• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KALKALOID: v některejch chrámech po mě naopak chtěli, abych si sundal tričko.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    KALKALOID: Myslim ze je to doporuceni. Ja treba moc nechapala turistky, co tam behaly v krataskach tesne pod zadek, u nas to nosim, ale tam mi vadilo, jak na me cumej. Plus jak se pak cloveku lepi stehna v tom vedru treba v autobusech fuj :)
    Chlap to IMHO mimo svaty mista resit nemusi, zenskejm bych radila hlavne pro jejich dobrej pocit nosit alespon triko s kratkym rukavem (uprime, natelnik je nepraktickej i proto, ze cloveka pak dre na ramenech batoh, zvlast kdyz se spali) a sukne/kratasy po kolena.
    Ale pripominam, ze jsme nebyli na tom severu...
    KALKALOID
    KALKALOID --- ---
    tak jen jeste jedna otazka. V jednom tom pruvodci jsem cetl, ze by ve mestech/vesnicic/pred mistnima zenska nemela moc byt odhalena, jako ze ne kratka sukne a tilko treba. Dokonce nekde ze by ani chlap mel mit spis dlouhy kalhoty nebo co. Jsou mi jasny jeste ty svatyne, ale to plati i jinde, nebo to byl nejakej starej konzervativni pruvodce, dik.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    VIXLE: Mam RG i LP v pdf/epubu v anglictine, jestli je zajem, napis mail do posty a preposlu....

OT_: Davy by mely zacit na prosincovy svatek poya (full moon), ktery je tusim 25. 12., do te doby mimo vikend dobry, my byli pred tydnem a neco a skoro ani noha, samy bily, asi 70 lidi...ale videla jsem fotky kdy tam byl masakr, cesta na 10 hodin (my to sli asi hodku a pul), takze doporucuju hodne se poptat predem mistnich - a ne tech, co provozuji jakykoliv kseft spojeny s vystupem na Adams peak :)
    ASM
    ASM --- ---
    23.1.-7.2.2016
    VINC
    VINC --- ---
    KALKALOID: jo přesně, taky mi to říká každej...
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    Czech market generates nearly 12,000 tourist arrivals to Sri Lanka annually and has the potential to be twenty thousand this year said Chairman Athukorala.
    2MEK
    2MEK --- ---
    KALKALOID: Tuktukari cestinu poznavali pomerne casto - coz se mi nestola nikde jinde.
    KALKALOID
    KALKALOID --- ---
    no ty uz tam musej opravdu znat zaklady cestiny. Komukoliv reknu, ze pojedu na SL, tak odpovi, ze tam byl a ze doporucuje.
    VINC
    VINC --- ---
    9.1. - 24. 1. Nás tam určitě nepřehlídnete jede nás 6 :))
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    XTALIBAN EET: 11.1 - 30.1 ;)
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    VIXLE: mam RG na pujceni=)
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    nemate nekdo nejakyho pruvodce, kteryho byste se chteli zbavit? pripadne tip na nejakej krom LP
    YACOB
    YACOB --- ---
    EET: jj, presne prelom leden-unor
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    EET: jj 25.12. - 26.2 :)
    GNUBLA:
    GNUBLA
    GNUBLA --- ---
    zdravím,
    nebudete někdo na SL v období od cca 22.12 do cca 9.1.? Jedu s kamarádkou která by ráda nějaké parťáky na cestování, já mám v plánu pojmout to tentokrát vyloženě odpočinkově zatímco ona svou dovolenou vidí o mnoho akčněji :)
    EET
    EET --- ---
    Zdravím! Plánujete někdo výlet sem přelom leden - únor 2016?
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    OT_: imho to nebude tak strasny, jenom zaklad vyhnout se vikendu. My sme byli dvakrat jednou v pulce tydne a jednou v sobotu. V sobotu katastrofa nahore jsme se zasekli cca na 3 hodiny, pac sme se jednoduse nemohli hybat :) hlava na hlave, se divim ze nikoho neuslapali :)

pres tyden uplne v pohode.
    OT_
    OT_ --- ---
    Předpokládám, že na Adam's Peak budou v druhé půlce prosince asi davy, co?

(chtěl bych se na Šrí Lance lehce projít někde po horách, ale tlačenici na horách moc nemusím)
    NICHOLETE
    NICHOLETE --- ---
    SINEAD: koukala jsem na mapy a ani jsem ho tam nenasla. Oni stale stavi, tak mozna se ukaze na webu casem. Je to opravdu jen par metru od hlavni silnice, opacnym smerem nez more. Nebo taky pobliz ulice Temple road.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam