlakem je taky moznost, to je na jistotu, ale prave bych to chtela osefovat tak, ze se nebudem muset do toho Colomba mrcasit, pac autobusova zastavka busu, co jedou do Kandy, je hned u letiste.

Noo proste to prubnem a to taxi do Colomba si muzeme vzit vzdycky.
    GNUBLA
    GNUBLA --- ---
    SINEAD: vyplatí se jet do Kolomba hned na vlakové nádraží, tam jezdí vlaky docela často. Já jsem přiletěla taky tak ráno, jela jsem taxíkem a vyšlo to akorát tak, že jsem si koupila jízdenku, dala si snídani a jela(přesné časy si už nepamatuju, ale byla to pohoda)
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    SINEAD: kolik vás buds, ve více lidech už snad neni tak strašný si pronajmout auto.

Ale zas na druhou stranu 3-30 přilet. V colombu budete třeba v pět a to už asi něco pojede
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Asi je to volovina, chtit vedet nakej jizdni rad autobusu na Sri Lance, coo?
    Jde mi o to, ze priletime ve 3:30 rano (uz jsem drive psala) a nakonec to chceme napalit rovnou do Kandy, udajne od letiste jezdi autobusy i v noci, ale nevim jak moc je to verohodna informace z diskuze na tripadvisoru.
    Je mozny ze na letisti nam reknou, pokud i v noci/velmi brzo rano neco pojede? Nebo se na ne nemame spolehat (zname ty historky typu "to uz nefunguje, to splachla voda, vemte si radsi TOHLE taxi" apod.)
    Budem mozna dost vyrizeny po letu tak se to snazim co nejvice zjistovat dopredu.
    Diky
    JAYB
    JAYB --- ---
    Díky za reakce
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    DOUPLE: nemas tak uplne pravdu, Colombo je celkem dobry, je tu par veci k videni, my tu ted jsme uz druhy den a musim rict, ze dobry...

co se ubytka tyka, tak jsme ve ctvrti Colombo 6 (Wellawatta) kousek od nadrazi vlaku (stoji 10lkr) a za hotel - Green Palace, jsme zaplatili 3500 za noc... je to sice nejdrazsi z cele Lanky, ale na Colombo dobra cena... najdes ho i na booking.com, ale to vyjde draz...
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    JAYB: Az priletite, tak se ubytujte v Negombu (za rohem od letiste, u more, milion ubytovani) a pak idealne pokracujte smerem na vychod - highlands, Kandy.
    Samotny Colombo nema imho moc co nabidnout, krome hluku a smradu. Navic kdyz clovek schyta zacpu, z letiste to muze trvat i 2 a vic hodin.
    JAYB
    JAYB --- ---
    Ahoj,

zeptám se - nějaký tip na základě zkušenosti na slušné relativně levné a relativně rozumně umístěné ubytování v Colombu?
    Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam